Však ty nemáš argument nikdy
Jos so zase zapomněl vzít léky na schizofrenii a uklidnění
Jo, jdu si dat ranni golf session, lepsi nez leky
Pokial viem, ja som sa venoval tomu co si napisal. A potom prisla od teba duchaplna veta:
Potom som uz jasne ze odbocil od temy a ty napises zase toto ? ?? ?? ? ? ? ??
Ty si frajer… ked ti niekto odpise na to co si pisal, vygrcias sa tu verejne s posmeskami na urovni 10rocneho a potom mas tu drzost este pisat ze ziadne argumenty ? Ty sa uz daj liecit preboha. Jedno vravis, druhe robis… Ty si fakt pacient.
To teda, vidime to vsetci:
Cievka znova praskla?
Pisem, ze cituj co konkretne nie je pravda z toho, co som napisal? Stale si nedal ziadny argument, ziadnu citaciu a nevyvratil si nic z toho, co som napisal.
Tak Jos je prostě de-bil, co si tu léčí komplexy, od něho nic smysluplného nepřijde
Presne tu hned v mojom prvom prispevku som ti napisal, ze jedine tvoje argumenty su to co povedal Toto do medii a ty to teraz tu davas ako dokaz, lebo sa ti to hodi. Inac ked vravel nieco ohladom Hamiltona, tak to boli hned vymysli, ktorymi ho kryj a tu davas Totove vyjadrenia ako dokaz
A tvoj koment bol
A zase sa ma pytas v com nepisem pravdu No a v com pises ty pravdu ??? Jednoznacne argumenty su Bottasove vysledky v zovodoch, kde mal Hamiltonovi kryt chrbat a koncil za Verstapenom… To je argument. Ale ty mas nepriestrlene aliby ‘‘Toto povedal’’
Cize ti to este raz skopirujem, ze som sa venoval tomu co si napisal:
A ty znova pises to iste… a zase a zase… tebe musia vsetci to svoje tvrdenie hned dokazovat ale ty ziadne dokazy a argumenty nemas… jaj sorry
TOTO POVEDAL