podobne. od momentu ako z toho spravili estradu, som to prestal sledovat. Bolo to fajn ked to trvalo tych max 40minut, aj vtedy som niektore veci posuval.
Ja doufam ze se tak branit bude, jen neudela chybu.
A zase nedelejme, ze se Max neda predjet. Den pred tim ho Noris predjel uplne v pohode.
V tom pripade sa uz teda bude branit inak (nie rovnako), bezchybne a teda naozaj dobre
Ma cenu divat se na ten eisking? Mluvi k veci nebo ze vseho delaj hysterii, jak maji posledni dobu ve zvyku?
Nevím už se na to nedívám , ale nejspíš budou mít zase hlavní část videa pro platiče
No minule uz to meli cely zdarma ne?
to posledne maju zase osekane, to minule mali zdarma len pre to, ze “omylom” neupozornili fans, ze to ma byt za paywallom, potom natocili video, kde si sypu popol na hlavu, jak potrebuju zivit rodiny
Eisking lepší než boxova ulička.
Boxova ulička je uspavani hadů.
ja ked chcem akciu, pustim si Transformers od Baya
Jo to omluvny video jsem videl, dlouho jsem se tak nesmal Pripomina mi to ty youtubery, jako stejk a podobny zebraci
Když jsi na ta vážná čtení.
Lando did the right thing. He did not move. He did not have to. Some people said he could have moved. But that is not how you beat Max or how you win the Grand Prix." @don.pindulanda
To je hlavně pro tebe.
suhlasis s nim?
Pokud na to koukas takhle, tak souhlas.
Ale ted ma byt eisking jen pro platice ne? Sice je neco volneho, ale kdyz jsem koukal naposled, tak byli jen reci o eisking pilotov, co pripravuji a kdyz zacali neco k veci tak strih a dokoukejte az zaplatite.
A to neni potreba. Tady na foru se dozvim vse, i to co nechci.
Neco je pro vsechny a neco je pro platice. To jejich omluvny video mi prislo, ze jim snad mame dekovat za to, ze to dali za paywall
No ja jim klidne podekuji. . Objevil jsem jine youtubery.
Ja jsem si zas zacal vic vazit Richtra. On mel sice nudnej projev, ale nesnazil se ze vseho delat hysterii jak decko. Stejne nejlepsi je ten Gonda. Skoda, ze tam neni furt. To je frajer.
Richtr je frajer. Az ked skoncil som ho dokazal docenit
Vsechno pomijivy je
Richtera jsem nemusel a jsme rad ze je pryc. Na me rikal veci, ktere byly jasne a jen je porad opakoval.
Ale s Gondou souhlasim. Ten za me opravdu kvalitni typek.