Vyborny postreh.
Teraz si hejterom zobral vsetok vietor z plachiet. Keby Max nevysiel za bielu ciaru, tak je z toho kolizia a trest pre Landa. Stalo sa takmer presne to iste, len Max mal rozum a vyhol sa tomu aj napriek tomu, ze tam bola trava.
Vyborny postreh.
Teraz si hejterom zobral vsetok vietor z plachiet. Keby Max nevysiel za bielu ciaru, tak je z toho kolizia a trest pre Landa. Stalo sa takmer presne to iste, len Max mal rozum a vyhol sa tomu aj napriek tomu, ze tam bola trava.
Pravidelne porazky od tenistu, jazdecke chyby a sposobene kolizie, s Alonsom to za par tyzdnov ide velmi dole kopcom. Som zvedavy, ci sa z toho dostane a vrati sa tam, kde bol na zaciatku sezony alebo to uz bude len horsie. Skoda by bola keby taky jazdec zakoncil karieru tak ako ho vidime v poslednych tyzdnoch.
Takze Norris kolidoval s Maxom vlastne umyselne, aby sa predalo viac listkov na jeho domacu VC a Lando z toho bude mat proviziu.
zdielaj kym nezmazu
Nefandím ani jednému, ale s pištoľou pri hlave si radšej vyberiem zlosyna Maxa ako ■■■■■ Landa.
Všem moralistům doporučuji omrknout některé zákroky např. dneska již ikony Ayrtona Senny! Co si pamatuji, tak snad až na Niki Laudu, jezdili všichni šampioni trvrdě a nesmlouvavě-v podstatě až bezohledně. V tomto případě to nebyla 100% vina Verstappena i když asi podíl měl větší, ale Brundle to v podstatě poslední větou vystihl dokonale. Jestli chce Lando pomýšlet na titul, notabene v souboji s Maxem-pak prostě musí jezdit chytřeji a promyšleněji.Nedá se nic dělat.
Lando do toho tiez nesiel v rukavickach. Kolo pred tym Max musel z trate von. Malo byt +10s pre Landa keby sme nehladeli na dosledky konania. Mam pocit, ze keby sa to udialo presne naopak, keby ten branicaci bol Norris tak komentare na Verstappenovu adresu su uplne rovnake.
Za mna RI za ktory vinu prisudili Verstappenovi.
unpopular opinion, minimalne tu na fore
Jedna závodní událost a antifans + haters jsou připravení uspořádat na toto téma Tridentský koncil.
Na trati se místo o vítězství v jednom závodě bojovalo o osud světa a ten “správný” Targaryen skončil bez bodu. Nezapomeňte na fanatické odsudky, nikdy jich není tolik, aby jich nemohlo být ještě víc.
Kde byl Brundle po legendární havárii ve Španělsku 2016? Kde to byla jasná chyba Hamiltona, nebo po Anglii 21? Nebo několikrát kdy jeho oblíbenec trefil soupeřovo zadní kolo? Myslím že byl tam kde je a to v Hamiltonově prdeli jako je i teď , naštěstí řeči tohohle kašpara zajímají jen pár dalších kašparů
Kousek nad tebou je video z monzy, kde zatocil pred zatackou do Piastriho. Svedci hamiltonovi nemaji sebereflexy.
Brundle je asi hlavní předák této sekty
Líbí se mi ten rozdíl našich místních expertů zde na foru … když vydá Eiselko s princem video, kde mají opačný názor jak oni, tak jsou to klauni, které nejde brát vážně … ale jakmile se jejich názor na to shoduje, tak je to samozřejmě nejvyšší skutečnost a pravda na místě
Výborný příspěvek.
tu v Boxovej ulicke Fabry naklada Lewisovi uz na zaciatku napr
mna boxova ulicka bavi najviac, o5 zas vdaka @Situs , ze mi dal hint na nich
ziadne ovacie, stolicky, TCBL, len zurnalistika a rozbory
Martin, a na potvoru je ten druhy znova Brit…
Já dřív Eisking téměř miloval, ale s tím jak začali být čím dál víc komerční tak to jde furt dolu a dolu, nejvíc mě vytáčí to neustálé točení tomboly a podobný blbosti
Ja len pre Maxove dobro dufam, ze tak dobre ako v nedelu sa uz branit nebude, lebo nakoniec s 5 miestami sa pripravi o titul a podla vlastnych slov prisiel vyhravat, nie koncit mimo podia…
chceli to mat velke, museli pocitat aj s kritikou len mi pride, ze ju bud ignoruju, alebo pod debriefingmi celkom prskaju na kriticke komentare
potom natocia video kde hraju na city, jak to proste musia mat za paywallom