Chystá Domenicali zásadný rez? Som zástancom zrušenia voľných tréningov | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to vůbec :grinning: 151515

Moc těžké téma na místní ekosystém, začal by se hroutit.

Já věřím Darwinovi… :slight_smile:
Většinu času jsem taková opi.ce

To já taky, ale za to op ice nemůžou.
Mimochodem Darwin byl frajer, o tom není pochyb

Darwin by žasl kolik druhů, poddruhů a kdovíčeho ještě se může vyskytovat i v kybernetickém světě. :slightly_smiling_face:

Ty op ice, by jsi měl vyřadit z vybraných slovíček, je to idiotské a navíc to ještě nedává smysl :thinking:

To je jednoduché, je to permutace, takže nekonečno :slightly_smiling_face:
Hrůza.

Tak se nenech přemlouvat a prozraď nám, jak to bylo doopravdy!

To je strašný výraz. Skoro stejně děsivý jako “ajťák”.
To jen abych tuhle skupinu aspoň trochu potěšil. Tam je konec taky v nedohlednu. :slightly_smiling_face:

Jedna z teorií říká, že když se prokáže že to víme, tak nás vypnou :sweat_smile:
Takže bych to neriskoval

Máš pravdu, matika a fyzika jsou hrozné pavědy, a těch nejasností, myslím že tomu nikdo nerozumí

Tak to ne! Mlč, nic neříkej! Snad nás nevypnou už teď za to, že víme, že by to mohli udělat… :smile: . Ale třeba začnou jenom s Tebou, protože toho víš nejvíc :smile: !

1 Like

Já především vím, že nic nevím…
S tím si zatím vystačím

1 Like

Si tak teď představuju, jak si tu naši diskusi ostatní pročítají a říkají si “tvl.ten Triper to je ale idiot” :sweat_smile:

2 Likes

To vstupem na internetovou diskuzi riskujeme všichni… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Člověk když chce, nebo potřebuje, tak se lecčehos dokáže dopátrat sám i když na to nemá vzdělání. Je to pouze o snaze.
Jen tak ze zvědavosti by mě zajímalo jaké promile světových vědomostí používá ve svém životě průměrně vzdělaný konfekční člověk.

A proč si myslíš, že to vím?
Já ani nevím, co je průměrně vzdělaný člověk, a už vůbec netuším, co je konfekční člověk :grinning:.
Myslím, že bych to mohl být já :grin:

To byla pouze hypotetická otázka. Vlastně to ani otázka nebyla. Pouze drobný podnět ke zcela nepodstanému zamyšlení.

1 Like