Brundle: Verstappen 1.0 je späť so svojou taktikou aj popieraním | Magazín F1 - F1online.sk

Ja keď som čítal komentáre pod debriefingom Kanady, dlho som sa tak nenasmial. Pripomína mi to deti, ktoré doteraz mali zábavu zadarmo. A keď si to Eisking spoplatnil a dali si zaplatiť svoju robotu ako normálny ľudia aby z nich neboli žobráci, je tam niekoľko stoviek uplakaných komentárov “ja to chcem zadarmo a ja nebudem platiť a ja prestávam sledovať a ja dávam unsubscribe”. Debriefing Španielska má rovnako zhliadnutí ako Kanada. Subscriberov im medzičasom pribudlo. Takže buď v komentároch klamali, pozerajú a odoberajú ďalej. Alebo ich skutočne bolo iba niekoľko stoviek ľudí, ktorý sú vulgárni a netušia ako funguje biznis, a takých sledujúcich Eisking nepotrebuje. Nakoniec každý sa môže rozhodnúť, či bude sledovať alebo nie.

1 Like

Ano, kazdej se muze rozhodnout. Me nevadi, ze si to nechali zaplatit, ale to jejich omluvny video je tak neuveritelne smesny, ze jim na to muze skocit jen idiot :smiley:

1 Like

Ta petice mela byt za Eiseleho a Gondu, ne za Krale :smiley:

1 Like

Rozhodli sa urobiť také video, tak to spravili. Ja keby som bol na ich mieste, tak sa na tie komentáre vykašlem, lebo to bol iba shitstorm v tej diskusii. Tam prispievali snáď nejaký základoškoláci, ktorý potrebovali vidieť známkovanie pilotov a z vreckového od rodičov si nemôžu dovoliť zaplatiť členstvo. Spoplatnili si to na čo majú úplné právo, nikoho tým nepodrazili ani neokradli. A je to úplne pochopiteľné, že k spoplatneniu došlo, to sa dalo čakať že sa to stane.

Vsak jo, ale meli to rict na plnou hubu a ne hrat na city, jako ze musi zivit rodiny a takovy veci. Tak nejak pochybuju, ze jim nova plati 40 hrubyho :smiley:

1 Like

Okej. Lando vytlacil maxa v barcelone na travu, a ked max uhol na travu tak vlastne co tym ideme vyvodit. Ze mal drzat bielu ciaru ako ty vravis, aby sa zrazili hej? :joy: Alebo ked minulý rok ferrari vytlacilo maxa v tej istej zakrute ale max sa uhol tak co? Ved max vyhral vtedy ale uhol sa. :joy:

Neviem co stale hladate za tym. Max mu nenechal miesto spravil chybu dostal trest. lando sa neuhol ako iní a skoncilo to tak ako to skoncilo. Thats it…

7 Likes

A tiez je tam napisane ze je ta penalizacia MAXIMUM co mohli dať :wink: kolko by si TY dal landovi v barcelone? :flushed:

Zabudol si krcnu tepnu.

1 Like

A o par metrov dalej ho Max vyskolil ako maleho chlapca, resp. Lando sa nechal vyskolit. Mozno aj to je jeden z dovodov jeho frustracie a zvysenej agresivity v nedelu. Ale tak to chceme, suboje koleso na koleso, obrana az na hranu, to je boj o vitazstvo ako ma byt. :slight_smile:

6 Likes

Keby sa Max riadil tymto o par kol skor, tak vypadne on. Ano, Lando by dostal +10s, ale Max by bol vonku. Nestalo mu to za to, a tak sa uhol.

Keby sa Max riadil tymto v Spanielsku, tak vypadne uz po par metroch v prvom kole. Ano, Lando by dostal +10s, ale Max by bol vonku. Nestalo mu to za to, a tak sa uhol aj ked musel ist na travu a nakoniec vyhral.

Treba vediet kedy ustupit a kedy nie. :slight_smile:

4 Likes

Je čas na anketu k článku.

Je Verstappen opět za zlosyna a špinavého jezdce?
  • Ano, Max je zlosyn a špinavý jezdec
  • Ne, nikdy jím být nepřestal :stuck_out_tongue_closed_eyes:

0 účastníci

Ja chapu ze nekdo nema rad nejakeho pilota. Ja nemam rad Hamiltona. A dovedu si predstavit, velice dobre, ze nekdo nema rad Maxe.

Ale fandi tihle chlapci vubec nekomu? Vetsina z nich tady furt brblala jak je ted F1 nudna. Ted nudna neni. Max nevyhral a Lando nedojel OK, ale vetsina z nich Landovi ani nefandi.

Ja nemam rad Hamiltona. Ale kdyby se na cele Hamilton srazil s Piastrim, tak zaujmu nejake jakz takz objektivni stanovisko at si zachovam kredit, kdyz mi o noc nejde a raduju se, ze Max skoncil o dve pricky drive.

Ale tady je to snad osobni. Max sice ani nevi ze existuji, ale mam pocit ze tihle lide jsou do hlouby duse urazeni jeho existenci. To je sonda do hlubin lidske duse. :grinning:

7 Likes

A takymto vacsinou nerobi problem si zaplatit nejake herohero s nejakou prostitutkou z ruze pre nevestu alebo patreon fikiho sulika. :smiley:

A pak si tu zas s tim druhym klaunem nezapomen stezovat, jak jsou na vas vsichni toxicky a vy za nic nemuzete, ty provokativni decko.

6 Likes

takato manipulativna anketa :smiley:

3 Likes

Krasna vzorka hlasujúcich :joy::joy::joy:

7 Likes

Tak de-m-entní anketu aby jeden pohledal, že? Hlasuj, jestli je Max špinavec nebo špinavec. A nejhorší je, že ten kluk to snad myslí vážně, protože tam napsal ano a ne. :grin:

1 Like

Včera to bylo inspirativní :smiley: :+1:

Me zarazi, jak si tu porad hrajou na obeti, pritom kazdej normalni vidi, ze neco takovyho delaji porad a pak jen sklizi, co zaseli. Pokud tohle neni definice idiotu, pak uz nevim co.

3 Likes

Já nic nehledám. Já měl jasno hned, že Lando uhýbat nemusel. Ty jsi mě včera hodinu přesvědčoval o opaku.