“Viem si predstaviť, že Red Bull bude stále používať motor Hondy, len sa bude volať nejako inak,” skonštatoval Carlin, ktorý na záver vysvetlil, prečo by Red Bull nemal pri Cunodovi zaváhať; na rozdiel od svojich predchodcov a súperov vo Formule 2 nepotreboval aklimatizačný rok. Nezabudnime, že Mick Schumacher obsadil v rámci svojho debutového ročníka v F2 len dvanáste miesto.
Pre mna jednoznacne najprijemnejsie prekvapenie sezony. Vela sa hovori najma o Schwartzmanovi, ale Tsunoda je dokonca este o kus lepsi. Najma po vykonoch v F3 som to vobec necakal, ale ako som pisal, povazujem to za prijemne prekvapenie. Kvitujem aj jeho nizku chybovost, to byva pri japonskych pretekaroch casto problem, ale Tsunoda jazdi rozvazne a jeho vypadky boli v drvivej vacsine sposobene technickymi poruchami. Dufam, ze dostane sancu v F1. Vykonmi na trati potvrdil, ze je tuto sezonu po jazdeckej stranke najlepsi.
Nesúhlasím s tebou. Tsunoda je jeden z TOP 5 určite áno, je výporby pilot, ale na 1 miesto by som ho nedával. Pilot musí spĺňať viacej kritérii ako len byť rýchly v prvu sovju sezónu. Musi prinášať spätnú vyzbu, musi byť rýchly, musi byť spoľahlivý a hlavne konzistentný. Konzistentnosť by som povedaj je aj najdoležitejší fakto, kedže nemusíš vyhrať ale treba doniest maximum čo sa dá. Všetci hejtuju Schumachera, že ma slavne meno, že už to ma vydláždene meno v F1 a pod. Z časti je niečo prvada ale nieje to take jednoduché. Malokto si uvedomí, že to meno je až velak psychycká zataž, všetci ho sleduju a každy čaká, že zakopne a ked zakopne tak mu to daju vyžrať, že nie je tay dobry ako otec a pod. Tí ostatní s tym bojovať nemusia, ti sa len sustredia na jazdu a predbehnuť Schumachera a dokazať mu, že je looser. Schumacher až na 1 chybu, kde vyletel myslim aasi na redbul ringu ide konzistetne. To ze mu vybuchol hasiaci pristroj, snaz on zato nemože, keby sa to nestalo tak ma myslím 15 a už teraz by ho nikto na 1.mieste neohrozil. Tak Shwatzman vyhral 3-4 preteky na začiatku a dalej nič, nosi same nuly, bud sa mu nejak podari vyhrať preteky je prefektný a potom nič. KOnzistentnost tam nieje. Ilott tiež velmi rýychly jazdec ale tam su torchu slabsie vysledky a slabsia konzistentnost, aj Schumacher doniesol 0 myslím 3 krát ale dalsie preteky bodoval dobrými bodmi, kym Ilott ma 3-4 preteky po sebe so slabými bodmi. Tsunoda to iste vyhraje preteky alebo je druhy a dalsie 3 preteky 0 bodov, takto sa titul nevyhrava amože byt dobrý ak chce. Hamilton, tiež nieje najrychleší a najlepší jazdec, vdaka autu vyhrava ale ked nahodou nevyhrat tak minimalizuje škody, boduje kolko len da a preto je majster. Verstapen bol tiež podla mna najlepši a najrýychleší, nadrzejší a odstreloval jazdcov z trate a pod, ale čo z toho ked nedokazal vyhrať a byť konzistentný v F1 je to velmi dolezite. Verstapen sa minuleho roku ukludnil a akoby odspel a to sa stalo aj MIckovi začiatkom toho roka, žačal inak rozmyšlať a vysledky su tu. Podla mna jazdci pod 22 rokov by nemalo v F1 čo robiť niesu mentaône dzretí. Takže zhrnutie je take, že podľa mna Mick Schumachjer je zatial najlepsi jazdec v F2 po celkovej stranke a pripravený do F1, druhý je Ilott tu chýba viac konzistentnosti, tretí podla mna Tsunoda rýchlosť nestačí, štvrtý Lungard a piateho by som dal Shwatzmana, ktorý je rýchly ale všetko ostatné mu chýyba to, že vyhra pár pretekov nezanená, že výborny pilot. Prave F2 ukáže kto aký je dobrý, v F1 to zaleži od týmu a auta. MOžete byť nejalší a narychleší ked nemáte nato auto, vid Verstapen. peace Ospravelnte prekelpy a chyby blbne klavenica.
