Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli to nejsou nastrčení bílí koně.
Budoucí majitel jistě nebude chtít za Aston utratit příliš velký balík, tak musí nějakým způsobem snížit současnou hodnotu. :grinning:

Ale je tam vidět Honzova ruka.
Slyším tam ten zvuk dieselu. :slight_smile:

1 Like

image

Takový vůz pouze s osobním šoférem. :grin:

image

Mal by si si najst skutocnu frajerku. :smiley: (no hate teraz)

Nemyslel som tuto kamarat, ale proti gustu… :smiley:

No nevim nevim. Videl jsem nejakou simulaci, netvrdim ze je presna, ale tech mrtvych po jadernem holokaustu by melo byt relativne malo. To co by melo ukoncit lidskou eru, je prave jaderna zima.

V teto souvislosti me vzdycky napadne, jestli ty dinosaury fakt zabil meteorit a nasledna zima po jeho dopadu. Nebo to tu uz vse jednou bylo. :grin:

A dost, si člověk jednou špatně přečte otázku a ty to píšeš dalších 100 let

Však v pohodě, ale já jsem s ní vážně v kontaktu a už jsme se i potkali. @Situs a @PUFF heocvali, že ji nevytahnu nikam, tak prohrali i tuhle sázku :stuck_out_tongue:

naucila ta robit macacie zada?

Ukazuje mi, jak moc je flexibilní (myslím se svým tělem) a od te doby fandím holkam, co dělají yogu :grinning:

1 Like

uz vsetkemu rozumiem

1 Like

Ale tak dobře, tak zacnu fandit i ježkům

1 Like

Pana Browna tato vec trapi uz dlhsiu dobu. Este raz, ako prisiel na to, ze vlastnictvo dvoch stajni automaticky znamena ich spolupracu a oddelene vlastnictvo zabezpeci dva odseparovane celky?

Ked RB zachranil Minardi, to bolo v pohode, ked hrozilo, ze na starte nebude dost aut, teraz by ich vsetci nutili to predavat. Je to ich majetok, ktory si poctivo kupili a roky donho investovali. Pokusit sa donutit ich k predaju ich majetku, to je na civilny sud. Nemali to predtym dovolit kupit, alebo si to mal kupit Brown vtedy, ked taketo stajne len prezivali a boli totalne bez sance ohrozit stred pola. McLaren mam rad, ale tohoto ufrflaneho pandrlaka nie. Wolff pracoval v Mercedese a vlastnil cast Williamsu, to nebol problem?

Ked uz chce do niecoho rypat, nech rype do pravidiel o zdielani komponentov, nie do vlastnictva. Ani do zdielanych budov. Oni byvaju v prenajatej budove po tom, co ju odpredali aby vobec prezili, tak ked bude AT chciet setrit najomne, nevidim dovod preco by si nemohli sadnut do budovy vedla RB.

4 Likes

Když si přečteš článek, tak tam najdeš spoustu odpovědí na svoje otázky. :slight_smile:

1 Like

Nie, tie odpovede tam nie su alebo ich nevidim, tak mi ich pls ukaz. Ako je previazane vlastnictvo so spolupracou? Haas a Ferrari nemaju ziadne spolocne vlastnicke vztahy a vidime tam spolupracu. Dokonca u nich byvaju. Preco ich Brown neomiela? Lebo Haas nie je hrozba a odoberat komponenty od Ferrari sa tiez da tazko povazovat za vyhodu.

Mne ide len o jedno: nech sa neseru do vlastnickych vztahov, ked uz to raz dovolili. Nech zmenia pravidla co sa moze a co sa nemoze zdielat. Pride ti v pohode, ked za tebou pride sused a povie ti, ze mas predat jeden z dvoch bytov ktory vlastnis, lebo podla neho je to nefer? Je to tvoje a koniec.

Protože Haas není momentálně pro McLaren konkurencí i když berou od Ferrari více komponent než AT od RB.

Přirovnávat to s vlastněním dvou bytů. :smiley:
Jo v pohodě nevadí.

1 Like

Ten sused by mohol apelovat na to ze jeho bratranec neba kde byvat tak nech mu ty ten jeden z dvoch bytov predas, alebo nech ho posunies k najmu