Bývalí piloti reagujú na Verstappena. Prekročil hranice ako vždy, auto použil ako baranidlo | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen svojím počínaním na Veľkej cene Španielska opäť nabil zásobníky kritikom. Tých na svete nie je málo a niet divu, že sa nenechali dvakrát núkať. Samozrejme, nemohol chýbať ani jeden z najväčších – Damon Hill.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203271/byvali-piloti-reaguju-na-verstappena-prekrocil-hranice-ako-vzdy-auto-pouzil-ako-baranidlo

„Stratené body ho nebudú príliš trápiť. Povedal si, že šampionát aj tak nevyhrá, takže teraz môže vyceriť zuby,“
Ked mal bodovy naskok pred Norrisom, tak si vsetko dovoloval preto ma tato veta pobavila :smiley:
Verstapen jazdi vzdy za hranou, lebo mu to za cias subojov s Hamiltonom vzdy preslo, kedze verejnost uz bola presytena uspechmi Hamiltona a mercedesu. Preto sa pri kazdej kolizii prizmurovali ocka a nakoniec aj titul mu museli podat do ruk, lebo nan nedociahol.

6 Likes

Hmm, ten Verstappen je jak z blbeho sna.

2 Likes

On ich má vycerene celú svoju kariéru a pri každom súboji.Nic nového.

Abu21 se drzi nekterych jak kliste v nervovem systemu i po 4 letech do dnes. Uvidime jak jim dlouho bude zpusobovat trapeni a zle sny tento tukanec z Barcelony.

Chtelo by to dnes jeste min dva clanky na tema Je Max silenej jak jeho tata? Co se honilo Maxovi v hlave? … prece klikat se musi😎

11 Likes

A hlavně - musí se omluvit! A víc, tohle nebylo ono!

8 Likes

Omluvit? Pfff. Musi za papezem pozadat o exemplarni upaleni, aby se jeho duse ocistila. I kdyz i to by mu zase vycitali, ze znecistuje ovzdusi😂

8 Likes

No, kdyby tam šel bos, tak by to možná mohlo stačit… Hele, ale já fakt musím zmizet. Snad mě dnes na cestách nesmete supercela…

2 Likes

Škoda že se k tomu nemůže vyjádřit Schumi, to by bylo hodně zajímavý

2 Likes

No hej. Baran, baran… buc :smiley: Russel sa nestačil čudovať … :smiley: Skor je na čudovanie sa, prečo chcel hardy na posledný stint…

Tento pilot je pretekar, neni ako ta 7nasobna primadona, netetuje sa, nebeha za nim otrokina. On len jazdi, strasne mi pripomina Michaela Schumachera. Klobuk dole a ide sa pretekat, emocie ku tomu patria.

2 Likes

Nie je to primadona, ale psychicky labilný jedinec, čo nezvláda vlastné emócie a neštiti sa ublížiť druhému. A čo s tým majú tetovačky a veľmi dobre platená asistentka?
Strašné argumenty :rofl:

On len jazdi … :joy: no lebo ty ostatny 19 vesluju :joy:

1 Like

Este si nam zabudol napisat ako to bolo v Silverstone 2021 :slight_smile:

Nevesluju to som nepovedal, ze vesluju, chcel som povedat ze Vestappen do toho da vsetko, a mne sa presne toto paci, ziadne vyplakavanie, bojovat na trati!

Hore hlavu, este je stale strasne vela ludi, ktori sa vyjadrit mozu a aj sa vyjadria.

1417 days, still we cry

1 Like

A ti ostatni na trati jazdia na 5% (alebo na kolko - ty to urcite vies a aj menovite kto na kolko jazdi…) a po zavode placu prvu ligu (lebo nebojuju na trati - to bojuje len Max)? Takze sa postavia na start a nechcu ist naplno aby nahodou nevyhrali? Snazil som sa nieco v tom komente najst… no…

Ako v pohode, je rozdiel medzi Hulkom, Strolom, a Verstappenon, ja sa nechcem hadat, ale paci sa mi ta dravost. A keby neni on tak ani nemame o com pisat!

Tak jasne - OK…
S tym suhlasim, ze ta dravost je ina u tych jazdcov - moze casom aj sportovec vyhoriet, resp. uz ma iny ciel, ale zvitazit by chcel kazdy - si myslim :grinning:

1 Like