Ferrari was particularly impressed by the way Giovinazzi pushed Gasly to the final round of the season in the GP2 title race, missing out on the title by just eight points despite his rookie status.
The team has subsequently moved to sign one of the most promising junior single-seater talents not already affiliated to an F1 manufacturer.
Ale prave to, ze Tsunoda je tam iba prvu sezonu a jazdci ako Ilott a Schumacher uz druhu, robi velky rozdiel. Tsunoda uz ako novacik bojuje o titul, kym Ilott aj Schumacher boli vo svojej prvej sezone nanajvys priemerni. Ich konzistentnost prameni skor zo skusenosti, nez z nejakeho talentu. Nehovoriac o tom, ze v pripade Schumachera je dost pravdepodobna protekcia zo strany promotera, ako to naznacil Josef Kral.
Rovnako nesuhlasim, ze Tsunoda je nekonzistenty. Vacsina jeho pretekov, kde neziskal body, bola ovplyvnena technickymi poruchami, za co ako jazdec nemoze.
Ale ano suhlasim, konzistetnost je velmi dolezita, najma v F2. Ale porovnanvat jazdcov, ktori su v sampionate dlhsie s novacikmi nie je fer. Za mna je najlepsi Tsunoda, potom by som dal Schwartzmana s Lundgaardom. Nestaci sa pozerat iba na vysledky, musis zohladnovat aj okolnosti. Historia potvrdzuje, ze dobri jazdci ukazali svoj potencial uz na zaciatku posobenia v F2/Gp2 (Leclerc, Hamilton, Rosberg, Norris, Russell), naopak jazdci, ktori sa rozbehli az po dlhsom case, boli obycajny priemer (Palmer, Albon, Gasly, Latifi).
Na Giovinazziho obranu vsak treba povedat, ze svoju sancu v F1 dostal az dva roky po jeho uspechu v F2. To mu podla mojho nazoru dost vyrazne uskodilo.
Ja by som ti občas aj chcel dať za pravdu, ale keď to nieje pravda.
Hneď ďalšiu sezónu začal v F1, kde nahradil Wehrleina, ktorý bol PN.
V Malajzii to pekne rozbil.
Je to pravda. V roku 2017 odjazdil dva zavody, v Australii a v Cine. Pod pojmom “dostat sancu v F1” rozumiem nejaky normalny kontrakt aj s patricnou pripravou a nie kratkodoby zaskok.
Max nehadam sa s tebou mas pravdu v niektorých veciach ale je to moj názor. To, že hned v 1 sezone vyhrať F2 neznamena byť vynikajuci pilot. NIekedy je to o stastnie niekey fakt o kvalite. Kolko z tovjich menovanych vyhravaju pretaky v F1 ? Akurat tak Hamilton, Leclerk už nema dobre auto nevyhrava, Norris, Russell deto. Ano ukazuju vyborne vysledky s tymito autami ale v F1 sa pocitaju vitazstva a tituly a nikoho nezaujima, že v prvej sezone v F2 vyhral titul, ide o tom čo sa tam naučiš a čo si prinesieť do F1, praca s penu, praca smotorom, strategia a pod. ako vravím pokial nemaš auto možeš vyhrať kolko chceš titulov F2, F3 a pod. Neobhajujej Schumachera a ani nevravím, že je najlepší ale v zhodnotení všetkych aspektoch ho radim v F2 za najlepšieho ako cely balik. Tiež som ho nemal rad a pod ale vyrazne sa zlepšil. Nebudem ho odsudzovať lenb preto, že sa vola Schumacher, on zato nemoze a ani neviem to voplyvnit. Predstav si ten tlak keby tovj otec bol majster sveta 7 nasobny a ideš v jeho šlapajach, čo by ti šlo halvou, ? musim byt dobry, nesiem sklamat, musim makat viac ako sotaní, budu ma posorvnavať, atd. Psychika je kamo velky nepratiel ak nevies s nou pracovať ani Hamilton neodolal ked Rosberg vyhral titul F1 a vyhral to nie pretoeže bol Rosbeerg lepši ako Ham, ale to, že boli spolužiaci a poznal ho a vedle čo na neho plati a vedel ho rozhodiť. a ako pišeš, že tsunoda mal poruchy ale na to sa nehra, aj Bottas mal poruchy a keby nemal poruchy tak by bol za Ham možno len 15 bodov, ale neje Ham ma stastie a Bottas nie. Možno bol Mick priemerny minulu sezonu ale od toho je F2, ked sa nezlepšiš a nič nenaučiš tak si priemerny. Nespochybnujem čo povedal Josef Kral, rad počuvam jeho kometare ale nemyslim si , žeby v tom motore mal vyhodu. Ked dobre viem tak motory su rovnake pre celu F2 a motory sa žrebuju, takže aj keby sa označil motor s najvyšším vykonm cca 40 koni ako to spominal Pepa nemaš istotu, že si ho Schumacher vyžrebuje. Tak isto je to v F1 tiež nemožem tvrdiť že Ham ma naj motor s najvyssim vykonom, ked sa motory žrebuju a nevieš aky dostaneš
Hej, ja som myslel, že to bola Malajzia (s Čínou majú rovnakú časť okruhu, posledná zákruta a rovinka). Jazdil aj v predsezónnych testoch, tak neviem o čo horšiu prípravu mal
Cunoda je zo vsetkych novacikov najvyssie. Uvedom si, ze pre tych chalanov je to najvyssia seria v akej doteraz pretekali. mnohi z nich su tam viac sezon. Schumacher aj Ilott su tam druhu sezonu. Pri rovnakych autach je rozdiel jednej sezony velky, skusenosti hraju velku rolu. Ci je Cunoda lepsi, nadejnejsi to tazko povedat kedze v F2 sa pomery menia rychlo.
Na vstup to F1 su ale potrebne body a tie Cunoda asi bude mat, takze by kludne mohol dostat sancu. Z Redbull juniorky tam nikto iny nie je a Kvjat nie je taky material, aby ho tam Marko susil dalsiu sezonu.
V tom s tebou suhlasim, Tsunoda je lepsi ako Albon, gasly aj Kvyat. Ak ho Red Bull nezoberie su odsudeni na vecne druhe alebo 3 miesto v Konstrukteroch. Ja by som ho hned vymenil za Albona, ale jasne albom je Thajcan, to co Marco drista na Albona sa ani citat neda, je horsi este o dost ako bol Gasly a toho vysmarili po pol sezone.
