Predsa nechceme sport F1 ako male deticky, musime mat takeho Verstappena a treba ponadavat aj na Ferrari aj ked im fandim od 1998.
Hill a Wurz tých smiešny názor nikoho neprekvapí Ako F1 potrebuje jazdcov ako Verstappen, ktorý aj ked majù nevýhodu tak bojujú a nenechajú sa len obiehať. Bohužial platia aj dvojaké pravidlá pre pilotov byť opačné garde v situácii s Leclercom či Russellom (prvá situácia) trestali by Maxa hlavne kvôli jeho povesti.
A to je jasne - Max urcite ma tuzbu po vyhre a to je dobre…
Su aj ini, ktori tuto tuzbu maju - a kazdy sa s uspechom a aj neuspechom vyrovnava inak.
A led si Fer zasluzi kritiku - treba
A aj ja chcem F1 kde sa bojuje a ide na doraz
Alex Wurz je jeden z najrovnejsich a najobjektivnejsich byvalych jazdcov F1, co dnes spolukomentuju.
Nie je zaujaty ako mnohi anglicki ci holandski (ci ini podla narodnosti) a nehlada senzacie a pozornost svojimi “kontroverznymi” ci prehnanymi vyrokmi ako casto robia vyssie spomenuti, ako aj napr. Villeneuve ci Rosberg a pod. Sympaticky, ferovy a slusny typek…
Oznacit jeho tvrdenia za smiesne, len preto, lebo ty mas iny, ehm…
Dobre je, ze sa ti moje slova vryli do hlavy a pamatas si ich. Cize uspech
Uz si ich par pominal po tych presedenych nociach tu na fore
Bojuj dalej, raz sa ti dostavi zadostucinenie a keby aj nahodou nie, stale je tu to male bezvyznamne plus, ze ta to proste naplna a bavi. Kazdy ma nejake to svoje hobby.
Na Verstappena se bude vzpominat jen pres ukradeny titul a finale 21 a letosni Spanelsko.
No obávam sa, že ešte nepovedal posledné slovo…
No, asi bude jeste legrace.
4 tituly, 60+ víťazstiev, už dlhé roky objektívne považovaný za najlepšieho pilota v poli.
Neviem či som ja ten čo proti niečomu bojuje. Nie si to náhodou ty, kto bojuje so sebou a svojim komplexom z Maxa a jeho fanúšikov?
Prídeš sem raz za čas a len sa hádaš z každým, kto píše pozitívne o Maxovi. A navyše dodnes plačeš nad 2021 a odmietaš prijať, že zaslúžene vyhral lepší pilot.
Ale bojuj ďalej, raz sa ti niečo dostaví zadosťučinenie.
Hehe, objektivne nejlepsi
7 titulov, 105 vitazstiev, 202 podii, 104 pole, 4893 bodov - uz dlhe roky objektivne povazovany za najlepsieho pilota v poli a aj historie - Lewis Hamilton
Tak uvidime ci sa Max priblizi a ako blizko a ci aj prekona… pockame si
Tie roky, čo prehral postupne s Verstappenom, Russellom a teraz dostáva náklad hodný dvojky Red Bullu od Leclerca?
Dokázal v minulosti veľa, bola doba keď bol najlepší, ale majme trochu súdnosti a aspoň kúsok objektivity.
To už si mohol rovno Schumachera vytiahnuť, malo by to asi rovnaký zmysel.
Verstappena už roky po sebe volia za naj aj šéfovia tímov, vrátane Hamiltonovho šéfa.
Ty budeš asi podobný bojovník ako Coulthard vyššie.
7 titulov, 91 vitazstiev, 155 podii, 68 pole… Michael Schumacher - objektivne hodnoteny ako jeden z najlepsich jazdcov celej historie
Senna, Prost, Lauda, Stewart, Fangio…
Vettel, Alonso, Raikkonen a Franz Hermann…
Mohol by som napisat mnohych - skveli a skveli.
Kazde hodnotenie je SUBJEKTIVNE - kazdy rebricek ma svoje a ine kriteria a preto sa aj mozme priet o tom kto to teda je.
Ale netreba vnasat osobne utoky na diskutujucich - co robis ty a este niektori - to svedci (a pozor, je to SUBJEKTIVNE) o nevyzretosti, ale to sa moze casom zmenit a je sanca na zrelost.
Takze tolko k tvojmu vyjadreniu, ze objektivne
Ale je mozne, ze sa tu vacsina Subjektivnych nazorov zhodne na niecom (napr. ze by ti aj prospela pauza od fora) a stane sa to pre tuto komunitu Objektivnym (pozor opat len vacsinovym) nazorom
To bola len ta euforia z toho, ze niekto konecne vystriedal Hamiltona a bolo jedno, kto. Ale ludia si to zacinaju uvedomovat a zacinaju mu uz verejne nakladat. Lebo kedysi rozpravat do medii ze chcu vidiet ostre lakte bolo IN. Aj ked vacsina si len nechcela pokazit verejnu mienku. Preto take ■■■■■ pustali do medii. Teraz ak sa Rb nezlepsi a Verstapen padne za McL a nedajboze sa vytiahne aj Ferrari, bude rychlo legenda zabudnuta a bude sa zrazat s Russellom za bednami. Pockaj ked sa raz ‘‘a to sa urcite stane’’ RB prepadne, ake kvilenie budeme zazivat pocas velkych cien
Uz teraz to predvadza.
Ved v 2021 na Hamiltona nemal, polku sezony ho vytlacal mimo trat a polku na nom parkoval, na konci mu darovali titul, lebo zase nestihal a dostal naklad.
22.23.24 mal dominantny monopost, ale ty nam tu na percenta preratas ze 80percent sezony mal Norris najlepsi monopost
Leclerc je jeden z najrychlejsich na trati, ale Verstapen by ho v rovnakom monoposte zjazdil vieme Ale nie v RB, tam ma dvojka o 40 koni menej a vypnuty posilovac riadenia
Bola, tiez vek nezastavi a k lepsiemu to uz nepojde. Ale pokracuj v tom co robis, robis to dobre.
Maju o tebe cim dalej tym viac ludi rovnaku mienku.
A koho ineho, ked vyhraval tituly po sebe ? Za cias Hamiltona asi hlasovali za Alonsa…
Bojuj dalej, raz sa ti dostavi zadostucinenie.
To ne, jen v roce 2010 a 2012 šéfové volili nejlepším někoho jiného než mistra, tam volili Alonsa i když titul bral Vettel.
Mne staci vidiet, ako sa tu kazdy den trhas s otatnymi a ked vidim, ze ti nalozia, nemusim ja
Joke
Toho Alonsa by som chcel este aspon jednu sezonu zazit v silnom monoposte. Ten by tam tych faganov preskolil… Mozno sa Neweyovi nieco na buduci rok podari zbuchat. A potom uz jedine skusit RB, pod odchode Verstapena do medaku