Brundle a Rosberg sa nezhodli. Mal by sa Aston Martin zbaviť Alonsa? | Magazín F1 - F1online.sk

To už mužeš jen trumfnout tím, jak ses tu snažil dělat statistiku vzorek na 7 srdíčkách.

2 lajkov

U @Jos_Is_Back zacal proces rozkladu.

1 lajk

Podľa intenzity reakcií je ten rozklad na strane zelených bláznov. :grin:

A ty už si rozložený bobíku od AD21, takže u teba je už proces ukončený 5 rokov.

1 lajk

to nejde nereagovat na takovou debilitu co tu předvádíš. A není o intenzitě, ale o obsahu a ten tvuj je žalostně hloupej. Tohle nevypadá na AI buildera spíš na Bořka Stavitele po mrtvičce.

3 lajkov

zo víme, že ten rozklad je u tebe a dlouho

3 lajkov

S brainlessom to mám cca 1:1 a ty máš na mňa tak 1.5-2k reakcií, akurát si taký závislák, že je to mimo tvojej top5.

Jos se sám rozsypal :joy:

2 lajkov

Tak dlouho se tu chlubil jakej je to fighter natrénovanej až si dal kopačku do hlavy sám.

2 lajkov

Nelži, na tebe mám tak polovinu reakcí co ty na mě. Nemluvě o tom, jak neustále o mě píšeš, takže to je dalších 2k. Holt zakomplexovaný blbeček, co v životě nic nedokázal, tak si na anonymním webu o F1 vymýšlí tyhle pípoviny :smiley:

2 lajkov

Ty jsi taky můj nejoblíbenější diskutér.
Prostě král fóra. :+1:

1 lajk

Já jsem i pod někým kdo sem ani nechodí. Pche! :unamused_face:

1 lajk

U tebe se divím, že tam vůbec jsi, když dostávám celé dny ignor.

Taky mám novou myš. :relieved_face:

1 lajk

Ty krysa prašivá. :rat: :joy:

Klameš až sa ti z huby práši. Na mňa máš minimálne 1,5k reakcií.

Nemusel si sa predstavovať, už ťa tu každý pozná. Ale aspoň si sa konečne naučil rozdiel medzi holt a hold.

no jak píšeš

Já nevím, proč tu furt lžeš a vymýšlíš si. Všichni víme, že nejsi žádný AI builder nebo data analytik, jsi nefachčenko, co dostává dávky a celej den jen závidí ostatním.

2 lajkov

1 lajk

Ano ja se denne rozplyvam nad tvym vykonem tady ktery s F1 nema nic spolecneho, Jos tos trefil.

Mas sanci zacit fandit nekomu poradnemu, nekdo kdo ma lidskou a jezdeckou uroven ale ty to neudelas jenom proto ze by ses v zivote nudil, radeji budes vymyslet bludy, pak se nediv ze te nikdo nema rad, ani Slovaci.

1 lajk