Čandhok varuje Colapinta: Miesto v Red Bulle po boku Verstappena ho môže zničiť | Magazín F1 - F1online.sk

Prestupová „silly season“ sa ešte neskončila. Po potvrdení Gabriela Bortoleta nám zostáva vyriešiť situáciu v Red Bulle. Sergio Pérez možno má platnú zmluvu, ale VCARB oficiálne nepotvrdil meno druhého jazdca. Otvárajú sa nám tu zaujímavé špekulácie a v hlavnej úlohe vystupuje Franco Colapinto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179315/candhok-varuje-colapinta-miesto-v-red-bulle-po-boku-verstappena-ho-moze-znicit

Som velmi zvedavy ako bude vypadar RB po odchode Maxa.
Kde budu na rošte …

Problem Red Bullu je ze za ne nikdo nechce jezdit.

Norris je odmítl, Alonso je odmítl, Piastri na ně hodil bobek, maj to složitý.

3 Likes

Maju to zložité redbullaci, ked sa všetci boja Maxa. Čo už

RedBull je nejlepší. :slightly_smiling_face:
@spineIesssheep

1 Like

Není tohle trochu v rozporu s tím, o čem jsme se bavili před chvilkou? :grin:

Viděl jsem už v obchodě, ale nakonec jsem ho nevyzkoušel. Takže říkáš, že se tahle příchut povedla? :slight_smile:

1 Like

Bottas bude volný, ta proč nevzít jeho.
Je spolehlivý, milý, zkušený, nenáročný, nekonfliktní, bez vyšších ambicí, na každého dokáže vstrčit pjdel aniž by někoho urazil.
Co více by si mohl Helmut přát.

Tak sami si vytvořili takový prostředí, kde z druhého jezdce udělali potupného panáka, kde mu Max nepomůže ani v boji o pozici v PJ, i když sám ma jistej titul. A pak si tu někdo stěžuje na Piastriho😀

1 Like

Teď jsem ho kupoval, takže musím vychladit a potom se uvidí. Ale málokdy se tyhle příchutě povedou. Hodně raritně se to povede.
Mnohdy nechápu, jak to někde může někde odsouhlasit a pak dát do výroby.

Jestli v něčem, tak v tomhle se můžu označit jako odborník. :grin::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing:

Haha, odborník na energy drinky. Ale myslel jse že se cukru vyhýbáš. :smiley:

1 Like

Kupuji jen zero.
Tohle vykloktám a pak vyhodím. :grin:

1 Like

To je hrozná neucta k Red Bullu. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :grinning:

1 Like

Zero jsou nejlepší. Na nich výrobce vydělá nejvíce, když je cukr před vánocema tak drahý. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ty správní profíci to dostávajíí stejně naplněný jen vodou. :smiley:

1 Like

Neúcta je, že jsem platil 41,90 nebo 42,90.

Na vykloktání drahé no. :grin:

2 Likes

no Sainz chcel, asi sa ho Redbulaci boja. a este aj mohol doniest nejake vychytavky z Ferari

To je sice pravda, ale aby Ti samotný Red Bull míchal do konzervy čistou vodu musíš mít za sebou pořádného sponzora. :slightly_smiling_face: