Brundle: Verstappen 1.0 je späť so svojou taktikou aj popieraním | Magazín F1 - F1online.sk

Obviněním z “klamstva”, to je nepřiměřené slovo. Ale ohradil jsem se decentním způsobem.

Prostě neakceptuje tvůj pohled že u Maxe se pomalu ani nezastaví a Landa si škodolibě masíruje. Vadíš mu když na to poukazuješ při tom je to pravda, i to porovnání jak “přistoupil” k Silverstone 21. Nebudu se v tom šťourat, ale tohle je typický Bretnix který se snaží vypadat jako nestranný ale jeho skrytý bias a tendenčnost je do očí bijící. Nic, já zaujatý jsem, ale jen chci říci, trpělivě jsi argumentoval.

4 Likes

Urcite neodchadzaj (ucet sa ajtak zmazat neda, to mam oskusane :smile:) mozno dam kamaratsku radu, ze nemaj od nikoho ocakavania v diskusii a budes dobry :smile:

2 Likes

Jasne ze nic neukaze. :smiley:

Rovnako ako ked vsetkych presviedcal, ze studoval VUT, az som mu sem pleskol dokaz, ze ma vystudovanu nepodstatnu sukromku za tatkove love a ostal kysly. :sweat_smile:

3 Likes

Aha, cize ty mozes “clovece opakujes sa” a to je uplne vpoho, Lando je taky a hentaky, ale ja nemozem vyjadrit svoj nazor ze to co si napisal ako forum obhajuje dzentlmena Landa za klamlivy? Tak to funguje? A dokonca to rovno prekracuje hranice a je to agresivne? :smiley:
Tak ja neviem kto je tu potom precitliveny…

2 Likes

V dominantnom aute, ktore suverennym sposobom obsadilo prve dve miesta. :smiley:

1 Like

Já si zrovna říkám, proč jsem tu dneska vůbec lezl…

@Matti Právě proto jsem napsal (velmi zdvořile) “ukončím linku”, protože bylo jasné, že to směřuje jedině ke “kdo začal” a takto infantilní vyústění si naše večerejší diskuse nezasloužila.

Bohužel měl @tiMur pravdu, takže příště dám přednost mlčení.

1 Like

Mna by zaujimalo, ako mohol odjazdit najrychlejsie kolo s najhorsim autom :smiley: Jedine, ze by len vacsinu casu h0vno jazdil, ved sa prepadol vykonmi aj za Strolla a to ziadny borec nie je :smiley:

Chlapci tu len prskaju jak lamy, lebo uz je utorok a o Alonsa nezakopol ani pes, vsetka pozornost je inde, tak im vyvaluje dekel. Specialne BadBoyovi :smiley:

2 Likes

Co ja viem, zase si pouzijem hlasku od legendy - vo nic nejde

2 Likes

Navrhujem zapas 3v3 alebo 5v5 v Clash of the Stars podla pravidiel MMA alebo Box/Thajsky box. :boxing_glove:

Red Bullaci vs Alzaci :fire:

Vsetko v ramci pravidiel, ferovo a este aj zarobime. A navyse mate Shitnera, ktory je rodeny agresor a za nazor kope ludi do hlavy, takze ste favorit. :clown_face:

@Hedgehog mal by si byt nas agent a promoter. :dollar:

1 Like

Lebo je v zivotnej forme. :frog:

5 Likes

U niektorych som ani nemal a neriesim, ale prave preto ze u Bretnixa som mal, ma to sklamalo az vyslovene znechutilo, co by som cakal od inych… To ako vyhrotil jedine, a aj to slusne slovo, navyse v podstate pravdive, do roviny agresivneho prekracovania hranic slusnosti po tom ako so mnou sam komunikoval, je nehorazne az neuveritelne…

2 Likes

Ježek má pravdu. Na Bretnixe pozor, on pro svou pravdu udělá cokoliv. Třeba to, že se spojí s tím největším hulvátem, co kdy na tomhle fóru byl, kterej dostal asi 8 permabanu za brutální urážky a útoky. A s ním si koketuje o tom, kdo je a není ■■■■■■ na fóru. To mě dost zklamalo.

3 Likes

Jezek musel chodit aby vy ste mohli behat :sob:

Život sa sklada z dvoch fáz. Prvá je fáza Očakávania a druhá je fáza Sklamania.
Bohužiaľ :no_mouth:

6 Likes

Prečo klameš? @Bretnix sa s Hogrom nespojil ani s ním nekoketuje. :clown_face:

3 Likes

Hlavně neodcházej, byla by Tě škoda…

8 Likes

Mam dejavu :smile:

1 Like

Ty už nevíš, jak padnout níž, opravdu

No jo, další co by odešel, kvůli @Bretnix, že jich přibývá, stejně, jako lidi odchází, kvůli Josovi a podobným stvořením tady