Mělo by to být v proudu až týden před Bahrajnem
No.
Ale tak problém je všude, když se jdeš podívat na fotbal v tv nebo hokej, tak 9z10 reklam je Fortuna, Tipsport, Synot… Vsaď si, založ si, dáme ti.
Fotbal je Fortuna liga, hokej Tipsport liga. Na Slovensku Niké liga a Tipos liga.
Vždycky to byl problém, ale v dnešní době to opravdu, opravdu přesáhlo únosnou mez. Opravdu bez přáhánění to je mega průser. Dávám tomu pár let než to vybouchne jak atomovka.
aky scenar bude nasledovat?
Jaderná zima, ale to nás nebude zajímat, to už budeme všichni na prach
to asi myslis samotnu atomovku ale co ten scenar ked gamble uplne presiahne unosnu medz?
Odvykačky budou praskat ve švech, omezí se to na minimální rovinu. Možná podle stavu účtu a pak se to zasekne. Budou krachovat týmy, ligy a spadne celý sport.
na Slovensku myslim, niesom si isty, ale ked chces ist do kasina, tak ti pozru obcianku, ci nemas exekuciu alebo alimenty a podobne, a az potom ta pustia resp nevpustia
Teď od soboty eObcanky To bude screenshotů a Petrů Nováků
Si vsadíme na Honzu.
A ty, jestli sázky nemáš pod kontrolou, neboj se to přiznat
Však ano, tady je x týmů v hokeji i fotbale, co mají za hlavní sponzory gambling, tak to se to pak jede. Mimochodem ty týmy co mají právě sponzory na gambling, tak postují všude, jak je výhodnej kurz to a to na ten zápas, tak to se pak nesmíš divit. Tohle je celý špatně, já samozřejmě nejsem kvalifikovaný sociolog, ale když se podívám na ty analýzy z posledních let, tak právě rozdělování společnosti, zvýšení mentálních problémů atd. souvisí s nárůstem odvracení pozornosti na chlast, drogy, cigára a gambling. Dneska ti tu jednou dnešní 20níci tiktok a po jeho shlednutí si jdou dát cígo, chlast a vsadit si. To za mých mladých let …
Já nemám účet na sázení vůbec nikde, tě zklamu
Já ti moc nevěřím, že nemáš další účty Ale důležité je jen zda si věříš ty.
PS. Vsaď to všecko
Tohle nikdy nebyl můj problém.
Nikdy jsem v podstatě nekouřil.
Jestli jsem měl v životě dohromady krabičku v životě? A to vždy jen ze srandy.
Alkohol jsem pil jednou za čas a taky spíš pro srandu než, že bych to potřeboval.
Vsadím si třeba za 1000 korun za měsíc.
Já si hlavně ulítávám na jídle a srajdách. Jako jsou právě redbully, monstery atd. čokoládíčky, sušenčičky a různý junk foody.
A energy jsem od vánoc neměl ani jeden.
Koupil jsem si nějaký gg booster a jedu to.
Ok ok, asi to máš ošéfovaný.
Přinejhorším se sejdeme v léčebně.
jeden krok a si u bieleho kratomu
Ani nevím, že nějaký bílý kratom existuje.
Tak díky, že jsi mě navedl.