Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Proč, protože ti dám článek o tom, jak nás hodní sověti osvobozovali?:thinking:

Danuše Blbuše povedala, že vás oslobodili Amíci, tak to tam predsa musí byť nie? To je najväčšia historička predsa.

Honzi je politický a historický sektár. Jemu nejde o to, čo povedal, ale kto povedal. :wink:

2 Likes

Ve středověku by si takové bludy kázat nedovolili.

1 Like

Nerudovou by mel nekdo vzit holi pres zada at uz se vzpamatuje, je videt ze vylety ani tabletky u ni nefunguji.

Tak proto máš tak rád komouše, aby si nikdo nedovolil říct vlastní názor nebo opačný názor. Každopádně stále čekám, proč si mě tu urazil, jen na základě článku od historiků?

Hitler ani Stalin mi nikdy neimponovali a přesto se nesnažím překrucovat dějiny jako Ty.
Ty jsi ze svého Fialky tak zblblý, že že jsi kvůli němu schopný každé špinavosti.

2 Likes

Co tu pleteš Fialu? A jaký překrucování? Bože Ferdo

Panove @Ferda @HellHogr , zde je studijni material jak to bylo pred WW2 u nas a co se presne stalo, nehadejte se.

@Ferda @HellHogr Okupace Severni Moravy Polskem pred WW2, nutno videt, nebyli to nasi kamosi, dodnes nami pohrdaji.

Danuše mi dala ban, místo toho, aby šla k plotně.
A to jsem byl slušnej 🫡

2 Likes

A čo by u tej plotny robila? Veď hentakej prihorí aj čaj. :sweat_smile:

1 Like

:grin: To je fakt, to je takový netáhlo k pohledání a to navočkovala i mladýho

1 Like

Aká matka taký syn. Ako musí byť tupý, keď prepadne v škole. :joy:

1 Like

Píše ten, co sotva dodělal střední a koupil si titul, aby něco měl u jména

2 Likes

Neviem ako v CZ, ale na Slovensku si na štátnej kúpiť titul nevieš. Tak fungujú súkromné, a preto si ju navštevoval ty nula.

Aby ses u toho zase psychicky nerozložil :smile: jj, ty si chodil do státní školy, ale titul sis koupil, protože bys na klasické vysoké sis ani neprdl :smile:

Opíš nám ako si predstavuješ kúpu titulu na štátnej škole, kde neplatíš školné, zbieraš kredity za každý predmet a v rámci záverečnej práce robíš praktickú časť / výskum, ktorú musíš obhájiť pred porotou, v ktorej sedí asi 6 ľudí?

Viem, že ty si nič takéto nezažil, len si školu vychodil za to, že si platil školné, ale zaujíma ma ako si teda predstavuješ kúpu titulu na štátnej škole? :thinking:

2 Likes

Zakladna neznalost jak skutocnej - tak aj pravnej podstaty genocidy… Izrael ziadnu genocidu nepacha - a statistiky do sveta posuva Hamas - a ten mal byt vymazany a bodka. Nech Izrael ide dalej a urobi si tam poriadok

2 Likes

No jednoduše, ty jsi totiž klasický program VŠ neabsolvoval, máš jen trapně koupený titul. Co se tu snažíš popsat (což zas dokazuje, že ani nevíš co jsou státnice a bakalářka či diplomka, která se posuzuje kd vedoucí práce a oponenta, aby tě pustili vůbec k obhajobě). U mě nemusíš mít strach, můj oponent doktor Neset sedí v v NERVu (národní ekonomické radě vlády), já si titul vystudoval narozdíl od tebe a to je můj poslední příspěvek k tomu. Všichni už tady viděli tvoje lži, ve kterých se točíš do kola

3 Likes

A proto termín genocida používají orgány OSN, Amnesty Int, Human Rights Watch a dokonce i přední izraelští historikové holokaustu jako Raz Segal a Omer Bartev and many others. Pobavils. Jako studijní literaturu zkus Jareda Diamonda. A pokud si myslíš, že zločiny začínají až genocidou, pak blahopřeji k stupiditě. Páchat šest set dní v řadě den co den těžké masakry (18. 3. 2025 povraždili Izraelci více než 400 lidí, z toho 180 dětí a 100 žen) a přidat k tomu úmyslně vyvolaný hladomor (a tím výčet izraelských zvěrstev zdaleka nekončí) jsou ty nejtěžší zločiny bez ohledu na to, jakým termínem je svévolně označíš. A o nějaké rukojmí Netanjahuovi opravdu nejde, 18. 3. 25 Izrael jednostranně porušil Amerikou vynucené příměří, kdy docházelo k propouštění jak rukojmích, tak svévolně vězněných Palestinců, řada z nich byla mučena v Sadě Teiman. Navíc osvobozovat hrstku rukojmích masivním bombardováním budov, v kterých jsou drženi, je blábol. Jediným cílem je zabíjení a vyhlazování. Ostatně o vyhlazování Palestinců ječí Izraelci nonstop, výroků tohoto typu už pronesli dost.