Car design poslednich let?

Elektro je na miste v oblasti mestskych sluzeb, MHD, zasobovani a pod, bohuzel nejakeho ko-kota v Cine napadlo zacit tlacit ten srot na silnice a EU se toho chytla, plus vyrobci to na lidi taky zkousi pac to jsou byznysmeni.

Je jasne, ze kdyz uz, tak at Cina prijde s elektro obchodnimi lodemi kdyz jsou takovi ekologove, pac tam se produkuje x krat vic zplodin, ani ty lode nemaji sanci stavet se zemskemu systemu, Zeme se urcite netoci podle cloveka.

To same plati pro letadla :sweat_smile:

Já si dovolím tvrdit, že elektromobily které se nabíjejí ze sítě jsou neekologické všechny, hromadnou přepravu nevyjímaje. Něco jiného jsou tramvaje a trolejbusy. Ty mají zhruba o16-18% lepší účinnost, protože neztrácí tuhle energii v nabíječkách.

To je jedno, tak nebo tak, sikana spalovaku ma jadro v necem jinem nez v ekologii, to je pointa.

1 Like

Když si koupíš televizi, tak je zabalená tolika plasty, že by se z těchto surovin dalo vyrobit palivo třeba na 50 kilometrů. Pouze odhaduji.
Takže jaká ekologie, když si stále vytváříme jednu ekologickou katastrofu za druhou.

Presne tak, na jedne strane sikana, z druhe strany se sype odpad do rek a mori uplne bezne, na denni bazi, nesmysl.

Jenom pro poradek:

Lidé využívají přibližně 14,5 procenta celkového povrchu planety.

29 procent zemského povrchu tvoří pevnina, 71 procent Země tvoří voda.

Kdo chce studovat:

Neumím to odhadnout, ale město o 100 000 obyvatel musí denně vyhodit tolik plastů, že by se z nich dala udělat zámková dlažba třeba na sto metrů chodníku a přesto většina stejně skončí ve spalovnách, nebo na skládkách.

To je jedno, kdyz vidis ty videa a nikdo s tim nic nedela, EKO vec postrada smysl, tim bych to ukoncil, tady neni o com.

Já bych to řekl ještě trochu jinak.
Když jsem se narodil, tak byla na naší planetě téměř polovina lidí jako dnes.

Tak to nevim, zarazejici je to, ze cim se clovek vice chrani proti nechtenemu poceti, tim je ho vic, to vypada na slusnou statistickou chybu, slusnej bordel.

Ja jsem to nepocital, to mi neposilej :slight_smile:

Do tolika stejně počítat neumíš. :crazy_face:

1 Like

niekto tu spominal, ze sa mu nepaci retro…?

5 Likes

Jo, ti co nemaji vkus :drooling_face:

to je restomod nie? zhovadena Alfa

Henta je este v pohode

Alfaholics… dost vymazlene alficky

ak ma niekto rad porsche tak tu je jedna vymazlena zalezitost Tuthill Porsche launch the Lightweight, 911K - Tuthill Porsche

1 Like

@rHapo aby si si nahodou nezvykal ze tu je pohodicka

image

2 Likes