Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

To je loz. Ziadny z oficialnych predstavitelov EU sa nevyhrazal pomstou za Brexit. Co sa tyka dopadu na ekonomiku tak to je fakt, vystupenie zo spolocneho trhu malo svoju ekonomicku cenu. Z EU bola podmienka - bud jednotny trh vratane jednotneho pracovneho trhu, alebo bude mat UK postavenie ako akakolvek ina krajina mimo bloku. Trade deal EU-UK bolo potrebne dodatocne vyjednat. Rovnako pre UK bolo potrebne vyjadnat dohody so zvyskom sveta, ktore pred tym zastresovala EU.

9 Likes

Aaaa dezolát. Takže si myslíš že bez EU by sme mali vôbec kúsok diaľnice? Bez EU by sme žili niekde na úrovni 3tieho sveta. VB ľutuje dodnes že odišli. Iba na tom stratili. Čo získali?

2 Likes

Za týden snad už půjdeme s vámi, držte nám palce bratia :czech_republic::heart::slovakia:

2 Likes

To by si mal apelovat na Honziho. :smiley:

@HellHogr co Honziku, pujdete s nama?

Poprosim, vieme, ze slovencina nie je tvoj konicek, a nikdy si si s pouzivanim slov hlavu nelamal, takze aby sme odresovali tvoje bludy.

Loz - je umyselne klamstvo. Nemas ziadny dokaz, ze by som umyselne klamal. Ja chapem, ze ked pozeras nedelene diskusie a tam vidis tu zienku z PS hystericky ziapat a vsetko nazyvat lzou a kuvikat, tak to preberies, lebo to na ludi tvojho deficitu funguje. Ved doteraz tu tvrdis, ze Izrael ani nepacha genocidu, a uz mame aj medzinarodny zatykac, ty si si s pravdou nikdy hlavu nelamal.

Co sa tyka vyjadreni, ze Brexit ma boliet a ma to byt ukazka toho, ze odchod sa nevyplaca a ze ma mat negativne dosledky, aby sme ukazali buducim krajinam, ktore myslia rovnako, taketo vyjadrenia mali Macron, Bernier - vtedy vyjednavac EU v procese Brexitu ci Tusk, vtedy predstavitel EU a mnoho inych.

Cize hned sem odresovali tvoje 2 blbosti, prajem pekny den.

2 Likes

Poprosim slusnu komunikaciu.

A teraz dokazeme, ze ten dezolat bola len cista projekcia.

Ano, pred vstupom do EU sme mali dialnice. A nezili sme na urovni tretieho sveta ako neziju krajiny v Europe, ktore nie su v EU. Osobne ja pochybujem, ze vies, co znamena treti svet, odporucam nastudovat, bol prvy, druhy a treti svet. Z deficinie tychto pojmov, sme treti svet ani nikdy nemohli byt. Inak, treti svet je dost siroky klub, boli to aj krajiny ako Taiwan, Izrael, Kuvajt, Katar, Singapur, to su bohatsie krajiny ci technologicky ovela pokrocilejsie ako my :smiley: :smiley: Prosim, fakt nemudruj.

Taktiez, ako typicka obet slovenskeho skolstva, si nic nepochopil, nikde so nic nepisal o vystupeni z EU, to je tvoje sugescia a pivot, strawman, ako by napisal Nocnik N, niekolko argumentacnych faulov naraz. Odporucam citat knihy, travit menej casu za pocitacom, inak to nejde. Vy ste typicki propadandou vymyti fanatici, ktori nepripustaju ziadnu kritiku a vzdy hadzete vlastne vazalstvo ako projekciu na inych.

Poprosim, neurazaj inych privlastkom dezolat, ked na to intelektualne nemas a naopak, ak veris, ze by sme bez EU nemali vobec kusok dialnice, to je tak extremna pozicia, ze to normalny clove, co ma IQ nad 90, ani nemoze mat. Prajem pekny den

2 Likes

to je presne tvoj pripad. alternativa je, ze si hlupak. Za hlupaka som ta doteraz nemal, ale nech sa paci.

Helmutko, nebudem ta tu urazat, to dokazes aj sam, ale povedzme, ze o tvoje mozgove data by Cina nemala urcite zaujem. Teraz sup sup na protesty, cez vikend urcite nejake budu :smiley:

2 Likes

nejako ti odstrelilo dekel ked som poukazal na tvoje lzi.

2 Likes

hit the spot…

4 Likes

Na ziadne moje lzi si nepoukazal. Ty si tvrdil, ze ziadny oficialny predstavit take reci nemal, ja som hned menoval 2 :smiley:

1 Like

Vpohode mne sa nemá zmysel tu vyjadrovať. Aj tak dlhodobo nevidím svoju budúcnosť na Slovensku, nie je sa tu kde rozvíjať. Minimálne Praha je cesta na štart. Potom neskôr Fínsko.

2 Likes

menoval si velke h0vno. mena. daj citaciu kde sa nejaky Tusk vyhraza. jednoducho taka bola realita.

