Tento rok som nepozeral celu velku cenu, nuda.
To mas len taky nespravny pocit ako v kauze fasizmus. Normalny banter.
Este tam aj je, ze silne zavisly pripadne rovno satelit nacistickeho Nemecka. Aj to tu tusim spochybnoval a pisal nieco o suverennom state.
Ty radsej uz nic “netus”.
Pisal som, ze sme boli satelitom. A stat moze byt aj silne zavisly a suverenny, ved tvrdite, ze ZSSR by nevyhralo vojnu bez lend lease a neexistovalo, tak ZSSR bolo silne zavisle ale zaroven suverenne. Vidis, ta vasa propaganda nejak nehra. Ak chces dalsie priklady, mozeme povedat napr. Izrael, Juzna Korea ci Japonsko.
Prezident suverenneho statu vyznamenava nemeckych vojakov za to, ze vyvrazdili slovenskych obcanov.
Boze ty si fakt saso. Aj by som ti poradil to leninovske “ucit sa, ucit sa, ucit sa”, ale obavam sa, ze si to uz aj skusal, ale nevydalo. Teda by som ti poradil - mlcat zlato.
Ano, zanik Velkej Moravy a jej rozpad zvnutra dokazuje, ze nebola nikdy suveranna a tiez, zavisla od Franskej rise, dokonca, aj nasho vladcu vyhnali do exilu :D. Ty radsej nikomu nic neodporucaj, lebo si dezole.
Aby sme si to zopakovali, to, co som tu tvrdil, ze Slovensky stat nebol fasisticky, je pravda, to je vacsinovy nazor histografie, este som bol aj pomerne explicitny v tom, ze su min dve skupiny a ze moj nazor je vacsinovy.
To, ze ty nemozes prijat pravdu, ktora je podopreta akademickych vyskumom a aj akademickou obcou, nie je moj problem a si ucebnicovy priklad nevzdelaneho dezole, nezalezi, kolko dokazov ti clovek da, budes tu dookola nieco vypichovat, este hodinu dozadu si sa tu smial ako mesiacik na hnoji, ze vraj som tvrdil, ze sme neboli satelit. Rozdiel medzi tebou a antivaxerom, zemoplochcom velky nie je, tiez si rovnako hlucny a vehementne presvedceny o svojej pravde.
Ako vzdy, je mi ta luto, lebo si obetou spolocnosti, slovenskeho skolstva a nedostatku pozornosti rodicov a nie je to tvoja vina. Kam sa narodime, si nevyberame. Miesto toho, aby si sa hanbil za tento stat, hanbi sa kvoli tomu, co tu predvadzas. Pa Pa Pa
Ja neviem, to vy ste tu spolu za trest?
Ty budes asi dalsi z klubu citatelov, este ti tam aj pise, ze znaky, ktore ho k fasizmu priblizuju miesto toho, aby to napisalo, ze znaky, vdaka ktorym je fasisticky, ale bude sa hadat tiez.
Transku tiez priblizuju nejake znaky k zene, ale zena to nie je.
Kupit slabikar, a citat, citat, citat, zacat sa musi s niecim lahsim. Inac vacsina z tych znakov sa da aplikovat aj na ZSSR, cize gratulujem. A len tak mimochodom, fasizmus taliansky nebol rasisticky a antisemiticky, dokonca tiez nedeportovali Zidov, az na kratku periodu spojenctva s Hitlerom a ked tam bola armada nemecka. Rasisticky a antisemiticky bol nacizmus. 16 rokov fasizmus rasisticky ani proti Zidom nic nemal, tj 1922 - 1938 a dokonca, Mussolini nacizmom opovrhol a rovnako Hitler opovrhoval fasizmom a bojovali proti sebe na inych frontoch v zahranici cez podporu tretich stran. Take tie detaily.
To víš, že jo. Ty tu napíšeš, že “a Budhové jsou taky nacisti?” při zmínění používání hákové kříže, aniž bys pochopil, tu symbiku a co s ní Hitler udělal. Však v pohodě, kliděn si tu piš, že suverenní stát si nechá diktovat vnitrostátní politiku, ekonomiku a vojenské záležitosti. Klidně tu piš, že v Jugoslávii neumírali tisíce lidí a zlé je NATO, to je tvůj problém a vypovídá to o tobě a spapané propagandě, ne o znalostech a faktech
Ty si tu zmienoval, ze Slovesnky stat pouzival oficialne hakovy kriz, co nie je pravda a vytiahol si si to neviem odkial a ano, ja som na zaklade tvojej argumentacie ironicky poznamenal, ze budhisti, nie budhovia, dalsia klamstvo, ze su potom nacisti tiez. Ano, suverenny stat si necha diktovat vnutrostatnu politiku ako si nechavaju diktovat staty EU uz niekolko dekad a kvoli tomu, napr. polsky ustavny sud rozhodol, ze polska ustava > pravo EU. Taky je zivot.
Budhisti používají symboliku hákového kříže?
používal, třeba při náštěvě Hitlera
Jj, strašná diktatura, proto VB odešla z EU, to je šílenej diktát …
Podla tvojej logiky, Sovietsky zvaz nediktoval nic jednotlivym republikam, lebo sa mieromilovne rozpadol a dovolil zvazovym republikam odist rovnako referendom ako v pripade VB. Super argument.
Nechci vediet, ake znaky ma na tankoch a obrnenych vozidlach Ukrajina Cize ziadny hakovy kriz, oukej, pisem si.
A to, co si postol, sa tomu nadava, ze Balkenkreuz, a Nemecko to pouzivalo od prvej svetovej vojny na lietadlach
Vůbec nechápu na co teď reaguješ? Na ty Budhisty, hákový kříže ve Štátu nebo?
To jen ciste informativne, nikde jsem zatim nenasel co znak symbolizuje, krome statnich barev, zjisti a dej mi vedet.
proč suverenní stát používal symbol Německa?
Na ten modro-biely Balkenkreuz, to Nemecko pouzivalo este pocas prvej svetovej.
Jo takže si napsal naprostej výmysl, tak se teď kroutíš. Ok, tak proč suverenní stát používal symbol jiného státu?
Kde som napisal aky vymysel? Ty co pises? Opat nevies o svete? Ty si tu tvrdil, ze sme pouzivali hakove krize, ja som ti nasledne povedal, ze ukaz a ty si postol Balkenkreuz a ti vysvetlujem, ze to nie je hakovy kriz a ze Nemecko ho v inej farebnej kombinacii, cierna, siva, biela atd pouzivalo este roku pana pocas prvej svetovej.
Chod sa vyspat radsej.