Moja nazor je, že bat bajelsi 1 sezonu neje nic. Priklad, na vyske som mal spoluziakov same Acka, sikovny potiahli nas hned prvi roki boli dobrí a skoncili s cervenym diplomom, ale v realnom zivote sa presadili tí čo ledva prešli z ročnika do ročnika a v priebehu 5 rokov sa stali najlepšími, lebo sa toho najviac naucili a zlepsili dospeli a utriedli priority a pod. A tak isto to plati ja tu neje dolezity byt hned v 1 roku najrychlejsi a najlepsi ale odniest si co njaviac skusenosti a pristupu k praci a zuzistkovat ich k zlepseniu sa. F3 a F2 je docasny ciel ano potesi ked vyhras ale nemoze vyhrať každy. Takže tí čo vvyhrali maju vysoku kvalitu. Akceptujem aj komentare kolegova a suhlasim s nimi ale moj nazor je takýto. Mna Mick presvedcil tuto sezónu, že ma predsa vela veci po otvoci aj pekne predbiehania predviedolm pekne starty a inteligentne jazdenie.Chybaju mu niekedy nejake odvazne tahy ale to sa spravi. KEby Schumacher, Ilott, Schwartzman, Tsunoda, Lundgard narahdili, Giovinaciho, Grosjana, Kvyata, Alnona , Magnusena bola by F1 od ost kvaLitnejsie, vsetci tito si zaslkuzia F1.
Neviem či mnohí ktorí to komentujete tie preteky tento rok aj reálne pozeráte. Alebo pozeráte a meno Schumacher vám hneď vyhadzuje kontrolku protekcia a preto vám nefungujú oči ani rozum. Áno minulý rok Mick nebol úplne najlepší avšak nebol ani najlepšiou verziou seba samého. Faktom je že nie je natoľko adaptabilný aby si sadol do monopostu a hneď vyhrával s tým súhlasím ale pýtam sa kto je ? Aj Hamilton vie mať problémy ak nemá čas sa adaptovať a to je teda pán pretekár. Človek čo by dokázal vyhrať preteky aj na traktore v ktorom v živote nesedel bol za 70 rokov v F1 len jeden. A áno Mick je s ním síce na 1/2 geneticky zhodný, ale zrovna adaptabilnosť po ňom nezdedil v tom súhlasím. Mick je pilot kt. potrebuje čas a keď ho dostane a môže si veci zanalyzovať tak vie podávať parádne výkony. Práve preto si myslím, že v aute ako F1 kde oveľa viac z nastavenia a správania auta vie ovplyvniť práve pilot môže byť paradoxne lepší ako v F2. Toto je evidentne niečo čo od otca zdedil. Analytické myslenie a schopnosť posúvať sa pomocou skúmania vlastných chýb. Micka narozdiel od rovesníkov málokedy vidíš urobiť jednu chybu 2x čo je určite skvelá výbava. Ďalšia vec je konzistetntnosť. Mick keď si už porozumie s autom málokedy vidíš, že by vypadol svojou vinou…tento rok ho o body v podstate obral len Schwartzman (kde to ale bola chyba oboch), hasiaci prístroj a 1x jeho vlastná chyba. To je veľmi slušné najmä ak si vezmeš aké inokedy vozil body a čo stvárajú či už Tsunoda alebo Schwartzman s Illiotom. Ďalšia vec je že Mick proste v situáciách keď tie body potrebuje zbierať dokáže skvelo vyhodnotiť situáciu, maximalizovať svoj výkon avšak ak vie že je na lepšej pozící a nikoho nenahána tak neriskuje, že pre niečo hlúpe príde aj o tie body kt. má. Ďalšia vec je maximalizácia možností…nie vždy je na čele alebo nevyhráva avšak ak situácia ukazuje že by mohol mať na pódium tak na ňom je, ak sa situácia vyvíja tak že maximom bude 5 miesto Mick na ňom je. Jednoducho je konzistentný a to z neho robí dobrého pretekára…a tituly nevyhráva vždy najrýchlejší. Tvrdiť že dostal lepšie súčiastky ? Ak by chceli z neho takto MS tak to urobia minulý rok a nedajú vám ani dôvod pochybovať, ak by to tak bolo , bol by najlepší celý čas, ak by to tak bolo tak výrazne by sa v sezóne nezlepšil lebo by stále jazdil v inom levely lebo by mal lepšiu techniku, ak by to tak bolo tak by bol výrazne najrýchlejší- čo nie je ale aj tak vedie. Tento posun je o schopnostiach aj keď to že ho do F1 chcú pomáha (tak ako Leclercovi či Russelovi v miniulosti) …avšak nato aby do F1 išiel potreboval rozhodnutie zhora a nie titul ten nezaručuje nič tak prečo by ho tlačili k titulu na kt. nemá ? Ďalšia vec je, že všetci sa tvárite ako keby Mick Schumacher potreboval na to aby sa mal dobre F1. Je dostatočne inteligentný a rozumný na to aby mohol robiť hocičo iné a ak by aj nie rodičia sú milionári. Jasné baví ho to a chce to dokázať avšak prežil by štastný a pohodlný život aj bez F1…paradoxne sa možno vydal ťažšiou cestou.
