Bude motorovej kontroverzii koniec? FIA zvoláva stretnutie na najvyššej úrovni | Magazín F1 - F1online.sk

To jsou mi věci. :grin: No asi to bude trošku problémek.

Jen mě udivuje Ferda, který by chtěl, aby se lemplům od Renaultu, kteří už přes deset let nejsou schopni udělat pořádnej motor, dávali nějaké extra buřty, ale když se najdou vyukové, kteří obchází striktně dané pravidlo o kompresním poměru a “poctivci a dobráci” na to poukáží, tak je hned dehonestuje. :grin:

Bylo by dobré si konečně přiznat, že v F1 žádní dobráci nejsou. Jen a jen banda vykuků. Bez výjimky. :grinning: :wink:

2 Likes

urcuje sa meranim pri izbovej teplote ako je to v pravidlach.
motory su homologizovane a odpovedaju pravidlam. FIA na stretnuti nemoze robit nic ine len toto potvrdit.
Mozu maximalne debatovat, ze co do buducna. Podla mna je horizont 2027 a dalej.

2 Likes

Těžko, když homologace proběhne v únoru :slightly_smiling_face:

1 Like

stazuj sa u Pavlika nie u mna:

We aim to submit the power unit for homologation in February,” Kakuda said. “Since we started a bit later, we want to continue development until the very last moment.”

Stěžuju si tvé neznalosti a šíření fake news

1 Like

Nikoliv. Jestli se měření obchází hw nebo sw je jedno. Je pravidlo. To je základ. Kontrola dodržení pravidla je něco jiného.

1 Like

aha zabudol som, ze v Honde su pozadu :smiley: , tak to este maju cas s tym nieco spravit.

rozdiel je ten, ze dieselgate - sa obchadzalo meranie
“compression ratio gate” - meranie sa neobchdadza - robi sa presne podla metody definovanej v pravidlach.

4 Likes

Já nevím, proč tu ale furt lžeš o věcech, které se dají takto snadno vyvrátit? Se přejmenuj na lžimutko

1 Like

uz ma nebavis hogris. len trolis. ja sa tesim na tu vasu GP2 engine.

1 Like

a koho baví ty tvoje lži o datu homologace, znění pravidel nebo o stavu PJ motorů? strašně ulhanej troll.

Hogris to uz nezvlada.

1 Like

Já? však se podívej, co tu předvádíš. Ty tu lžeš o věcech a člověk tě to konfrontruje s tím a ty příjdeš jen

ty jsi buďto troll nebo ■■■■■, nic mezi tím

1 Like

kazdy si moze overit to co pisem a spravit nazor sam.

Každý si může ověřit, že zubaři neordinují v sobotu, že homologace na 26 neproběhla, že komprese je nastavená pravidly a ne měřením, a že neznáš stav jednotlivých výrobců, přesto tu tvrdíš, že Honda nemá ani baterie. Jako sorry, ale k čemu ti tohle lhaní je? potřebuješ pozornost, protože se ti nevěnovali rodiče nebo co se tu snažíš vyplodit?

2 Likes

Mercedes v marci vyjde z garaze, bude mat o 30 koni viac ako Honda, a bude podla pravidiel. Uvidis.

2 Likes

Zubní pohotovosti od 1. ledna v Brně: kdy, kde a vše, co potřebujete vědět - Brněnský deník

2 Likes

Jojo Ferdo, zubní pohotovost jsem měl na mysli, když chodíš normálně k zubaři.

Jeden myslel a … … :poop:

1 Like

No proto s Helmutkem už radši nemyslete, horší duo, než pat a mat