Obviněním z “klamstva”, to je nepřiměřené slovo. Ale ohradil jsem se decentním způsobem.
Prostě neakceptuje tvůj pohled že u Maxe se pomalu ani nezastaví a Landa si škodolibě masíruje. Vadíš mu když na to poukazuješ při tom je to pravda, i to porovnání jak “přistoupil” k Silverstone 21. Nebudu se v tom šťourat, ale tohle je typický Bretnix který se snaží vypadat jako nestranný ale jeho skrytý bias a tendenčnost je do očí bijící. Nic, já zaujatý jsem, ale jen chci říci, trpělivě jsi argumentoval.
Urcite neodchadzaj (ucet sa ajtak zmazat neda, to mam oskusane ) mozno dam kamaratsku radu, ze nemaj od nikoho ocakavania v diskusii a budes dobry
Jasne ze nic neukaze.
Rovnako ako ked vsetkych presviedcal, ze studoval VUT, az som mu sem pleskol dokaz, ze ma vystudovanu nepodstatnu sukromku za tatkove love a ostal kysly.
Aha, cize ty mozes “clovece opakujes sa” a to je uplne vpoho, Lando je taky a hentaky, ale ja nemozem vyjadrit svoj nazor ze to co si napisal ako forum obhajuje dzentlmena Landa za klamlivy? Tak to funguje? A dokonca to rovno prekracuje hranice a je to agresivne?
Tak ja neviem kto je tu potom precitliveny…
V dominantnom aute, ktore suverennym sposobom obsadilo prve dve miesta.
Já si zrovna říkám, proč jsem tu dneska vůbec lezl…
@Matti Právě proto jsem napsal (velmi zdvořile) “ukončím linku”, protože bylo jasné, že to směřuje jedině ke “kdo začal” a takto infantilní vyústění si naše večerejší diskuse nezasloužila.
Bohužel měl @tiMur pravdu, takže příště dám přednost mlčení.
Mna by zaujimalo, ako mohol odjazdit najrychlejsie kolo s najhorsim autom Jedine, ze by len vacsinu casu h0vno jazdil, ved sa prepadol vykonmi aj za Strolla a to ziadny borec nie je
Chlapci tu len prskaju jak lamy, lebo uz je utorok a o Alonsa nezakopol ani pes, vsetka pozornost je inde, tak im vyvaluje dekel. Specialne BadBoyovi
Co ja viem, zase si pouzijem hlasku od legendy - vo nic nejde
Navrhujem zapas 3v3 alebo 5v5 v Clash of the Stars podla pravidiel MMA alebo Box/Thajsky box.
Red Bullaci vs Alzaci
Vsetko v ramci pravidiel, ferovo a este aj zarobime. A navyse mate Shitnera, ktory je rodeny agresor a za nazor kope ludi do hlavy, takze ste favorit.
@Hedgehog mal by si byt nas agent a promoter.
Lebo je v zivotnej forme.
U niektorych som ani nemal a neriesim, ale prave preto ze u Bretnixa som mal, ma to sklamalo az vyslovene znechutilo, co by som cakal od inych… To ako vyhrotil jedine, a aj to slusne slovo, navyse v podstate pravdive, do roviny agresivneho prekracovania hranic slusnosti po tom ako so mnou sam komunikoval, je nehorazne az neuveritelne…
Ježek má pravdu. Na Bretnixe pozor, on pro svou pravdu udělá cokoliv. Třeba to, že se spojí s tím největším hulvátem, co kdy na tomhle fóru byl, kterej dostal asi 8 permabanu za brutální urážky a útoky. A s ním si koketuje o tom, kdo je a není ■■■■■■ na fóru. To mě dost zklamalo.
Jezek musel chodit aby vy ste mohli behat
Život sa sklada z dvoch fáz. Prvá je fáza Očakávania a druhá je fáza Sklamania.
Bohužiaľ
Hlavně neodcházej, byla by Tě škoda…
Mam dejavu
Ty už nevíš, jak padnout níž, opravdu
No jo, další co by odešel, kvůli @Bretnix, že jich přibývá, stejně, jako lidi odchází, kvůli Josovi a podobným stvořením tady