Realita ale je že dnes keď NEmecký trh z hľadiska F1 upadá svet je v kríze, máme koronu a pod. potrebuje F1 mnoho viac Micka ako on ju. F1 potrebuje meno Schumacher. A to čo jeho meno dokáže tomuto biznisu priniesť ak by bol úspešný je nevyčísliteľné…akcie AR stúpli a to neodjazdil ani kolo len sledoval dažďové kvapky, F1 získala obrovskú publicitu už len jeho prítomnosťou v padocku, F1 získala príbeh a bude to pre ňu z dlhodobého hľadiska obrovský biznis. Práve preto ho nechali sa 2 roky zlepšovať v F2 -lebo oni nepotrebujú Micka v F1 rok či dva ale dlho a ideálne v červenom aute na čo musíš mať kvality a preto potreboval učiť sa a rásť…práve preto ho netlačili k titulu minulý rok keď na to nemal…aj keď už vtedy mohli, práve preto ho neposadili po roku v F2 do auta F1 lebo to by malo len krátkodobí efekt.
To ako efekt Schumacher Funguje sme sa mohli presvedčiť v Mugelle. Ferrari je v riti, celé zle 1000 preteky, každý im nadáva. Zrazu zoberú červenú kombinézu z menom M.Schumacher, z Maranella nechajú priniesť červené auto ( a aby to vyzeralo ešte lepšie tak snáď najkrajšie čo Schumi kedy riadil) zavolajú do Premy posadia doň Micka v otcovej prilbe, natočia si video, urobia rozhovor, a nevadí že nešiel ani na maximum ale emócie, publicita, reklama…zrazu každý zabúda na to že je to nahovno…lebo Schumacher v červenom aute.
Okrem toho skúste sa vžiť do jeho situácie. Áno meno Schumacher pomáha lebo budí pozornosť a pomôže ti získať podporu avšak na druhej strane je to obrovské bremeno. Všetci jeho rovesníci sadajú do auta s tým, že chú do F1 a robia to pre svoju kariéru. Mick to chce určite tiež - je vidieť že motoršportom žije. Ale okrem toho sadá do auta s tým kto je, že nesmie sklamať všetkých naokolo, že to chce dokázať sám sebe že na to tiež má a v neposlednom rade mám pocit že to chce dokázať pre otca. On to proste chce dokázať aby meno Schumacher nebolo spájané s niekym o kom všetci pochybujú…to Schumacherovci proste nemajú v mentálnej výbave,
A uvedom si jeho situáciu. Všetci odpovedajú na otázky kto bol ich hrdina v detstve a aké boli preteky. Mick odpovedá okrem toho aj na to aká je otec legenda, čo dokázal, či bude taký dobrý ako on, ako sa má otec, či je hrdý že je Schumacher a bla bla bla. Neskutočná nálož byť porovnávaný s jedincom ktorý bol v tom čo robil najlepší v histórií celého tohto športu. Na žiadnom synovi nikdy také očakávania neležali. A Mick má ešte jednu nevýhodu - chýba mu otec. Okrem toho že stále žije s tým, že nevie čo s otcom bude a musí pozerať na to ako ho doma opatruje armáda personálu aby vôbec prežil a chalan sa s tým musí vyrovnať - každému by otec ľudsky chýbal. Tu to má aj ten “pretekársky aspekt”. Ak by M.S bol pri vedomí a zdraví už jeho prítomnosť na pretekoch by odpútavala pozornosť od Micka, ak by toho bol toho schpný vedel by mu poskytnúť milióny rád ako zvládnuť veci v aute či mimo, ak by tam bol tak by tlak na to dostať Schumachera do F1 niekdy nebol tak veľký lebo veď v paddocku sa pohybuje Schumi sr. Takže Mick má na sebe všetok ten tlak čo X detí legiend pred ním avšak nemá nič z toho pozitívneho čo mali oni. Nič aby mohol ťažiť z minulosti otca priamo na trati…lebo otec tam proste nie je.
