Ja chcem hlavne tie prednasky zo sociologie a politologie a potom psychologicky posudok podla povahovych rysov na pana Hornera.
Ak mi toto hogar neda tak ani nevstanem z postele
Ja chcem hlavne tie prednasky zo sociologie a politologie a potom psychologicky posudok podla povahovych rysov na pana Hornera.
Ak mi toto hogar neda tak ani nevstanem z postele
a to je kdo? tvuj bratranec?
To si ty so svojim dalsim nickom ktory sme tu uz viackrat prevarili ale branis sa tomu ako newey pred talianskom
Kecáš. Na Slovenskou strelu si vzpomínám velice dobře.
Jen tak mimochodem.
Rychlost téhle krásky dokázalo překonat až Pindolino, kterému v zimě zamrzají CD Romy.
Strela prosla renovaci.
Oni už to vůbec nezvládaj
Takže bratranec ježka?
Ano prosím, už jsem ji viděl repasovanou.
To jsou teorie, jako čipy ve vakcínách na online F1 forum F1 news jsem měl stejnej nick, jako tady, jen tady místní demagogové budou tvrdit, že společne se Sorošem chci ovládnout tenhle web a mám tu x účtů
Ked toto multinickove sialenstvo ide z tvojho tabora tak to este poctivo lajkujes.
Tak ono stačí tu nelhat a nedělat křivé obvinění, jako to děláte běžně ne jen vůči uživatelům fora, chudáci lidi v F1 …
Takze ked sa nepotvrdia tvoje domnienky o neweyho prestupe napr do astonu ci ferrari, mozem ta teda oznacit za klamara a ty to prijmes
já jsem novinář co s tím přišel?
Dal bych cele modre na jeden zavod.
Já bych dal full modrou do konce věků Ferrari v F1, aby se Ferraristi zaměřlili na něco jinýho, než uživatele tady na foru
Je to strašně hnusné, ale raději bych to moc nepitval. Navíc moje žena tvrdí že já nemám v barevných odstínech vůbec vkus, takže asi je to moderní nebo něco
Nejhezčí livery mělo Ferrari ve Vegas.
To jim mělo zůstat napořád… 100x lepší jak ta nudná celo-červená…
siris to tu ako fakty, tak bud pripraveny jak na pochvalu tak na backslash (odomna pochvala nebude aby bolo jasne)