Tak se pochlub.
Horner to za nej do konce roku vezme, jako spravny sef, vyhrne rukavy, nebo pujde do naha, on se rad foti.
Parádní stará poctivá vidlička.
Hmm, hodne cibule do zakladu a nahazet tam chlebik, bez mouky mnam
K hovězímu se vyplatí přidat kousek zvěřiny. Gulášek se pak dostane do jiné dimenze.
Uz jsem ho nedelal dlouho, az bude chladneji tak pude.
Gulášek je použítelný i když jsou hyce. Ale je pravda, že po zimním období příjdou vhod i špekáčky.
Ano, ale varit v tom teple neni ok.
Tak ty jsem delal u reky posledne kdyz bylo teplo, dva tri tydny zpet a dopadly uzasne, presne jak na obrazku, i ty opekaci pruty jsme si udelali, uz se tesim zas.
Buřty jsou sice hodně důležité, ale osazenstvo se kterým ty buřty opékáš je ještě důležitější. Bylo by smutné mít mastné fleky na triku sám.
Sam opekat ne, to by byla nuda.
Na buřta se musí těšit alespoň dva. Opékání je přece společenská událost.
Obcas udelat obed na trampskej zpusob je cool. Ted me napadlo dat opecene parky do bagetky vymazane horcici a zasypat je cibuli a kozimi rohy…
To jsme celí my chlapi. Jenom maso s masovou přílohou. Mám to štěstí, že na pátečních pinčusech s babkami máme pod nosy všehochuť. Od piškotových buchtiček přes bílé paní a šáňo až po kusy ovoce a zeleniny.
Tam natáčet pořad “Jak nás vidí svět”, tak se nenajde cizinec, který by naší kuchyni a životní styl nekomentoval v superlatívech.