Cieľom budú body, ale čokoľvek väčšie nie je reálne, hovorí Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Spíš bych tam viděl spíše Piastriho než Lewise.
2 roky omlouvání jsou pryč, a letos musí hodně zabrat.
Zatím oproti Norrisovi hodně zaostával. Navíc to vypadá na top monopost.

Co jsem viděl poslední zprávy, tak možná bude pod největším tlakem Russell.
Verstappen klepe na dveře… nebo Wolff na ty Verstappenovy?

1 Like

Podla mňa už ani jedno.

To už aj voči Kimimu nemá logiku ak ten uspeje

Tak Russellovi nebude stačit porazit Kimiho, s tím se počítá.

Bude prostě muset ukázat něco navíc, hodně navíc. Zatím jen kroužil a stačilo mu porazit Hamiltona, ale teď už to bude chtít ukázat, že na to má být mistrem světa. Může to být pro něho zlomová sezóna.

Wolff už začal mluvit o tom, že začne jednat s Maxem.
Pokud Rbpt zaostává, a Mercedes je na tom dobře, tak myslím, že to nebude dlouhé přemlouvání-

A, že by byla dvojice Russell-Verstappen…

image

1 Like

No, psal jsem ze Russell se bude muset postavit VER, to asi bude znamenat jisty narust zajmu, takze jo.

Piastri, ten taky, pokud se potvrdi kvality vozu, nebude za co se skryt pri faktu kdy Mclaren nehraje hru prvni druhy pilot.

Je už teď Doohan.

Doohan je bez tlaku. O jeho budoucnosti je jasno. :smiley:

1 Like

Ale toto je výrok z minulého roka…a povedal to v priebehu minulého roka a týka sa to rokovaní ktoré sa “diali” minulý rok. Že mohol keďže Lewis oznámil odchod.

Nie momentálny výrok a pochádza z Drive to survive.
Dnes o Tom bol článok, že sa tam o Tom bavil zo Susie je to v preview od novinárov ktorí už to videli.

Takže to nie je aktuálne vyjadrenie.

Aktuálne a posledné vyjadrenie bolo, že tato dvojice je planed as long term future.

Takže v tomto momente zavádzaš.

Ale teď to vyšlo na veřejnost.

Ale toto je zavádzanie…

Lebo on to nepovedal teraz a o terajšej situácii!

Povedal to v priebehu minulého roka nie teraz !

A čokoľvek ukázať môže len keď mu Wolff da Auto a to platí aj pre Maxa !

A nevyšlo to na verejnosť teraz …o tomto sa hovorilo v lete a presne preto vznikli tie špekulácie !

Já to viděl dnes poprvé, ale neboj, to se nikdy nestane. (doufám)

Ale veď o tomto sa špekulovalo v lete a práve na základe toho, že takéto podobné veci povedal.

Odvtedy už X krát povedal veľmi veľa iného.

Okrem toho ak by Kimi ukazoval výkony Maxa mu tam neposadis dupľom.

Tak o tom se spekuluje dlouho.
První náznaky začaly na začátku sezóny, a pak hlavě při odchodu Neweyho.

Veď vtedy Toto nepoprel že s Maxom hovoril

Ale následne povedal aj to, že šanca je asi 1%

A teraz vyšlo na povrch že s Maxom nerokoval s lojality k LH pred oznámením jeho odchodu.

Ale po ňom áno. Nič viac

Přinejhorším půjde Georgito do RedBullu nebo do Astonu.

1 Like

Co urobis ked naozaj russel pojde prec a pride tam verstappen?
Pocitas aj s touto moznostou?

Já si to taky myslím. Bohužel nerozhodne kvalita, ale sponzorské peníze. I když i o kvalitách by se dalo hodně pochybovat.

Àno a písala som to sem.

V Tom momente ja ostanem fandiť Kimimu.

Ale fandiť Mercedesu s Verstapenom to ja nedokážem za žiadnych okolností. Respektíve budem fandiť len jednej strane garáže. Kimimu to doprajem, ale víťazstvá Verstapena ma tešiť nebudú.

Ja mám ten tím rada preto aký je, a Verstapen tam nesedí absolútne ničím. Max je absolútne mimo identity značky a toho ako sa tento tím chcel prezentovať.

Pre mňa ak toto urobia tak sorry, ja končím a ostáva mi Williams.
Ja fandiť tímu, kde bude niekto ako Verstapen nebudem. V momente keď jeho noha prekročí prah v Brackley ja odchádzam a myslím, že je nás viac.
Maxovo správanie, vystupovanie nemá s tým ako sa prezentuje Mercedes nič spoločné…

A ak si Toto chce na krk zavesiť figúrky, ktoré by prišli s ním…prosím ale bezo mňa. A na prospech ničomu by to nebolo.

Ani značke, ani timu a ak mu ozaj verí tak ani Kimimu.

Takisto ako by som nefandila RB, ak by v ňom bol George.

Písala som to tu mnohokrát.

A aj to prečo si nemyslím, že sa to reálne stane od momentu kedy sa rozhodli investovať do Kimiho ako jazdca prvého tímu.

Jedno horšie ako druhé…

Pride mi to dost schizoidne myslenie, ale kto som ja aby som sudil

Bude jich nakonec 16 sezon ve Ferrari?:thinking: