Car design poslednich let?

ako ide o prvy moment a hned tieto dve auta ma napadli ale uz dokladnejsia analyza designu tak jasne 12Cilindri sa v tom nezaprie a tak isto ta F40 ktora je za mna medzi top3 zo stajne Ferrari urcite to bude vymazlene do najposlednejsieho detailu, ale ako som hovoril mna to nenadchlo tak aby sa mi pri pohlade nan rozbuchalo♥️

a uz to zacina😂

Abomination ​

Samozřejmě máš úplnou pravdu, jen jsem Tě chtěl “popíchnout”

Je skvělé, když je tady někdo, kdo ví co píše :+1:.

1 Like

Abych taky něčím přispěla, včera jsme se honili na dálnici s tímhle fešákem (ilustrační foto :slight_smile: ):
image
Byl v krásném stavu a upaloval jako čert, nějaký Švýcar. Tak snad to byl originál a ne nějaký remake :smile: .

1 Like

DS byly jedinečné vozy. A podvozek dodnes nepřekonatelný. :upside_down_face:

Predok z tohto a zadok z tamtoho :rofl:

2 Likes

1 Like

Když auto, tak pořádné.

3 Likes
1 Like

1913 ALFA 40-60 HP Castagna Aerodinamica

2 Likes

1955 GAZ M72 4x4

Zrejme prvni crossover

1 Like

Paběda.
image

1 Like

Kde se na tenhle stroj hrabe většina dnešních SUVéček.

Málokdo to ví, ale nejlepší SUV je Lada Niva, piloti Redbullu to mají povinně jako služební auta a Max Verstappen to chválí při každé příležitosti.

Já Redbull dokonce podezřívám, že tajně spolupracují na nových motorech se soudruhy, co vymysleli baterie do Sputnika.

1000006910
1000006911
1000006912

1 Like

Je to už šest roků staré, ale klidně můžou spolupracovat dodnes. Vždyť my taky odebíráme od Rusů plyn i jiné komodity. Podceňováním Rusů se spálili i Amíci, když si nechali vyfouknout první let do vesmíru. Surovin taky mají co hrdlo ráčí, tak je vývoj v ničem neomezuje.

Ale víš, že to byl vtip :smiley:

2 Likes

Šest roků stará záležitost říká vše. Tehdy ještě RB netušil, že začne vyrábět vlastní motory. Navíc elektro si sami vyrábět nebudou. :wink: