Brundle a Rosberg sa nezhodli. Mal by sa Aston Martin zbaviť Alonsa? | Magazín F1 - F1online.sk

Však to je směšný, co tu předvádí. Když byl Raikkonen v Lotusu, tak byl velmi dobrý a zázračně se změnil na hobby drivera, když šel zpátky do Ferrari. To stejný Stroll v AM proti Vettelovi a pak proti Alovi. Já fakt nechápu, jak může být někdo tak strašně hloupejh a popírat se tu v každým příspěvku.

3 lajkov

S tebou je ťažko.. Porovnávaš jazdca ktorý nikde inde nejazdil iba v Red Bull kde mu splnia aj modré z neba. Red Bull je top tím ktorý zbiera tituly a druhú sedačku má doslova hocikto akadémie..

1 lajk

To nemyslíš vážne. Že. Takto “ohodnotiť” jedného z najtalentovanejších jazdcov v histórii F1, to chce riadnu dávku buď neznalosti, alebo napíšem to rovno, hlúposti a ignorancie.

2 lajkov

Nie, porovnávam Péreza, Gaslyho a Albona s Oconom, Strollom, Vandoornom a Massom po nehode.

Tituly tam zbieral len Vettel a Verstappen. Obaja majú 2 tituly také, že by ich dokázali získať aj iní top piloti, ale dva také, že sa o ne výrazne zaslúžili sami.

Vo Verstappenovom prípade tituly 2021 a 2024 by nezískal doslova nikto, len on.

To platí o Racing Bulls, ale nie o RB. Až na Tsunodu tam boli pri Maxovi piloti, ktorí sa následne presadili aj inde.

Ťažko je s tebou, lebo trvdíš, že Max mal za kolegov len úplné nuly a Alonso samú kvalitu (obrazne povedané).

Pričom Alonso mal dvoch fakt top kolegov, Max jedného a zvyšok mali porovnateľných, prípadne Alonso mal aj úplne slabých akých nemal ani Max.

To sa však nevylučuje s tým, že keď sa pozrieme na tých najkvalitnejších, tak tam rozhodne je Hamilton a Button, ale Hamiltona mal rok a Buttona dva ak sa nemýlim, takže zgeneralizovať to vo všeobecnosti na základe 3 rokov je veľmi nepresné.

Kimi sa tak zhodnotil sám.

A povedz ty, bol Kimi v druhom stinte vo Ferrari rovnaký a rovnako kvalitný a rýchly ako Kimi v 2000s a v Lotuse?

Keby mal za kolegu Kimiho niekedy okolo roku 2005, tak to je úplne o niečom inom.

A sám to vieš, že to tak je, len máš riadnu dávku neznalosti alebo hlúposti a ignorancie. :slight_smile:

Ja som sa ohradil na tvoje označenie majstra sveta Räikkonena ako hobby jazdca. Úplne bez štipky rešpektu. K tomu nemáš nič? Prekáračky o jazdcoch v rôznych etapách ich kariéry s tebou neabsolvujem. Nemá to totiž žiadnu pridanú hodnotu. Kimi vo svojej poslednej sezóne vo Ferrari ako 39 ročný skončil tretí v jazdcoch a a vyhral tuším aj nejakú VC. Nakoniec Verstappen tento rok tiež nevyhral zatiaľ žiadnu VC, v šampionáte bude rád ak skončí v prvej šestke a nikdy by ma nenapadlo ho nazvať hobby Maxom. Už len jedna otázka. Zmôžeš sa na nejaké ospravedlnenie, alebo si za tým čo si tu zosmolil stále stojíš? Vlastne ja tvoju odoveď už viem teraz.

1 lajk

Úplne trápny pokus prekrútiť moje slová a to ako boli myslené. Pamätáš si tento výrok, na ktorý to bola narážka alebo je tam tá dávka neznalosti?

Takéto prekrúcačky a la Hogr sú úplne lacné.

To aj Bottas. Takže o čom to vlastne svedčí?

Úplne mimo prirovnanie.

A komu sa mám ospravedlniť a za čo? :joy: :joy: :joy:

Neviem či si tak napitý v strede týždňa alebo si len poslabší, prípadne emócie a sympatie/antipatie ti úplne odpojili rácio, ale toto čo si tu predviedol za wannabe útok na mňa by bolo úbohé aj na Hogra.

Dáš jeho prohlášení z 2018, když šel do Alfy. Ty jsi strašně v prdeli s těma nesmyslama :rofl:

2 lajkov

Toto vyhlásenie je z apríla 2019.

“It’s become more of a hobby for me lately than anything else and probably that’s why it’s more fun again.”

Takže roky pred tým to bolo tiež hobby pre neho alebo ho to nebavilo. Sám to v tejto vete povedal. Daj si tú angličtinu do prekladača hlupáčik. :slight_smile:

Presne ako som očakával. Ale tých dvoch xujov si si mohol odpustiť…

1 lajk

Však pozri aktuálne keď si to zhrnieš tak Alonso mal lepších kolegov.. Ukáže čas či Verstappen bude alebo mal vedľa seba aspoň jedného majstra alebo budúceho majstra

2 lajkov

Možná by neškodilo, kdyby si použil mozek. Alo byl s Raikkonenem v týmu v roce 2014, ne 2019, ale tak na co bys někdy myslel a používal mozek. Snadnější je pro tebe sedět nonstop u PC a psát tyhle blbosti bez zamyšlení.

2 lajkov

Aké prekrúcačky? Dal si tu citát Raikkonena z Drive z roku 2020, vyslovené v roku 2019. Ale v súvislosti s Alonsom a kvalitou jeho kolegov konkrétne Raikkonena z roku 2014… Toto je zase tvoja manipulácia. Dávaš dokopy veci, ktoré vôbec spolu nesúvisia a naviac delí ich časový úsek 5 rokov. Naznačuješ, že pretekanie bolo hobby pre Raikkonena už vtedy a nebral ho dostatočne vážne a preto Alonso porazil hobby Raikkonena. Čo ale nie je pravda. Kimi bol maximálny profesionál aj na konci kariéry v Alfe.

4 lajkov

Ale veď to nikde nerozporujem, pretože Alonso tam mal Hamiltona s Buttonom, zatiaľ čo Max len Ricciarda. Ide o ten zvyšok, že si tvrdil, že Maxovi kolegia sa ani nedajú nazvať kolegami, pričom ten zvyšok bol kvalitnejší ako polovica Fernandových kolegov, na čom si sa so mnou v podstate zhodol.