Bývalí piloti reagujú na Verstappena. Prekročil hranice ako vždy, auto použil ako baranidlo | Magazín F1 - F1online.sk

Predsa nechceme sport F1 ako male deticky, musime mat takeho Verstappena a treba ponadavat aj na Ferrari aj ked im fandim od 1998.

1 Like

Hill a Wurz tých smiešny názor nikoho neprekvapí :sweat_smile: Ako F1 potrebuje jazdcov ako Verstappen, ktorý aj ked majù nevýhodu tak bojujú a nenechajú sa len obiehať. Bohužial platia aj dvojaké pravidlá pre pilotov byť opačné garde v situácii s Leclercom či Russellom (prvá situácia) trestali by Maxa hlavne kvôli jeho povesti.

A to je jasne - Max urcite ma tuzbu po vyhre a to je dobre…
Su aj ini, ktori tuto tuzbu maju - a kazdy sa s uspechom a aj neuspechom vyrovnava inak.
A led si Fer zasluzi kritiku - treba :grinning:
A aj ja chcem F1 kde sa bojuje a ide na doraz

2 Likes

Alex Wurz je jeden z najrovnejsich a najobjektivnejsich byvalych jazdcov F1, co dnes spolukomentuju.
Nie je zaujaty ako mnohi anglicki ci holandski (ci ini podla narodnosti) a nehlada senzacie a pozornost svojimi “kontroverznymi” ci prehnanymi vyrokmi ako casto robia vyssie spomenuti, ako aj napr. Villeneuve ci Rosberg a pod. Sympaticky, ferovy a slusny typek… :slight_smile:

Oznacit jeho tvrdenia za smiesne, len preto, lebo ty mas iny, ehm… :slight_smile:

1 Like

Dobre je, ze sa ti moje slova vryli do hlavy a pamatas si ich. Cize uspech :ok_hand:

Uz si ich par pominal po tych presedenych nociach tu na fore :rofl:
Bojuj dalej, raz sa ti dostavi zadostucinenie a keby aj nahodou nie, stale je tu to male bezvyznamne plus, ze ta to proste naplna a bavi. Kazdy ma nejake to svoje hobby. :hole: :speech_balloon:

Na Verstappena se bude vzpominat jen pres ukradeny titul a finale 21 a letosni Spanelsko.

No obávam sa, že ešte nepovedal posledné slovo…

1 Like

No, asi bude jeste legrace.

4 tituly, 60+ víťazstiev, už dlhé roky objektívne považovaný za najlepšieho pilota v poli.

Neviem či som ja ten čo proti niečomu bojuje. Nie si to náhodou ty, kto bojuje so sebou a svojim komplexom z Maxa a jeho fanúšikov?

Prídeš sem raz za čas a len sa hádaš z každým, kto píše pozitívne o Maxovi. A navyše dodnes plačeš nad 2021 a odmietaš prijať, že zaslúžene vyhral lepší pilot.

Ale bojuj ďalej, raz sa ti niečo dostaví zadosťučinenie. :grin:

Hehe, objektivne nejlepsi :sweat_smile:

7 titulov, 105 vitazstiev, 202 podii, 104 pole, 4893 bodov - uz dlhe roky objektivne povazovany za najlepsieho pilota v poli a aj historie - Lewis Hamilton
Tak uvidime ci sa Max priblizi a ako blizko a ci aj prekona… pockame si

2 Likes

:eyes:

Tie roky, čo prehral postupne s Verstappenom, Russellom a teraz dostáva náklad hodný dvojky Red Bullu od Leclerca?

Dokázal v minulosti veľa, bola doba keď bol najlepší, ale majme trochu súdnosti a aspoň kúsok objektivity.

To už si mohol rovno Schumachera vytiahnuť, malo by to asi rovnaký zmysel.

Verstappena už roky po sebe volia za naj aj šéfovia tímov, vrátane Hamiltonovho šéfa. :wink:

Ty budeš asi podobný bojovník ako Coulthard vyššie.

7 titulov, 91 vitazstiev, 155 podii, 68 pole… Michael Schumacher - objektivne hodnoteny ako jeden z najlepsich jazdcov celej historie

Senna, Prost, Lauda, Stewart, Fangio…
Vettel, Alonso, Raikkonen a Franz Hermann…
Mohol by som napisat mnohych - skveli a skveli.
Kazde hodnotenie je SUBJEKTIVNE - kazdy rebricek ma svoje a ine kriteria a preto sa aj mozme priet o tom kto to teda je.
Ale netreba vnasat osobne utoky na diskutujucich - co robis ty a este niektori - to svedci (a pozor, je to SUBJEKTIVNE) o nevyzretosti, ale to sa moze casom zmenit :grinning: a je sanca na zrelost.
Takze tolko k tvojmu vyjadreniu, ze objektivne :grinning:
Ale je mozne, ze sa tu vacsina Subjektivnych nazorov zhodne na niecom (napr. ze by ti aj prospela pauza od fora) a stane sa to pre tuto komunitu Objektivnym (pozor opat len vacsinovym) nazorom

4 Likes

To bola len ta euforia z toho, ze niekto konecne vystriedal Hamiltona a bolo jedno, kto. Ale ludia si to zacinaju uvedomovat a zacinaju mu uz verejne nakladat. Lebo kedysi rozpravat do medii ze chcu vidiet ostre lakte bolo IN. Aj ked vacsina si len nechcela pokazit verejnu mienku. Preto take ■■■■■ pustali do medii. Teraz ak sa Rb nezlepsi a Verstapen padne za McL a nedajboze sa vytiahne aj Ferrari, bude rychlo legenda zabudnuta a bude sa zrazat s Russellom za bednami. Pockaj ked sa raz ‘‘a to sa urcite stane’’ RB prepadne, ake kvilenie budeme zazivat pocas velkych cien :smiley:
Uz teraz to predvadza.

Ved v 2021 na Hamiltona nemal, polku sezony ho vytlacal mimo trat a polku na nom parkoval, na konci mu darovali titul, lebo zase nestihal a dostal naklad.
22.23.24 mal dominantny monopost, ale ty nam tu na percenta preratas ze 80percent sezony mal Norris najlepsi monopost :smiley:

Leclerc je jeden z najrychlejsich na trati, ale Verstapen by ho v rovnakom monoposte zjazdil vieme :smiley: Ale nie v RB, tam ma dvojka o 40 koni menej a vypnuty posilovac riadenia :smiley:

Bola, tiez vek nezastavi a k lepsiemu to uz nepojde. Ale pokracuj v tom co robis, robis to dobre.
Maju o tebe cim dalej tym viac ludi rovnaku mienku.

A koho ineho, ked vyhraval tituly po sebe ? Za cias Hamiltona asi hlasovali za Alonsa…

Bojuj dalej, raz sa ti dostavi zadostucinenie. :slight_smile:

To ne, jen v roce 2010 a 2012 šéfové volili nejlepším někoho jiného než mistra, tam volili Alonsa i když titul bral Vettel.

2 Likes

Mne staci vidiet, ako sa tu kazdy den trhas s otatnymi a ked vidim, ze ti nalozia, nemusim ja :fu:
Joke :gift_heart:

4 Likes

Toho Alonsa by som chcel este aspon jednu sezonu zazit v silnom monoposte. Ten by tam tych faganov preskolil… Mozno sa Neweyovi nieco na buduci rok podari zbuchat. A potom uz jedine skusit RB, pod odchode Verstapena do medaku :smiley:

4 Likes