Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

Skvělý přirovnání. :smiley:
Jo máte pravdu, je to úplně to stejný. :slight_smile:

1 Like

Jsem zapomněl, že vlastnictví bytů je soutěž :grinning:

Puffe nekaž jim ty iluze, ještě se nedostavaji k postaveni pana monopola, jako ty s bytama v Hradci

1 Like

Nevím jestli pořád spím nebo jeslti se dohodli a chtějí si ze mě dělat srandu…
Ani na jedno nejsem rdy. Přijdu dýl až budu mít jistotu, že jsem minimálně vzhůru.

1 Like

Som zabudol ze sa chytis kazdej srandy aj s puffom :grin:

1 Like

No nevím, mě to nepřijde ani trochu vtipný :grinning:

Neboj, stále spíš. Udělej nějakou pořádnou blbost, nic ti nehrozí, při nejhorším se probudíš :grin:

(mimochodem číslo účtu znáš, pošli to tam všecko) :eyes: :zzz:

1 Like

Tak někdo musí chodit s přirovnáním, co nedává smysl :slightly_smiling_face:

I to sázení je jen ze spaní :grinning:

Zlepším vám náladu, dostal jsem Vánoce z Redbullu a jsou tam čepice které se mi líbí.

7 Likes

No jestli platí daně jen ve snu, tak na něj můžou brzy přijít :smile:

2 Likes

Prirovnaj si to k comu chces, beztak sa len vyhybas pointe. Zasahovanie do vlastnictva proste smrdi, nech su okolnosti akekolvek. RB tam nema ziadny monopol, takze nikto nema pravo ich nutit predat ich majetok

3 Likes

Prostě zakázat spolupráci, jasně to vymezit a odměňovat bonzáky :man_shrugging: Je to nepěkné platit udavačům, ale je to cesta. Nikdo by si to nedovolil.

Pointa je monopol jo? :thinking:

1 Like

Co se tu nedozvíš, problém je monopol (ten monopol, co je problem v ekonomice v úplně jiném pohledu) :grinning: nikdo neřeší vlastnictví, dokud si budou dva týmy vyvijet podle sebe, jakmile ti jeden z týmu co ma stejný majitele začne brát x věcí a ani nevyvíjí, tak to už není soutěž

O tom celu dobu hovorim. Nech zmenia pravidla o spolupraci, nech zmenia pravidla o zdielani komponentov, nemam s tym najmensi problem. Ale Brown ma vyslovene problem s tym, ze RB vlastni dva teamy, aj RBR aj AT.

3 Likes

To máš těžký, u společného vlastnictví se motiv spolupráce opravdu jen těžko vyvrací :man_shrugging:

Povolil bych jen díly, které jsou náročné na výrobu a vyvoj - motor, převodovku, zavěšení. Nic jinyho ten tym by neměl odebírat

1 Like

Diky, zabil si mi dve minuty zivota clankom co mi nic nepriniesol. Mne sa smejes, ked porovnavam snahu o donutenie predaja riadne nadobudnuteho teamu so snahou o donutenie k predaju bytu a ty prirovnavas F1 k fotbalu. Good for you.

Tak postavim otazku inak: myslis si, ze ked to mlady Mateschitz a Thajcania predaju ale teamy budu dalej spolupracovat, bude Brown lepsie spavat? Aj ty?

2 Likes