to je mi jasný, ty neumíš uznat kvality druhých
To by si prv musel nejake preukazat v tejto otazke domnienky vs fakty
Není, jen se zdá, že trochu málo červené.
https://twitter.com/sammkoo/status/1785051296803733836
a jakej máš důkaz ty o tom, že je země kulatá?
Vcera som odoslal ba ambasadu ziadost o azyl, slovensko uz pre mna neni bezpecne
(Pokus o osli mostik nevysiel)
Toto je bieda, evidentne som ťa dnes rozhodil. Zajtra je nový deň, dám ti šancu to napraviť a postnuť sem opäť nejakú šupu.
Já jen chtěl ukázat, že ta diskuze s tebou vypadá stejně …
Jinak stejně jako mnozí další zdejší jsem už zakřivení země nejednou viděl na vlastní očo. Přiznám se, že vidím na obě vlastní oča.
Ouuuu.
Tak toto bolo riadna bombička.
Andrew Benson also says that Red Bull’s confirmation that Newey is to leave is not expected to come until Thursday at the earliest
This is out of respect for the memory of Ayrton Senna (May 1st is the 30th anniversary of his death at the 1994 San Marino GP in a Williams car designed by Newey)
Je to všecko jen mediální bulvár, leda že by se Adrianovi z té jednoty a harmonie v RedBullu chtělo už zvracet
BBC’s Andrew Benson: “Adrian Newey’s contract as Red Bull’s chief technical officer runs to the end of 2025 and is said to include a 12-month “non-compete clause” that theoretically should have precluded him starting work for another team until 2027 - but his lawyers are securing an early exit and he will be free to start work from next year, high-level sources close to Red Bull and Newey have said.”
“The early exit from his Red Bull contract allows Newey to be in place at any team for which he signs in time to start work on their 2026 car - a crucial step.”
Starsi stika, jasne ze mam v zasobe lepsi, nechcu vsem vnucovat svuj styl.
Jak jsem psal, problém v RedBullu trvá
Mluví se o Wachém (Ferrari/AM jako nový tým a Balbovi (McL/AM jako nový tým). Waché je pravá ruka Neweyho, Balbo má na starosti šasi
Milfky a cougars sú top, ale toto si mi dnes teda netrafil. Zajtra máš novú šancu ukázať to lepšie zo zásoby.
Newey by v podstate mohl skoncit i letos behem sezony, rekneme po polovine, na udrzeni auta tento rok vepredu tam maji lidi.
Co po polovině, klidně hned, stejně, pokud se rozhodne odejít, tak ho nepustí k projektům