Co to s tebou je? To je jak nejaka psycholooogie nebo co?
Pekne jen ten uvod byl jak kdyby z te tribuny, nekomu vyhlasoval valku.
Situs si asi uz cita tu Prirucku pre seniorov v kybersvete co som mu poradil, teraz je na kapitole Jak rozhodne nevest konverzaci
Vtipny.
Ale ja nevim. Fakt tady chybi trosku nadhledu.
Misto aby ti pochvalil ze jsi zminil Nanda, tak ma takovej divnej post. Je tohle me nekdo napsat na Maxe, tak si ho hned dam mezi oblibence.
Na tvoju skodu je podla mna to, ze level sarkazmu, ktory v prispevkoch aplikujes, chape naozaj natomto fore malokto neni to vsak tvoja chyba, kazdy hra s kartami ake ma
Dobře ty na něj
To je ten kamen urazu, Alonso 2 tituly, Vettel 4 tituly. Preto je tak hejtovany alzakmi.
Tak takhle. Alonso je asi muj druhej nejoblibenejsi pilot, i kdyz ted po Piastrim asi treti.
Ale pokud me pamet neklame tak kdyz Vettel byl na vrcholu, tak byl bestie neskutecna. A gauner par excellence. O to smesnejsi je ted to vyjadreni Hamiltona. Ale zadarmo to teda chlapec nemel. Jezisi, jak vyfouknul Nandovi titul, to me brali mory.
Ale za me Alonso mel desnou smulu. A pilot fantastickej. A Vettel na sklonku kariery? Ten jen blikal, jako Raikkonen, cas od casu. Alonso ten podle me zari vic.
Ale co ted je ted a ted je Max.
kde je v tom problem ak by nastupil Vettel za Mercedes? Ak si si nevsimol tak Mercedes preferuje jazdecku 1 a jazdca nosica vody. Hamilton bol jednotka a Bottas nosic vody . Botas skoncil a postupne si vychovali noveho jazdca G. Russella ako timovu jednotku a budu k nemu potrebovat skuseneho jazdca ktory vie jazdit a pomahat timovej jednicke. Koho tam daju ? Alonzo asi nebude najlepsi jazdec k GR a ani Carlos Sainz asi nieMozno by mohol ist Alex Albon alebo niekdo iny mladsi ale nebude mat dost skusenosti s vyvojom a nastavenim auta a spetnej vezbe k nastvajucej zmene pravidiel od roku 2006 a stacila by mu na zaciatok aj kratkodoba rocna zmluva. Bolo by to docela dobre aj z marketingoveho hladiska . SV ak by mal zaujem na navrat do f1 tak by to mozno nebola as taka spatna volba. Skusenosti ma a kedze je bez zmluvy tak by bol fakticky v porovnani s inymy jazdcami skoro zadarmo .Nikdo by od neho necakal pri jeho navrate to co by cakali od timovej jednicky GR , akurat by mohol prekvapit.
uplne s tebou suhlasim… to pokrytectvo LH (na zaklade vyjadreni, ktore su od neho dostupne za ostatne roky) je az smutno-smiesne, naozaj by sa mal radsej venovat svojej praci a nekomentovat vsetko len preto, ze je znama osobnost… kauzu BLM radsej nebudem riesit, ale uz len jeho spravanie sa po prichode GR do mercedesu hovori za vela… LH je statisticky najlepsi pilot v historii F1 a zrejme aj jeden z najtalentovanejsich ever, ale tie jeho maniere a mimopretekarske aktivity su niekedy na zaplakanie