Čína sa mala dostať aj k mozgovým dátam Charlesa Leclerca. Budú použité na vojenské účely? | Magazín F1 - F1online.sk

Mysli si co chces. K debate je Hlinka, nikoli vase statni zrizeni. Tocime se v kruhu ve kterem se stejne vzdycky zamotas.

Tahle debata jiz probehla a nikoliv jen se mnou. A rozhodne pro tebe nedopadla dobre.

Nie, ty si myslis, co chces.

Helmutko tu dal dokument, ktory vraj potvrdzuje, ze tu bol slovensky narodny socializmus z 1940.

Ideologicky zaklad nebol definovy do 1941. To nehovorim ani o tom, ako takticky zamlcal, pravdepodobne to ani nevie, ze Smrek umoznoval ako “kolaborant” rezimu publikovat kritikom rezimu v Elane a ze odmietol podpisat pamflet Slovenskeho statu proti SNP a aj dalsi spisovatelia, ktorych spomenul a oznacil za fasistov, aj ked sa im vyhrazali smrtou a zavlecenim, mucenim v Nemecku. Vy klasicky viete prd o vsetkom a nemate ani ponatie o komplexnosti historie a v akej situacii ti ludia boli. Keby ste boli na ich mieste vtedy vy, zoseriete sa podpise kazdy pamflet odsudzujuci SNP a nazvali by ste ich zradcami.

Vy tvrdite, ze tu bolo nieco, co ani neexistovalo a nebolo definovane.

Stale ste tu nedali dokaz, ze tu bol fasizmus, aj ked tvrdite, ze tu bol a ideologia, ktora tu vraj bola, nemala definicny ramec v case, ked prehlasuje, ze tu bola ako statna ideologia.

Oni nemusi dokladat nic. Mainstreamovy narativ je takovy, ze jste byli klerofasiste.

Autori Szano, Miriram Zabudkova, Emil Karaba, Anton Hrubon, James Mace Ward

Proti tomu musis postavit oponeneturu ty. Ty chces zmenit vetsinove akceptovany nazor.

Jenze nic srovnatelneho k dispozici nemas. Jen polemiky o nejasne definici fasismu jako takoveho a klerofasismu take. To je cele.

Takova typicka relativizace fakticky vseho co se nehodi.

Jenze tobe to bude stejne jedno. Cokoliv neprijemneho ignorujes. Nejsi ani schopen nejake smysluplne logicke linky. Jen skaces od jednoho k druhemu jak zajic.

Ti kluci a to bych se vsadil, ze uz sem se tu s nima nekdy zhadal, maji jasnou argumentaci. Drzi linku a tema. Ty jen povykujes jak jsou vsichni hloupi.

Tady ti to holt nevyslo. Musis s touhle agitkou jinam.

2 Likes

Cize presli sme z toho, ze tu bol fasizmus, potom ze tu bol nacizmus, a nakoniec tu bol slovensky nacionaly socializmus, ale JA NEMAM JEDNOTNU NAZOROVU LINKU, ked tvrdim, ze bol totalitny ludacky stat?

Vy ste 3krat zmenili nazor, co tu bolo, ja tvrdim, ze tu nebol fasizmus, ale ludacka totalita, autoritativny stat :smiley: :smiley: : D

Ty si uplne mimo a dal si tu opat klasicky projekciu.

Tvoj kamarat Helmutko tvrdi, ze fasizmus je konzervativny a reakcionarna ideologia a tvrdi, ze dnesny moderny konzervativizmus, ktory uznava kapitalizmus a do urcitej miery aj LGBT prava a je proti rasizmu, ma velmi blizko ku fasizmu :smiley:

Vy ste uplne mimo a mate nasrate v hlavach. A len tak mimochodom, ja som tu nezacal urazat prvy, a len som reagoval, ked ma tu zacali nazyvat dezolatom. Cize bla bla. Ja vzdy idem slusne, cize dalsia klasicka blbost a klamstvo.

Aktualne politickym svetem vladne NaRcismus a Sociopatie, to jsou hlavni priciny blbych nalad ve spolecnosti vetsiny narodu vcetne tech nasich.

nevymyslaj si ty hlupak. nic take som nepovedal.

1 Like

Hlupak ta robil.

A kedze mate radi AI

Ponizeni a vyfackani, ciao bella.Ako som povedal, vacsina suhlasi, ze bol autoritativny ale nie fasisticky, mal maximalne prvky.

Cize tu mozeme diskusiu ukoncit, diky, ze som stratil s vami 2 dni.

haha, opat som ta prichytil pri klamste a zase ti odletel dekel. si smiesny.

5 Likes

:smiley: ty si tak prichytil maximalne rodicov a pri niecom inom. Pa

Ty hele ctu to dobre, ze v kazde te odrazce je bud jasne fasisticky, s jasne fasistickymi prvky nebo s fasistickymi crtami. A i ta posledni, ktera je okrajova, tam zminuje ne uplne fasisticky, nebo trosku jinak, nez v Nemecku, nebo Italii.

Myslis ze mu fakt nedochazi, ze celej ten rezim je vyhradne srovnavan s fasiatickymi systemy ( proc asi), nebo jen tak blbne?

Von dobehne posledni, jeste si zkrati trat, koukne za sebe, nikoho nevidi a zarve " ja vyhral" a pak se divi, ze mu nikdo netleska.

Ja sem jeste nikoho nevidel, aby vyfackoval sam sebe, a s oteklou hubou zvolal, to sem vam to nandal odjel v dali. :joy:

2 Likes

Zhovaduj sa tu aj nadalej, prva moznost je, ze je fasisticky stat.

Druha moznost je autoritativny s fasistickymi prvkami.

Ty si tvrdil, ze bol prva moznost a ze vacsinova u historikov.

Chlapec je tak ubohy, ze sa aj slamky chyta :smiley: :smiley: Si predstav byt tebou, 2 dni sa tu hadas a potom si za oneho :smiley:

Ale oni mali linku, drzali sa svojho :smiley: JJ, aj antivaxeri sa drzia svojho ci plochozemci. :smiley:

Hrajes Dotu ci LoLko? Tam mas linky :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

muhehe on je iny joker:

2 Likes

Mozte sa teraz objimat a pusinkovat a utesovat sa, ze nie ste hlupi a ze to bol len ragebait.

A vzdy, ked uvidite “dezolatov”, tak si mozte povedat, aha, tak takto sa oni citia :frowning: :smiley:

salam, si urazeny?

1 Like

Preco by som mal byt? Keby ma to nebavilo, tak tu neprispievam. Ja som velky hedonista.

Baví ta aj F1? ​

2 Likes

posobis tak.

nebaviho to. chodi sem kydat svoj fasisticky hnoj.