Nech jeho právníky si vyřídit ten předčasný odchod
Myslíš, že v RBR maj jen jednoho právníka co dělá všechno? i nezávislé interní vyšetřování?
Takhle je to nejlepší
A mozno som hapo ja ten vadny. Ale ja ked si nieco precitam v novinach co neni nejak dolozene ale je tam u toho napr “z overeneho zdroja” tak tomu moc neverim az dokial to neni potvrdene/vyvratene priamo od toho samotneho zdroja.
Moj osobny dojem: postkomunistucky zmyslajuci ludia takto maju vnimabie informacii vsugerovane este z rezimu kde nebola moznost vyvracat informacie z novin telky a rozhlasu.
mylne stale cakam, ze ludia nejak dospeju ku common sense a kritickemu mysleniu.
Asi je to boj az dokym neskapem
To nevím, ale Adrian si vzal svého právníka který pracuje pro něj
no, tak to se pak divím, že se tu bavíš s Josem nebo Raptorem, když je tohle tvoje přání
Znova, mas kvalifikaciu na to to o nich tvrdit?
Každopádně jsem zaznamenal záměnu garden leave s nucenou pauzou. Pokud by byl na garden leave - tak ho RBR musí furt platit, jen bych nepracoval (a nemohl být u konkurence ani v jiné sérii). Pokud by šlo o konkurenční doložku, tak by ho RBR neplatil a mohl odejít například do jiné soutěže
A ty máš kvalifikaci takhle psát generalizovaně o lidech? navíc “z Východního bloku”?
Ralfove vyjadrenia sú meme samé o sebe
Ano mam, som politolog
Ved to je podla toho pravidla co tu razi aj hogar so situsom - raz to proste vyjde a vtedy pridu oni, celi v bielom
A politolog má znalosti sociologické ano? v jakém vesmíru?
V tom kde mas trojciferne IQ pan Brouk Truhlik
Jj, šlo by ti dělát tyhle obecný závěry a paužalizovat x lidí, skupinky na různých základech, ale pak se tu oháněj s: a ty na to máš kvalifikaci? když si neviděl sociologii ani psychologii z rychlíku
Na slovensku nesu rychliky
no a? neumíš cestovat mimo Slovensko?
Mozem kludne do Brna
Joo, Honza nás pozve na pííívo