Je pouze jediná možnost jak kontrovat proti Ferrari a tou je Porsche 936.
Nová VW Bugattka mě nebere, ale ta orginál je jedinečná.
Ale tady se přece nebavíme o holkách.
Asi to nikoho nebude zajímat, ale zkusím.
Slyšel jsem, že možná největší prostor pro inovace v oblasti motorů pro 2026 je změna v pravidlech, kdy se změní měření přísunu energie do spalovaciho motoru.
Doteď se měří průtok paliva, od 2026 to bude energie, která bude limitem.
Zjednodušeně, místo litrů a gramů se budou měřit jouly…
Sami posuďte, co to může způsobit v souvislosti s přechodem na syntetická paliva.
Už se nemůžu dočkat toho, kdo to zase nezvládne .
Pro mě asi stokrát zábavnější soutěž, než sledovat jak někdo po 5 km jízdě bude mít 10 cm náskok.
Rajko Doleček se dal na motorismus?
Už i EU si uvědomila, že kyseliny zdaleka nejsou tak životudárné jak se je snažila propagovat, tak by i F1 mohla začít přemýšlet jak se sama mohla kyselin zbavit.
Co se mě týče, tak by se klidně mohly do sportu vrátit dvoutakty. Alespoň do motorek. Příchodem čtyřtaktů utrpěly motorky těžkou ránu a jsou nudné.
Dvoutakty jsou skvělé, už roky nechápu, že ještě nikdo nevymyslel oddělené mazání.
Byla by to paráda…
Škoda že nejsem chytřejší, hned bych se do toho pustil.
Síce je téma design áut, ale keď už sa tu spomenuli motorky, tak kedysi dávno ma zaujala táto motorka Dodge Tomahawk svojim brutálnym dizajnom.
Dnesnimu car designu chybi wow efekt, posimrani u srdce, spadle brady, sneni o tom ze to chci atd.
ten hyundai som posielal v N verzii.
Inak este Ford pickupy su celkom old school a pekne
a tu mas predelavku Bronco
inak celkovo Camaro, Corvette, Dodge, to je nieco pre teba. Pozeram, ze sa ti pacia HotWheels auta
To je stavebnice, kterou sis mohl postavit na podvozku VW Beetle
Tuhle postavil typek na Floride, docela nedavno, neznam ho osobne, kdybys mel zajem.
zaujem rozhodne nemam
To je z madmaxa alebo z toho burning man festivalu ze
Proc ne, neumel bys to postavit, nemas garaz, nemas Brouka, penize…
nepaci sa mi nieco take
Spis ty predelavky, chapu.
Buď rád, že ses do odděleného mazání nepustil. Vymýšlel bys vymýšlené. Jawy Calify oddělené mazání měly. Co vím, tak moc lidí tomu systému stejně nevěřilo a olej lili rovnou do nádrže.
https://www.motomagazin.cz/index.php?action=californian&menu=21&pos=oilmaster&page=1&post=nic