Aston Martin a Honda musia vyriešiť množstvo problémov s pohonnou jednotkou a šasi, čo ich zamestná na niekoľko mesiacov. Popri tom by sa však vedenie Hondy malo zamyslieť aj nad tým, čo je koreňom problémov a prečo sa ocitli v takej mizernej situácii. Podľa bývalého šéfa vývoja pohonných jednotiek skrátka precenili svoje sily.
Tak je to ťažké – v F1 je potrebné riskovať. Ale je neuveriteľné, že Honda vstúpila do rovnakých druhýkrát po tom, čo si prežila s McLarenom. Kto sa nepoučí ani z vlastných chýb…
Spor jste vyvolali sami a musím připomenout, že z Vaší strany na mě přišlo několik desítek narážek i urážek, tak začněte čistit špínu před vlastní brankou.
Tak kde jsem rozporoval že Adrian měl na Hondu nějaké své “chtíče”? Mě to přijde logický, že si s partnerem řeknou kdo co chce, potřebuje, co je nejvýhodnější, kde kdo udělá kompromis atd. Nerozumím co tu z toho chceš vyvolat, tak řekni konkrétně.
Když jsem napsal, že v uspořádání motorů a baterií má prsty Adrian, tak jsem byl z Vaší strany nesčetně krát osočován za lháře.
Teď vyšel na zdejším F1 online.sk přímo článek, který má slova potvrzuje a Vy samozřejmě zase lžete, že všechno bylo jinak.
Jste špíny a klidně to můžu psát veřejně, protože to tady všichni vidí.
Takže zelenáči. Zatím se všechny mé předpovědi vyplnily do posledního puntíku a už nezbývá než si počkat na finální potvrzení, že Aston tímhle kopancem a samozřejmě i spoustou dalších vnitřních problémů nabral ztrátu na ostatní týmy dva roky.
Takovou ztrátu už Aston logicky při současných pravidlech nikdy nedožene, takže Alonso už od Austrálie může mávat třetímu titulu mávat šátečkem. Klidně i celým praporem a stejně to bude pravda.
Vše co jsem dříve napsal platí do posledního písmene a vše se taky potvrdilo.
Kdo se od F1 vzdaluje jste vy tři a Alonso. Bez lží, špíny falší a křiváren už zůstáváte samí a bez přátel.
A tady? Vždyť já jsem byl možná poslední, který se s Vaší trojkou snažil diskutovat. Jinak se s každým pouze hádáte, překrucujete a lžete.
Opravdu je Vaším smyslem života špinavost?
Tobě regulerně hráblo a převádíš tu jen ubohosti, psalo ti x lidí, že si tu vymýšlíš nebo to chodíš do někoho kopat, ale ne, ty zase nic. Ty máš vlastně vždy pravdu a ostatní jsou idioti jako si psal k Binottovi a k tomu, že se na motorech nic měnit nebude viď