Ďalšia vec je meter ktorý sa na neho používa. Ak urobí chybu (bežnú akých tieto vyhlásené supertalenty urobia za sezónu X) je za ňu posudzovaný omnoho viac , rieši sa to lebo veď Schumacher a Schumacher také veci nesmie. Naopak ak ukáže to čo naposledy na Tsunodu—parádny manéver, na milimeter, dravý a perfektne urobený tak sa dočká komentára- Konečne alebo no veď je Schumacher tak čo z toho robíme vedu to je predsa jasné že by to mal dávať. Preto že je Schumacher by proste teraz mal podľa mnohích robiť zázraky na počkanie, tituly vyhrávať jeden za druhým bez akéhokoľvek problému. Ak by to bolo naopak Tsunoda by bol ospevovaný a Mick protekčné takmer neschopné decko.
Ak sa ososobníte od mena zistíte že Mick je jeden vynikajúci, konzistentný pretekár zo zábleskami geniality ktorá sa postupne rozvýja a ukazuje s časom ako sa učí všetko v aute i mimo zvládať. Tvrdiť že v F1 bude len pre meno je neférové hodnotenie jeho schopností…Mick urobil obrovský posun a ten z neho urobil bezpochýb najlepšieho pretekára tak talentovanej zostavy ako je tohtoročná F2. A to miesto v F1 musí po práve patriť jemu.
Ja netvrdím , že okolo neho nie je armáda ľudí ktorá buduje brand Mick Schumacher a pomáha mu. Lenže vezmite si 2 stranu mince. Koľkým z tých ľudí čo ho tlačia na ňom reálne záleží a pre koľkých je len biznis nástroj ? Myslím že tých druhých je výrazná väčšina. A aj s tým sa musí človek vyrovnať, najmä (a poviem to znova) ak vie že človeka sebe najbližšieho proste pri sebe nemá …Mick nemá (okrem maminy ktorá sa toho celého účastní len sporadicky a šedej eminencie Sabine) nikoho o kom môže byť 100 presvedčený že to robí pre jeho vlastné dobro. A to je ťažká situácia.
To ako toto celé Mick Schumacher dáva je obdivuhodné …dokázal z toho že je Schumacher spraviť výhodu nie bremeno a hrdo hovoriť že je synom 7 násobného majstra sveta aj keď vie že mu to prinesie ďalší tlak a keď sa to stane zvládnuť to. Okrem toho je to jeden hrozne zlatý a milý chalan z ktorého pre mňa ide niečo čo z otca nikdy nešlo- obrovská pokora. Takžev Schumi sa rozhodne hanbiť nemusí…a ani nemá prečo…vychoval ďalší talent pre F1 a podľa mňa jej budúcnosť a čo viac jedneho rozumného chalana. Schumacher dávno (ak vôbec niekedy bol) nie je len protekčné decko…ale talent ktorý teraz ukazuje v plnej miere a ktorý len mnohí odmietajú vídieť či uznať. Mimochcodom to je Ďalšia náročná situácia.
