Vaše trojka je X lidí? ![]()
Naopak už se tady našly ohlasy, že jsem měl pravdu v tom, že šasi Astonu funguje jako rezonátor.
Říkám, tobě regulérně jeblo, užij si tvoje žlučové blitky, když nic jinéh nemáš
Synečku, já mám argumenty.
Žluč a samotu ponechávám želvičkám.

Jo a jaký? co sis zase vylhal?
Někde jsem četl, že ten motor snižovali na výšku. Úprav tam bylo zřejmě hodně a i kdyby to nedělali, nebyl by to špičkový motor.
Tohle bude na dlouho, dohnat ostatní. Ty motory jsou jen na 4 roky…to nemusí ani stihnout.
Jedině že by pomohla FIA jako tehdy a Mercedesu ořezala všechy výhody co na motoru má.
Tohle může začít špičkově fungovat nejdříve 3 rok… za rok ani náhodou.
Tvá hloupost nestojí za slušnou odpověď.
Stejně bys ji nepochopil.
Jedna ceska telenovela ![]()
Co bych nepochopil? tvoje lži, vymyšlené čllánky a urážky co si tu sypal už v prosinci? Jak to dopadlo, nebude se měnit měření kompresního poměru?
Jak zas utíkáš a kroutíš se, ty jsi strašně směšná postavička
co má hodnocení the race z Japonska spoelčného s tím, že sis vylhal články a že si neměl v pravdu prakticky v ničem co si tvrdil okolo motorů a AM?
Tak to je masaker
![]()
Ferdo, nič v zlom, ale ako vidím, tak ty si tu znova v tejto diskusii začal robiť prvý dusno a začal útočiť.. tak niekedy sa treba pozrieť do zrkadla.
ako prvý začneš hate, rozvíriš tu toxicitu, a čakáš na oplátku čo? ![]()
Špatně čteš chlapče. Z mé strany se totiž nejedná o útok, ale sebeobranu. kterou právě tento článek potvrdil.
Před nějakou dobu jsem tady napsal, že se Adrian podílel na architektuře motoru Honda a zelená trojka
mě dlouhou dobu osočovala, že si vymýšlím a že jsem lhář.
Jak vidno ani tento důkaz jim neotevřel správné myšlenkové pochody a svou špínou vesele pokračují dál.
Tak to je bez debaty. Hlupost Hondy v tomto nema hranic. Na Japoncov mi to pride zvlastne, opakovat tie iste chyby dokola, ale tak budiz
To cele hra Fernandovi do karat v tom slova zmysle, ze buduci rok ho podpisu. Iny top pilot to Astonu urcite tento rok nepodpise.