Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

Cigarety jsou špatný, žvejkací tabák ne. Alkohol je špatný, energy drinky ne, které jsou aktuálně velké téma. Gamble je ok. :smiley: Je to těžký v tý F1.

Když si představím kolik hodin tím dotyčný strávil, logicky mě napadá proč a hlavně kdo to platí…

Třeba ho to baví… nebo se tím živí. Nebo se tím chce živit.
Tady jeho profil.

2 Likes

Musíš sám uznat, že ta definice kulhá na obě nohy :grinning:.

darovanemu konovi … :smiley:

1 Like

Jednou se zakáže reklama na energy drinky i na gamble :man_shrugging:

energy je este okej ale gamble je prinajmensom zvlastny, sponzora este ako-tak berem ale on to ide propagovat samotny team svojim nazvom :smiley:

Dockame sa raz aj Fortuna F1 šlager liga team?

1 Like

Gamble je hodně velký problém. V poslední době se extrémně rozšířil a dělá se z toho normální věc. Vydělávej sázením, naučíme tě sázet atd. Online kasina, automaty, sázení.
Za mne to je určitě větší problém než Alkohol a cigarety.

1 Like

Teoreticky vše co je potenciálně zdraví škodlivé či vše co ti může způsobit škodu by mělo být ohledně jakékoliv propagace zakázáno. Osobně si každý posoudí sám co mu je dobrý a co ne a sám ponese zodpovědnost, no problém je že nezletilým tato volba ještě nepřísluší.

Co já mám ohledně tohoto za sebou :grimacing:

nezletili dneska cez Kick sleduju streamerov, ktori realne vysielaju gambling a realne tocia automaty a ludia im este za to platia

Však je odborný nazev doba technologicke demence. To znamená, že lidstvo ve větší míře přestalo spolehat na svojí intelgienci a vzdělávání se, ale spolehaji na technologie

1 Like

Zakázat a hnát ke zodpovědnosti :man_shrugging:

Vezmi si tady když se položí otázka tak se otevírá AI :man_shrugging: Nakonec možná dobře nám tak :grimacing:

1 Like

Gamble, chlast, drogy a cigara jous problematicky vždycky, nepropagoval bych ani jedno

V mnoha státech to zakázaný je. Na Slovensku určitě, v Česku asi taky…
Na Maltě třeba ne, takže se tam jezdí na turnusy nebo si tam kupujou apartmány a vily a odtamtud streamujou gamble. Čumí na to tisíce a tisíce lidí. :slight_smile: Samozřejmě každý má promo-kód, takže plno diváků si tam taky hodí točky. :slight_smile:

3 Likes

No tak lidstvo má sebedestruktivní chování, viz války a výroba a vývoj různých checmický či jaderných zbraní. Abych se vrátil k tomu vzdělání a spoléhání na technologi, nikdo nemůže vědět všechno a všechni su pamatovat, že si to dohledáš aby sis doplnil vzdělání je v pořádku, nebo si to připomněl, ale to, když už nemáš ani snahu o to a jen tupě papouškuješ internet nebo AI, tak to je hodně zlý

1 Like

A já si říkal, proč furt jezdíš na Maltu

odkedy sa da zalozit Fantasy tento rok nevies/neviete?