Mika je dobrý príklad,tomu sa to stalo priamo.
A chyby aj v boji o titul urobil aj Max, aj Lewis aj každý jeden.
A ako vravíš, Charles nemal reálne auta na pravidelné víťazstva a teda boj o titul. Občas ten boj vytiahne z pretekára najlepšie čo v ňom je a dokáže sa koncentrovať viac ako by sme čakali.
A celkovo ja nemám rada takéto reči ako velikáni, výnimočný piloti taký problém nemôžu mať, ako to nemôžu zahodiť nikdy a musia jazdiť ako stroje, že oni chyby nerobia.
Lebo mne vždy napadne Senna ( a ešte aj ten dosť nekriticky seriál to o ňom ukazuje)
Ten to tiež vedel ako nikto. Tak ako dokázal vytiahnuť na nemožné a zajazdil jak pán Boh, tak vedel aj pokaziť preteky tým, že to niekde posral ( napadlo mi zazdil, ale to mi prišlo nevhodné). A keby nebol taký hŕ hŕ mohol mať víťazstiev oveľa viac a možno aj titulov.
A aspoň ja mám dojem z toho, čo som videla zo záznamov, že sa to nikdy nezmenilo, hoci ho to ■■■■■.Len sa na to zabúda, lebo sa stalo čo sa stalo.
Pre mňa je navždy on presne synonymom toho génia, čo občas brutálne zlyhal.
Preto nerozumiem tejto výčitke čo sa často používa, že šampióni to nerobia. Robia…nech si myslíme že najlepší v histórii je ktokoľvek.
Nedokázal to Senna, Prost, Hamilton, Verstapen, Schumacher nikto … A nikdy sa taký človek nenájde, čo to dokáže.
A koľko ich mali/majú tých titulov…
Keď sa Max dokázal naučiť, že občas musí ubrať a len to dojazdiť, tak Charles to dokáže tiež. Len toto sa učí len reálne v boji o titul podľa mňa. Jeho problém, je že vieme, že Lewis to dokáže. A ak to Charles nedoručí a Lewis áno tak tam má problém. Občasné chyby problém nie sú, tie sú prirodzene. V boji o titul bežné …