Cigarety jsou špatný, žvejkací tabák ne. Alkohol je špatný, energy drinky ne, které jsou aktuálně velké téma. Gamble je ok. Je to těžký v tý F1.
Když si představím kolik hodin tím dotyčný strávil, logicky mě napadá proč a hlavně kdo to platí…
Třeba ho to baví… nebo se tím živí. Nebo se tím chce živit.
Tady jeho profil.
Musíš sám uznat, že ta definice kulhá na obě nohy .
darovanemu konovi …
Jednou se zakáže reklama na energy drinky i na gamble
energy je este okej ale gamble je prinajmensom zvlastny, sponzora este ako-tak berem ale on to ide propagovat samotny team svojim nazvom
Dockame sa raz aj Fortuna F1 šlager liga team?
Gamble je hodně velký problém. V poslední době se extrémně rozšířil a dělá se z toho normální věc. Vydělávej sázením, naučíme tě sázet atd. Online kasina, automaty, sázení.
Za mne to je určitě větší problém než Alkohol a cigarety.
Teoreticky vše co je potenciálně zdraví škodlivé či vše co ti může způsobit škodu by mělo být ohledně jakékoliv propagace zakázáno. Osobně si každý posoudí sám co mu je dobrý a co ne a sám ponese zodpovědnost, no problém je že nezletilým tato volba ještě nepřísluší.
Co já mám ohledně tohoto za sebou
nezletili dneska cez Kick sleduju streamerov, ktori realne vysielaju gambling a realne tocia automaty a ludia im este za to platia
Však je odborný nazev doba technologicke demence. To znamená, že lidstvo ve větší míře přestalo spolehat na svojí intelgienci a vzdělávání se, ale spolehaji na technologie
Zakázat a hnát ke zodpovědnosti
Vezmi si tady když se položí otázka tak se otevírá AI Nakonec možná dobře nám tak
Gamble, chlast, drogy a cigara jous problematicky vždycky, nepropagoval bych ani jedno
V mnoha státech to zakázaný je. Na Slovensku určitě, v Česku asi taky…
Na Maltě třeba ne, takže se tam jezdí na turnusy nebo si tam kupujou apartmány a vily a odtamtud streamujou gamble. Čumí na to tisíce a tisíce lidí. Samozřejmě každý má promo-kód, takže plno diváků si tam taky hodí točky.
No tak lidstvo má sebedestruktivní chování, viz války a výroba a vývoj různých checmický či jaderných zbraní. Abych se vrátil k tomu vzdělání a spoléhání na technologi, nikdo nemůže vědět všechno a všechni su pamatovat, že si to dohledáš aby sis doplnil vzdělání je v pořádku, nebo si to připomněl, ale to, když už nemáš ani snahu o to a jen tupě papouškuješ internet nebo AI, tak to je hodně zlý
A já si říkal, proč furt jezdíš na Maltu
odkedy sa da zalozit Fantasy tento rok nevies/neviete?