Já tohle téma nevytáhl.
Ak Verstappen mohol za Silverstone, tak Hamilton mohol za Monzu. Buď tak alebo tak, nikto objektívny nemôže tvrdiť, za oba tieto incidenty mohol jeden pilot (hociktorý z nich).
Tento pán športovec dokázal verejne do médií podozrievať vlastný tím z toho, že sabotujú jeho motory. O tom, že na Twitter zverejnil Buttonove dáta keď na neho strácal sa už ani nemusíme baviť. Skrátka tímový hráč a športovec ako sa patrí.
Monzu jsem viděl až ze záznamu. Tam ale nedojeli oba jezdci, takže si mohli společně zajít na pivo.
Když se ale koukneš na záznam, tak tam byl Emil levými koly mimo trať už před zatáčkou a přesto se stále snažil Hamíka v esíčku předjet. Nemožné.
Ale přiznávám, že Hamík při výjezdu z boxů a na studených gumách Emila záměrně vytlačil před zatáčkou mimo ideální nájezd, takže si za odstoupení mohli oba rovným dílem.
Ok, do tejto diskusie opäť nejdem, tvoju zaujatosť ohľadom incidentu zo Silverstone vie celé fórum (neber to v zlom).
Pravda je však taká, že Hamilton je vinník Silverstone kolízie a Verstappen zas Monzy, čo potvrdili aj komisári.
Tak zas inokedy pri fajn diskusii Ferdo.
Kdyby si v Silver Hamík s Emilem přehodili vozy, tak bych bušil do Hamíka.
V tom je výhoda být nestranný.
Neverím a tam to ukončím z mojej strany (už len z toho pomenovania Emil a Hamík vidieť tvoju zaujatosť).
Max Emilian Verstappen
Proto Emil. Max je sice kratší jméno, ale Emil je mi k češtině bližší.
V jeho telecích létech jsem mu říkal “Vozeďbouch”, ale z toh už vyrostl.