Čandhok by chcel vidieť Verstappena aj v inom tíme: Všetci velikáni vyhrali aj inde | Magazín F1 - F1online.sk

Ja chcem hlavne tie prednasky zo sociologie a politologie a potom psychologicky posudok podla povahovych rysov na pana Hornera.

Ak mi toto hogar neda tak ani nevstanem z postele

a to je kdo? tvuj bratranec?

To si ty so svojim dalsim nickom ktory sme tu uz viackrat prevarili ale branis sa tomu ako newey pred talianskom :smile::smile:

2 Likes

nemáš zač

2 Likes

Kecáš. Na Slovenskou strelu si vzpomínám velice dobře.

Jen tak mimochodem.
Rychlost téhle krásky dokázalo překonat až Pindolino, kterému v zimě zamrzají CD Romy.

1 Like

Strela prosla renovaci.

Oni už to vůbec nezvládaj :grin: :man_facepalming:

1 Like

Takže bratranec ježka?

Ano prosím, už jsem ji viděl repasovanou. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

To jsou teorie, jako čipy ve vakcínách :smiley: na online F1 forum F1 news jsem měl stejnej nick, jako tady, jen tady místní demagogové budou tvrdit, že společne se Sorošem chci ovládnout tenhle web a mám tu x účtů :smiley:

1 Like

Ked toto multinickove sialenstvo ide z tvojho tabora tak to este poctivo lajkujes.

2 Likes

Tak ono stačí tu nelhat a nedělat křivé obvinění, jako to děláte běžně ne jen vůči uživatelům fora, chudáci lidi v F1 …

není to moc modré? :smiley:

Takze ked sa nepotvrdia tvoje domnienky o neweyho prestupe napr do astonu ci ferrari, mozem ta teda oznacit za klamara a ty to prijmes

já jsem novinář co s tím přišel?

Dal bych cele modre na jeden zavod.

Já bych dal full modrou do konce věků Ferrari v F1, aby se Ferraristi zaměřlili na něco jinýho, než uživatele tady na foru

Je to strašně hnusné, ale raději bych to moc nepitval. Navíc moje žena tvrdí že já nemám v barevných odstínech vůbec vkus, takže asi je to moderní nebo něco :smile:

Nejhezčí livery mělo Ferrari ve Vegas.
To jim mělo zůstat napořád… 100x lepší jak ta nudná celo-červená…

6 Likes

siris to tu ako fakty, tak bud pripraveny jak na pochvalu tak na backslash (odomna pochvala nebude aby bolo jasne)