Mick sa rozhodne potatil viac ako mnohí chcete uznať…má rozum, analitické schonosti, rýchlosť, dobre zvláda gumy aj stratégiu a má pretekársky cit=vie v podstate všetko, čo by pretekár mal ovládať na trati aj mimo a to všetko na dosť nadštandarnej úrovni…aj keď zatieľ tam nie je nič v čom by až tak vynikol = Mick ale je balíček a veľmi dobre poskladaný. Navyše prichádza už aj tá dravosť ktorú otec mal a mohlo sa zdať že Mick nemal…na to aby bol skvelý jazdec s právom na zaslúžené miesto v F1 nemusí mať človek kvality 7 násobného majstra sveta. Takých v histórií veľa nebolo ale jazdili tam 100-ky jazdcov.
Odchod Hondy pre Tsunodu isto nie je idealny, no Alpha Tauri podla mna tak ci tak potrebuje vymenit Kvyata, takze by mal mat to miesto iste.
Len dufam, ze nedegraduju Albona do Alpha Tauri, ten uz tam podla mna nema co hladat.
Nemam druhe konto a ani si sam nedavam srdiecka. To akoze ked si dvaja ludia myslia, ze Mick Schumacher je priemer, tak to musi byt automaticky jedna a ta ista osoba? Zaujimav logika.
Za dalsie neviem o akej davke nenavisti tu hovoris. Nemam pocit, ze by z toho co som pisal srsala nenavist voci Mickovi Schumacherovi. To, ze ho povazujem za priemer je nenavist? F2/Gp2 sledujem uz dlho a nezacal som s tym v dobe, ked sa zacala prehnane medializovat kvoli Mickovi a na zaklade mojich skusenosti neobdivujem kazdeho jazdca, ktoremu sa dari, bez toho, aby som zohladnoval okolnosti.
Miesas hrusky s jablkami. U Russella som tvrdil, ze vyhra v F2 mu nemoze zarucit miesto v top time. Na to potrebuje vysledky v F1. Ze ma Russell potencial (ktory podla mna zatial nenaplnil), to som nikdy nespochybnoval.
Co sa tyka tej prvej sezony, (uz sa opakujem) ja nikde nehovorim, ze je potreba, aby ju jazdec vyhral. Ale musi ukazat nejaky potencial. Mick minuly rok neukazal vobec nic. Ziadna rychlost, ziadne dobre predbiehanie, proste sa potacal v strede pola. A zrazu ako sibnutim prutiku zacal po roku a pol vyhravat. Proti novacikom v serii. To pre mna nie ukazka talentu. Sorry, not sorry. A ked sa chces navazat do mna, presne tak isto to vidi aj Josef Kral, ktory tam posobil. Rovnako povedal, ze Schumacher tazi z toho, ze je v F2 uz dlho a nie z nejakej ucenlivosti a talentu ako tu mnohi tvrdia.
A to, ze nejaky novacik ukaze potencial uz v prvej sezone nie je neobvykle. Platilo to u Russella, Leclerca, Norrisa a aj teraz u Schwartzmana alebo Tsunodu ci Lundgaarda.
Giovinazzi skoncil vo svojej premierovej sezone GP2 druhy, Grosjean v premierovej sezone skoncil 4ty a popri tom vyhral GP2 Asia. v 2011 GP2 vyhral, bola to jeho druha cela sezona a popri tom opat vyhral aj GP2 Asia. Kvjat vyhral GP3 a nastupil rovno do F1 ako velmi mlady a nadejny. Magnussen vyhral na druhy pokus Formula Renault 3.5 daleko pred Vandoornom.
Pointa je ta, ze nikto zo sucasnej GP2 nema nic garantovane a ani jeden z nich nemusi byt o nic lepsi ako Giovinazzi, alebo Magnussen. To ze sa nikto zo spominanych vyrazne v F1 nepresadil iba ukazuje aka tam je tvrda konkurencia.