Brundle nechápe, prečo je Verstappen vnímaný ako záporák | Magazín F1 - F1online.sk

Ako každá veľká osobnosť, nielen v oblasti športu, aj Max Verstappen poriadne polarizuje fanúšikovskú obec. Jeho príbeh je príbehom pravého „zlého chlapca“. Ako tínedžer bol veľmi agresívny, pre jeho počínanie sa menili pravidlá a nakoniec sa z neho stal skutočný šampión. Mnohí mu však stále nevedia odpustiť jeho minulosť i súčasnosť a vnímajú ho výhradne ako negatívnu postavu, čo bývalý jazdec a dnes komentátor Martin Brundle nechápe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139965/brundle-nechape-preco-je-verstappen-vnimany-ako-zaporak

Jeden z mála normálnych anglánov a dobré zhodnotenie Maxa. Verstappen je pán jazdec niečo ako Schumacher a Vettel je to jazdec čo do toho dáva všetko a nehrá zákulisné hry a nevyplakáva ako taký Hamilton.

3 Likes

Pretože v Skysports ste urobili modlu z Hamiltona, možno preto

3 Likes

Jako zaporaka ho vnimaji jen fanousci hamiltona a mercedesu. Ti proste nemuzou prekousnout, ze si dovolil porazit jejich masturbacni pomucku a ukazal jim, ze hamilton neni zadna super hvezda a bez dominantniho auta neni schopnej vyhrat ani zavod. A Brundle je taky idiot, on je jednim z nich. Ta masirka proti Maxovi v 2021 ze strany Sky a dalsich britskych posahancu byla hodne trapna a bohuzel slabsi jedinci se ji taky chytili. O to vic je Maxova dominance sladsi, kdyz vidim ty hamilton ultras brecet a vyhrozovat, ze se prestanou koukat s vedomim, ze to nekoho zajima :smiley: Tesim se na letosni rok, s trochou stesti to par hamilton klaunu zabali a konecne vypadnou.

1 Like

Jako zaporaka ho vnimaji i fanousci jinych pilotu. Ale myslim ze to k tomu patri. Pokud je nekdo nejlepsi, prirozene vyvolava jak pozitivni, tak negativni emoce (zavist).

A Max je holt nejlepsi. Nejhur to snasi fans Hamiltona ( ten je dobrej, ale nejlepsi nikdy nebyl) a Alonsa ( ten nejlepsi byl, ale uz je jen dobrej).

To je zivot. Ja jsem spokojen. :grin:

2 Likes

Je to zvláštní.
Když Max říká, co si myslí, tak to je vyzdvihované jako super vlastnost. Ale pokud to stejné dělají fanoušci, tak to je špatně.
Škoda.

1 Like

Jak se dá poznat, že je jezdec nejlepší, když díky vozu nemá jinou konkurenci, než je jeho poslabší parťák, který je navíc potlačován vlastním týmem?

Práve v roku 2021 som po VC Británie prestal fandiť Hamiltonovi. Ak by nezostrelil Verstapena tak by nevznikol problém v Abú Dhabí pretože Verstapen by mal dostatočný náskok. A môže sa vyhovárať koľko chce, je to jeho domáca trať kde pozná každý hrboľ a každú zákrutu. Ak by sa to stalo na niektorej z nových tratí, alebo tratí, kde sa nesúťaží každý rok ak nepoviem nič… Od vtedy nefandím len Hamiltonovi, som rád ak vyhrá ktokoľvek iný, píšem to nezaujato, len nemám rád pokrytectvo.

6 Likes

Myslím, že ak fanúšikovia slušne vyjadria svoje názory, tak to nikoho netrápi… ale ak niekto hejtuje, nadáva, uráža ako bob/shredder, D.COULTHARD, rozvazane_boty a ďalšie individuá, tak to v poriadku nie je… Myslím, že Brundle má takýchto skôr na mysli… A nepovedal nič zlé si myslím… je pravda, že Max bol agresívny jazdec mnohokrát až za hranou dovoleného… takými boli v začiatkoch aj Senna a Schumi… spomeňme si aj na Vettela v Baku, keď narazil do Hamiltona schválne za SC… či Hamiltonov silverstone… takže každý sa niekedy prejavil agresívne viac než mal… Max však toto robil dosť často… odvtedy si ale myslím, že aj vyzrel… a takýchto excesov od neho budeme vidieť menej…

2 Likes

Kdo chce svítit, musí hořet. To je úděl úspěchu.

Tak kdy?

1 Like

:rofl: :joy: :rofl: tak nenapadlo by ma, že tu sú aj archívny komisári. Kde sa hrabe štátna informačná služba. Je to tu choré, za prvé to že niekto nevie od kedy a za druhé že niekto vie o každom príspevku alebo si dáva námahu v archíve. Chlapi nebuďte ako malé deti, alebo baby na trhu. Inak ale zasmial som sa na tvojom poukázaní ale potom som si uvedomil že si niečo ako eštebák a to je zlé.

4 Likes

Je to tady drsný. :slight_smile: :smiley:

Já to taky nechápu :open_mouth:

Na vyplakavanie ma tatinka, to bolo reci, ako Max odide s Red Bullu, ak mu nedaju majstrovske auto. Ako zaporak je vnimany preto, lebo na neho vsetci pindali od sameho zaciatku, za styl jazdy a prehnanu agresivitu. Toto vnimanie sa prehlbuje aj tym, ze je momentalne dominantnym a to vsetkym fanusikom vsetkych ostatnych timov vadi.

Máš pravdu PUFF že roky nesedia, ale keď som písal prvý komentár v roku 2023 tak som si neuvedomil že sa to týkalo práve kontroverzného roku 2021 a preto som tam napísal ASI /význam slova by si poznať mal/ Až po prečítaní tohto článku som vlastne rozmýšľal na presný zlom a hľadal som kedy sa stala nehoda na GPB. Ak by sa v roku 2021 stal MS ktokoľvek iný bolo by mi to jedno Ja nepíšem veľa komentárov, takže môj preklep ľahko nájdeš a nevadí mi to. Pri počte tvojich komentárov by som takisto nejakú nezrovnalosť našiel, ale lepšie bude m robiť niečo užitočnejšie ako sa hrabať v minulosti a to platí aj o MSF1 2021.

4 Likes

Já se na tebe nezlobím. Jenom jsem se ptal, abych věděl.

A tento “pán sportovec” Lulu dokonce po Anglii oslavoval jak o život ikdyž musel vědět že byl Max v nemocnici, dokonce trvalo déle než 1 kolo než se Lulu zeptal zda je Max v pořádku

Emil si za ten turistický výlet mohl sám.

Here we go again. :joy:

6 Likes