Tebe hovorim… Si slepy. Ano mam dve deti a prevazam drogy? To mas odkial? nejaky článok vysiel? Daj sem nech vidia vsetci ty klamar špinavý
Si mi to psal ve zprávách, když si vehementně obhajoval Red Bull
Důkaz nebo nevěříme.
Sa tam pekne naskladali. Neuveritelne, aka zhoda mien ucastnikov.
Podívej se, člověče, už jsi to tu napsal = zbytečně se opakuješ a podle mého názoru zbytečně tlačíš na koncept viny. “Omnoho viac si skritizoval Landa” se týká jiné roviny, jak jsem se snažil vysvětlit, a to Landova deficitu v chladnokrevnosti, na čemž bude muset zapracovat (a zapracuje). Takže posté, ano, Max je hlavním původcem kritického momentu v souboji, který se táhl několik kol. Dynamiku celého souboje ale diktoval Lando, což tě nemůže dráždit, protože tím aktivním a iniciativním byl on, ale podoba této iniciativy šťastná nebyla. Shodli jsme se přece na tom, že Verstappen neměl v úmyslu způsobit kolizi. Myslím, že zbytečně do toho vkládáš něco, co tam nevkládám z principu. Ty totiž požaduješ, aby tam byl morální princip a morální zadostiučinění pro Landa spojené s odsudkem na adresu MV. Ale tuto rovinu nepoužívám, z filozofických důvodů, které by fórum asi příliš neocenilo, protože bychom se museli bavit o tom, proč Spinoza považuje morálku za inkviziční diskurs a jako její protipól propaguje etiku.
Snažil jsem se popsat dynamiku celé situace, jak ji vnímám já. Je to otevřené diskusi, tu jsme svedli, tvůj nesouhlas respektuji a chápu postoj, který navrhuješ jako správný. Ale ten postoj mě tlačí k výše popsanému. Jinak, protože jsme se shodli, že Max se dostal v kritickém momentu za hranici prostoru, který měl ponechat soupeři, nebylo nutné to rozebírat - tady se nepřeli ani fanoušci MV. Zákonitě proto více slov padlo na počínání LN, protože tady taková shoda nebyla. To je jediný důvod, proč více slov o LN než o MV, nic jiného v tom nehledej.
Pre jednobunkovce urcite.
David to rozsekne.
Som rad, ze ty sa zbytocne neopakujes.
Zbytocne to rozoberas s velkou obklukou…
Cela “veda” bola v tom, ze ak sa suhlasi s trestom pre vinnika Maxa (na com dokonca panuje pomerne vzacna zhoda), nemusi to hned znamenat ze treba vydatne spochybnovat Landa (nie len tebou) ako sa da, dokonca s privlastkami ako hlupy, bezhlavy, detinsky, ci klamanim ze ho tu forum ma za uplne nevinneho gentlemana…
Chtěl jsem chlapcům napsat ať zachovají větší klid, že je přeci nemůže nasrat Situsova úsměvná anketa…no a pak ty stvoříš toto, ty vole
Ach jo. Bez výpadů to nejde, Matti? “Džentlmen” byla nadsázka, jak jsem ti napsal, a přesto teď na mě zaútočíš s “lhaním”? Tady už je to trochu přes čáru, takže s tvým dovolením a v zájmu dobrých vztahů do budoucna tuto linku ukončím.
Ne, takhle vyhrocené to přece - doufám - není.
Dobra paka neni zla
(Poziciam si crypto hantyrku )
Ano ja viem presne kedy som ti to pisal, prave na to pozeram. Tak to sem postni ako som prevazal drogy, ukaz všetkým ako som ti to napisal… si obycajny hahahah
Edit: a to ani nevravim o tom ze si chudak co tu hovori o sukromnych správach
Presne tak. nech ukáže dôkaz
To je vypad? To je dokaz ze si to s kritikou Landa nevyvazene prehanal, nadsazka je prave hyperbola ktoru si tu pred chvilou kritizoval, ked ju pouzivaju ini…
Ani raz som na teba neutocil, ale ako chces, to skor vypoveda o tebe
Tymto teda tiez koncim a bez toho aby som vedel co si pisal po Silverstone 21 dufam, ze aj tam si uznal kratko vinu LH a potom si sa venoval dlho tomu, co tej kolizii predchadzalo a ze Max havarii mohol predist, ak by bol chladnokrvny atd. Ak ano, uznavam zasadovost a tlieskam, bez ironie. Ak nie, tak…
Edit:
Ty na uvod napises toto a mne pises o vypade neuveritelne…
Asi je velký rozdíl mezi “opakuješ se” (= konstatování) a “lžeš” (obvinění z něčeho nekalého). Ale všimni jsi, jak jsi najednou zagresivněl.
Vyborny komentar v celom zneni.
Frustracia a vulgarita tunajsich haterov (ich jadra, tzv. pliagy fora) prameni z toho, ze Verstappen = sucasna F1 (tak ako mal svoju eru a obrovsku pozornost Hamilton, Vettel a Schumacher). Vidiet to aj na pocte komentarov a aktivite pod jednotlivymi clankami a samotnym obsahom clankov. Velmi ich nici to, ze Alonso nikdy nedosiahol status spominanych mien. Preto su taky kysly na Maxa aj na Vettela. Hamilton im az tak nevadi, lebo to bol Maxov enemy, ale svojho casu mu nevedeli prist na meno. Schumi je legenda akceptovana vsetkymi a s Alonsom sa az tak neprekryl karierne a navyse jeden titul vyhral Alonso prave proti nemu.
Co to pises alonso predsa vyhral lemans !!!