Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Jo čím, kromě toho zvyšování daní a odvodů pro živnostníky?

Si si zase precital nejaky nahodny clanok? :sweat_smile:

Slovenski zivnostnici su tak zvyhodneni oproti zamestnancom ze az a je tu tolko fejkovych zivnostnikov, co asi nikde inde na svete. Sam som zivnostnik, takze viem o tom dost Honziku.

A co tak tema statnej podpory pocas materskej a pri narodeni dietata, ktora je na Slovensku jedna z najvyssich v EU ak nie najvyssi, tu uz utries hubu, lebo sa ti to nehodi do kramu, co? :grin:

Nie vsetko je na Slovensku tak negativne ako ti na CT povedia. A Nordak to tiez nema odkial vediet, kedze nepredpokladam, ze politiku sleduje nejako aktivne a nema deti.

1 Like

Mozna ti jen nesedi mestsky zivot, prirodu mate hezkou, kazda Zeme ma hezkou prirodu, kazde mesto je zasazene do prirody, plus minus je prece vsude stejna, jen se musi do ni obcas zajit, staci dojet na kraj mesta, tam zacina priroda, vetsi klid.

jj, to je výborný ukazatel toho, jak Slovensko neumí finančně hospodařit, dobrá pochvala

Co uz, ked financmajster Matovic to tu financne rozyebal tak, ze na to budeme doplacat este roky. To sa nepodarilo ani Ficovi za roky korupcie tak znicit ekonomiku Slovenska. Ludia chceli zmenu v 2020, tak ju dostali a toto je vysledok. :sweat_smile:

Kludne mi posli clankov kolko chces, ked mas peniaze a zijes v bezpecnej krajine, je ti dobre vsade na svete.

Ale zjavne to nie je tvoj pripad, ked musis riesit Slovensko viac ako svoju vlastnu krajinu. Ale neboj sa, coskoro ti skonci utrpenie a bude aj Cesko mat opat svoj suverenny nazor. :czech_republic:

1 Like

Zajimave, emigrovat na Slovensko se zivnostnikovi z Cech nevyplati, bydleni tam bude taky asi nastejno 🫤

Takže si zase ostrouhal, nevíš jak reagovat, tak pošleš něco úplně mimo. Gratuluji, zase potvrdil, že neovládáš finanční gramotnost ani ekonomické základní vzdělání

Tak Jos zůstal bydlet na Slovensku a podívej se, jaký to na něm nechalo stopy, je to smutný

O financnej gramotnosti mi hovor, ked budes podnikat a mat nainvestovane to co ja a nebudes HR krysa v koliecku od vyplaty do vyplaty. :wink:

Papa. :raised_hand_with_fingers_splayed:

To nevis, Slovaci prej v Cechach dostanou vetsi duchody nez doma.

O jaké investici se chceš bavit? Tu co sis vymyslel? Ale Josíku, vždyť ty ani nevíš, že Američani osvobozovali od nacistů, co ty bys věděl o investicích? Jedině, že by ses ptal v bance jako ses ptal tady “a co je median” :smiley:

Co osvobozovali?
Škodu Plzeň?

2 Likes

Ferdo tebe ne, neboj :slight_smile:

Skutečně chytrá odpověď.

3 Likes

Ten článek napsal Fialka?

Poď do Dánska, je tu fajn :slight_smile:

2 Likes

Nikoliv Ferdo, to jsou fakt od historiků

Tohle bych neresil, bombardovali nas i Amici, byli jsme soucasti Rise.

Promiň mi tu upřímnost, ale vážně jsi ještě větší blbec než jsem si myslel.

3 Likes