Vedle jsem tě označil, kdy se k tomu vyjádříš?
Strašný odpad prolhaný jsi se Situsem.
Ano, pretoze ja som ti nepisal “clovece” a ze sa opakujes, to je drze a s tym si ty zacal, ked dosli vecne argumenty…
Uklidňuju situaci tím, že se k tomu nevyjádřím.
Bretnix se tváří, jak je nad věcí, jak je slušný a věčný. Přitom je to jen hodně špatná přetvářka.
Ja mam bretnixove prispevky rad
Ale tak ako ty aj ja aj my vsetci je to takisto “len” clovek ktory sa v kazdom veku vyvija a progressuje
Co je dneska nemusi byt dnes.
A taky zajel nejrychlejší kolo bez motoru.
Už brzy bude Alonso směšný, jako vtipy o Chucku Norrisovi .
Tam je to malá splátka těch urážek, kterými mě tu při každé příležitosti zahrnuje. Sám si verbálně nevidí “do huby”, ale dělá ze sebe chudáka. Zbytečné se rozčilovat, lajků rozdávám miliony.
Děkuji všem co se ankety zúčastnili, poučné
Vidis vidis. Vcera jsem ti to psal, ze splaces nad vejdelkem. Dal jsi mi like, diky, ale napsal jsi neco ve smyslu “ze je to tvrde napsano”.
Psal jsem ti : Predlozis argumenty, vysvetlis to slusnou formou, das fakta a zduraznis ze respektujes nazor oponenta, ale nesouhlasis s nim. Ale na oplatku nedostanes to same.
A vysledek? Jsi lhar.
Sice se snazis bejt milej, ale protistrana to neoceni. A to jeste @Matti je ten lepsi. Ten ma aspon nazor.
Takze ted se budu opakovat ja.
Dobre ti tak.
Ale rad si prectu co napises.
Pro dobrotu na žebrotu, máš pravdu.
Ale po posledních reakcích @Matti si s ním výměnu názorů raději odpustím, protože té nedůtklivosti a nakonec bohužel i jisté verbální agresivity z jeho strany je trochu moc. Na tento styl diskuse tu najde jistě dostatek vhodných partnerů, “lepších” než já, nemluvě o potenciálu k názorovému souznění.
Zase jsi to napsal “tvrdě”, ale bylo a i nyní je to míněno tak, že bez obalu.
To sa len vratili do roku 2015.
To nie je vytahovanie veci, ale len dokazovanie tvojich klamstiev o vzdelani atd.
Kolko bodov ziskal za to najrychlejsie kolo alebo za cely vikend?
Asi mame rozdielny nazor aj na slusnost a co je to slusne, ale berem, no radsej zvazim koniec na tomto fore ak toto je slusne.
A nenapisal som ze je klamar (to je prekrucanie), ale ze udajna obhajoba Landa tym ze je uplne nevinny a dzentlmen je klamstvo, mozno som mal napisat nepravda. Tolka precitlivenost na niekoho kto Landa hodnotil ako hlupeho bezhlavca…
Nezlob se, ale mírná verbální familiérnost (“člověče”) je na internetových fórech běžná a určitě nepřekračuje hranice přijatelné komunikace.
Nahodou finale 2021 je moj oblubeny pretek, najma posledne kolo som uz videl velakrat. Tie vysielacky v cieli su cistaaaa fantaaaaazia.
A moja prekrocila kde?