Tak to vůbec 151515
Moc těžké téma na místní ekosystém, začal by se hroutit.
Já věřím Darwinovi…
Většinu času jsem taková opi.ce
To já taky, ale za to op ice nemůžou.
Mimochodem Darwin byl frajer, o tom není pochyb
Darwin by žasl kolik druhů, poddruhů a kdovíčeho ještě se může vyskytovat i v kybernetickém světě.
Ty op ice, by jsi měl vyřadit z vybraných slovíček, je to idiotské a navíc to ještě nedává smysl
To je jednoduché, je to permutace, takže nekonečno
Hrůza.
Tak se nenech přemlouvat a prozraď nám, jak to bylo doopravdy!
To je strašný výraz. Skoro stejně děsivý jako “ajťák”.
To jen abych tuhle skupinu aspoň trochu potěšil. Tam je konec taky v nedohlednu.
Jedna z teorií říká, že když se prokáže že to víme, tak nás vypnou
Takže bych to neriskoval
Máš pravdu, matika a fyzika jsou hrozné pavědy, a těch nejasností, myslím že tomu nikdo nerozumí
Tak to ne! Mlč, nic neříkej! Snad nás nevypnou už teď za to, že víme, že by to mohli udělat… . Ale třeba začnou jenom s Tebou, protože toho víš nejvíc
!
Já především vím, že nic nevím…
S tím si zatím vystačím
Si tak teď představuju, jak si tu naši diskusi ostatní pročítají a říkají si “tvl.ten Triper to je ale idiot”
To vstupem na internetovou diskuzi riskujeme všichni…
Člověk když chce, nebo potřebuje, tak se lecčehos dokáže dopátrat sám i když na to nemá vzdělání. Je to pouze o snaze.
Jen tak ze zvědavosti by mě zajímalo jaké promile světových vědomostí používá ve svém životě průměrně vzdělaný konfekční člověk.
A proč si myslíš, že to vím?
Já ani nevím, co je průměrně vzdělaný člověk, a už vůbec netuším, co je konfekční člověk .
Myslím, že bych to mohl být já
To byla pouze hypotetická otázka. Vlastně to ani otázka nebyla. Pouze drobný podnět ke zcela nepodstanému zamyšlení.