Skvělý přirovnání.
Jo máte pravdu, je to úplně to stejný.
Jsem zapomněl, že vlastnictví bytů je soutěž
Puffe nekaž jim ty iluze, ještě se nedostavaji k postaveni pana monopola, jako ty s bytama v Hradci
Nevím jestli pořád spím nebo jeslti se dohodli a chtějí si ze mě dělat srandu…
Ani na jedno nejsem rdy. Přijdu dýl až budu mít jistotu, že jsem minimálně vzhůru.
Som zabudol ze sa chytis kazdej srandy aj s puffom
No nevím, mě to nepřijde ani trochu vtipný
Neboj, stále spíš. Udělej nějakou pořádnou blbost, nic ti nehrozí, při nejhorším se probudíš
(mimochodem číslo účtu znáš, pošli to tam všecko)
Tak někdo musí chodit s přirovnáním, co nedává smysl
I to sázení je jen ze spaní
No jestli platí daně jen ve snu, tak na něj můžou brzy přijít
Prirovnaj si to k comu chces, beztak sa len vyhybas pointe. Zasahovanie do vlastnictva proste smrdi, nech su okolnosti akekolvek. RB tam nema ziadny monopol, takze nikto nema pravo ich nutit predat ich majetok
Prostě zakázat spolupráci, jasně to vymezit a odměňovat bonzáky Je to nepěkné platit udavačům, ale je to cesta. Nikdo by si to nedovolil.
Pointa je monopol jo?
Co se tu nedozvíš, problém je monopol (ten monopol, co je problem v ekonomice v úplně jiném pohledu) nikdo neřeší vlastnictví, dokud si budou dva týmy vyvijet podle sebe, jakmile ti jeden z týmu co ma stejný majitele začne brát x věcí a ani nevyvíjí, tak to už není soutěž
O tom celu dobu hovorim. Nech zmenia pravidla o spolupraci, nech zmenia pravidla o zdielani komponentov, nemam s tym najmensi problem. Ale Brown ma vyslovene problem s tym, ze RB vlastni dva teamy, aj RBR aj AT.
To máš těžký, u společného vlastnictví se motiv spolupráce opravdu jen těžko vyvrací
Povolil bych jen díly, které jsou náročné na výrobu a vyvoj - motor, převodovku, zavěšení. Nic jinyho ten tym by neměl odebírat
Diky, zabil si mi dve minuty zivota clankom co mi nic nepriniesol. Mne sa smejes, ked porovnavam snahu o donutenie predaja riadne nadobudnuteho teamu so snahou o donutenie k predaju bytu a ty prirovnavas F1 k fotbalu. Good for you.
Tak postavim otazku inak: myslis si, ze ked to mlady Mateschitz a Thajcania predaju ale teamy budu dalej spolupracovat, bude Brown lepsie spavat? Aj ty?