Ok, vela stastia. Z toho, co si tu napisal, je zjavne, ze Slovensko straca dalsi mlady mozog a top percentil studenta. Ale taky je zivot, pevne verim, ze ubyt mozgov ako ty bude politikov motivovat, aby tuto krajinu zmenili k lepsiemu.

2 Likes

Helmutko, opat sa tu ponizujes.

Najprv napises, ze som nemenoval a potom pises, ze som menoval, konkretne Tuska.

Tak ako to je? Vidis, pre toto sa s vami neda, clovek to skusa slusne, ALE VY NEROZUMIETE ANI RODNEMU JAZYKU A SLOVAM, ale hlavne, ze si nam tu dal 3 slovicka v anglictine, si frajer :smiley:

2 Likes

odbacame od temy, pretoze nevies dolozit svoje lzi?

Sikovny clovek sa vie rozvijat a vie uspiet aj na Slovensku.

Sikovny clovek totizto uspeje vsade. :slight_smile:

Ale ak je clovek priemer, tak su lepsie krajiny, kde je priemerny zivot lepsi z ekonomickeho hladiska, no potom je tu hladisko rodinne, kulturne a bezpecnostne.

Rozdiel medzi Slovenskom a Ceskom nie je az tak velky a medzi Prahou a Bratislavou vzhladom na platy a ceny nehnutelnosti uz vobec. :slight_smile:

Potom daj vediet aky vplyv ma na teba pocasie. :smiley:

Poznam par ludi, co stravili par rokov vo Finsku, Svedsku alebo Norsku, ale vsetci tam isli len docasne za peniazmi, ale ostat tam nechceli prave kvoli klime. Ale kazdy je iny, mozno tebe to vyhovovat bude a drzim ti palce, nech najdes miesto, kde budes spoko. :slight_smile:

Ja keby mam ist do zahranicia zit, tak jedine vybrane staty USA alebo Australia. :sweat_smile:

1 Like

Tady je nutne byt opatrny, bohuzel jak uz to byva ve skole se ucilo prorezimni info.

Americani vzhledem k tomu ze k nam dorazili pred Sovety a vedeli dopredu ze pujdeme po valce pod jejich ochranu se doptavali nasi vlady, oni je poslali pryc a my cekali na Sovety.

Bohuzel, tomu predchazelo, ze nas vsechny velmoce pred valkou nechali ve stychu, jedina moznost byla pozadat o pomoc Sovety, to jsme ale neudelali, resp. pomoc Sovetu ani nebyla mozna, nejsou nasi primi sousedi.

Slovensko navic odeslo hned z kraje za Hitlerem, takze jsme byli polovicni a bez sance.

Jeste bych zminil Polsko, tesne pred WW2 nas okupovalo a byly to tezke boje, na Severni Morave, ty jsme dokazali poslat domu.

Ja nehovorím že tu sa neuchytím, aj tu mám príležitosti ale mne sa začína SK hnusiť morálne. Ja mám rád zimu a milujem prírodu, kde Fínsko je nádhera. Ale možno máš pravdu, stráviť tam iba nejaký čas a zmením názor alebo občas tam vybehnúť. Praha sa mi páči, ako veľkomesto a proste není to moc rozdiel, ale tá mentalita CZ je iná. Slovensko je čiastočne prepitá zem, okrem BA kaviarne.

4 Likes

Skus byt konkretny. Cim sa ti hnusi? Cim je tvoj zivot iny teraz oproti tomu ako bol pred rokom, pred dvoma alebo pred piatimi? :smiley:

Ja tiez, ale Finsko jedine ako zazitkovu destinaciu na 2-3 tyzdne za mna. Ale su ludia, ktorym to vyhovuje viac ako teplo a leto.

Daj potom vediet, ci tam nakoniec ides a kde presne. :slight_smile:

Aj mne, ale tiez len na vylet. Prazakov co poznam, tak beru Prahu inak ako ti co tam neziju. Ziju si na svojom sidlisku a do turistami preplneneho centra ani velmi nechodia.

To nemozes takto brat ako celok. Ina mentalita je v Prahe, ina v Brne alebo Ostrave a este ina na vidieku. Tie rozdiely su podobne ako na Slovensku, kde tiez je to ine v Bratislave, ine v Trencine a ine na dedine na vychode alebo na juhu (samozrejme mierne rozdiely v mentalite medzi Cechmi a Slovakmi su, ale su asi ine ako to na co narazas ty).

Hah, tak toto porovnavat s CZ, to sme na tom asi uplne rovnako. A BA kaviaren je za mna este horsia ako zbytok Slovenska. V BA je take pokrytectvo a hra na nieco, co ludia nie su (v porovnani so zvyskom Slovenska), ze az. A o mnozstve drog ani nehovorim. :smiley:

Neviem kde zijes, ale ja v BA, takze velmi dobre viem aki su tu ludia, ale samozrejme neda sa to takto vo vseobecnosti povedat uplne o vsetkych. :smiley:

1 Like