Čandhok varuje Colapinta: Miesto v Red Bulle po boku Verstappena ho môže zničiť | Magazín F1 - F1online.sk

Pred par dnami ste tu vypisovali ako RB nechce k Maxovi pustit nikoho okrem poslusnej dvojky a teraz sa dozvedame, ze RB chcel Norrisa, Alonsa aj Piastriho, ale ti ich odmietli?

Michale, viem, ze nie si ziadny inteligent, ale takto si protirecit, to uz je vela aj na teba, nemyslis?

5 Likes

Josi, my víme, že jsi agresivní primitiv, co se snaží jen urážet a vyvolávat hadky, ale 5 účet na webu už je moc i na tebe ne?

Musel jsem se smat jak Horny otravoval ve Williamsu.

Ten tym nema celkove perspektivu.

A on si snad Colapinto může vybrat?

1 Like

Este ze sa mas coho chytit

Jak male deti ste

4 Likes

Karun má vždycky dobré komenty. Tohle platí obzvlášť. Ať si to vyzkouší Lawson.

Mají to něčím totálně převoněný, ale jako brutálně.
Jak když otevřeš nějakou novou tutti fruti vůni na WC.
Jinak by se to docela dalo.

1 Like

No jo, ty aby jsi neobhajoval neobhajitelné chování.

1 Like

Samozřejmě, že si může vybrat. Když dostane nabídku, tak ji přece nemusí automaticky přijmout

Tak to jistě, ale aby pak přišla nějaká další.

1 Like

Tak to se dopředu nikdy nedozví. Jenže ono je potřeba ty kroky přemýšlet, koukni na to, jak Albon se musel spoléhat na sponzoring RBR, aby se dostal zpátky vůbec. Na co by se spoléhal Colapinto, kdyby pod tlakem vyhořel, jako nováček?

1 Like

Kdybych byl Koláč, tak bych to přijal. Přinejhorším by prohrál s nejlepším jezdcem galaxie.
Takže vlastně… no a co?

1 Like

To nevím, na sílu jihoamerického trhu? Já nevěřím, že by nepřijal nabídku do áčka RB. V jeho situaci by to myslím byla nabídka, která se neodmítá. Když může Kimi rovnou do Mercedesu, tak proč ne on.

Mám to brát tak, že tady někdo věří, že Colapinto dostal nabídku jezdit vedle Maxe?

Já to beru tak, že ho Čandhok před přijetím hypotetické nabídky předem varuje. Proč ne, opatrnosti nikdy nezbývá :smile: .

Tak jasně, ale musí počítat s důsledky. Kimi v Mercedesu je úplně jiná záležitost. Ten má natestováno, jako neměl ani Piastri s Alpinou :smile:

1 Like

image

2 Likes

Piastri provařil v testingu Alpině tolik peněz, že je v životě nevydělá.
Nejnatestovanější nováček za posledních 20 let.

Pisem v mnoznom cisle

Pekny vecer