Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

Mělo by to být v proudu až týden před Bahrajnem

1 Like

No. :smiley:

Ale tak problém je všude, když se jdeš podívat na fotbal v tv nebo hokej, tak 9z10 reklam je Fortuna, Tipsport, Synot… Vsaď si, založ si, dáme ti.
Fotbal je Fortuna liga, hokej Tipsport liga. Na Slovensku Niké liga a Tipos liga.

Vždycky to byl problém, ale v dnešní době to opravdu, opravdu přesáhlo únosnou mez. Opravdu bez přáhánění to je mega průser. Dávám tomu pár let než to vybouchne jak atomovka. :slight_smile:

aky scenar bude nasledovat?

Jaderná zima, ale to nás nebude zajímat, to už budeme všichni na prach

to asi myslis samotnu atomovku :smiley: ale co ten scenar ked gamble uplne presiahne unosnu medz?

Odvykačky budou praskat ve švech, omezí se to na minimální rovinu. Možná podle stavu účtu a pak se to zasekne. Budou krachovat týmy, ligy a spadne celý sport. :slight_smile:

na Slovensku myslim, niesom si isty, ale ked chces ist do kasina, tak ti pozru obcianku, ci nemas exekuciu alebo alimenty a podobne, a az potom ta pustia resp nevpustia

Teď od soboty eObcanky :smiley: :+1: To bude screenshotů a Petrů Nováků :grin:

1 Like

Si vsadíme na Honzu. :stuck_out_tongue: :smiley:

A ty, jestli sázky nemáš pod kontrolou, neboj se to přiznat :wink:

1 Like

Však ano, tady je x týmů v hokeji i fotbale, co mají za hlavní sponzory gambling, tak to se to pak jede. Mimochodem ty týmy co mají právě sponzory na gambling, tak postují všude, jak je výhodnej kurz to a to na ten zápas, tak to se pak nesmíš divit. Tohle je celý špatně, já samozřejmě nejsem kvalifikovaný sociolog, ale když se podívám na ty analýzy z posledních let, tak právě rozdělování společnosti, zvýšení mentálních problémů atd. souvisí s nárůstem odvracení pozornosti na chlast, drogy, cigára a gambling. Dneska ti tu jednou dnešní 20níci tiktok a po jeho shlednutí si jdou dát cígo, chlast a vsadit si. To za mých mladých let … :smiley:

1 Like

Já nemám účet na sázení vůbec nikde, tě zklamu

Jsem v klidu. :slight_smile:
Dávám vždy jen stovečku ze srandy…

Já ti moc nevěřím, že nemáš další účty :grin: Ale důležité je jen zda si věříš ty.

PS. Vsaď to všecko :smiley:

1 Like

@PUFF to pod kontrolou nemá, každej den stovku, plus nás tu přemlouvá k vytváření sázek :smiley:

Tohle nikdy nebyl můj problém.
Nikdy jsem v podstatě nekouřil.
Jestli jsem měl v životě dohromady krabičku v životě? A to vždy jen ze srandy.
Alkohol jsem pil jednou za čas a taky spíš pro srandu než, že bych to potřeboval.
Vsadím si třeba za 1000 korun za měsíc.

Já si hlavně ulítávám na jídle a srajdách. :smiley: Jako jsou právě redbully, monstery atd. čokoládíčky, sušenčičky a různý junk foody. :smiley:
A energy jsem od vánoc neměl ani jeden.
Koupil jsem si nějaký gg booster a jedu to. :smiley:

2 Likes

Ok ok, asi to máš ošéfovaný.

1 Like

Přinejhorším se sejdeme v léčebně. :slight_smile: :smiley:

2 Likes

jeden krok a si u bieleho kratomu

Ani nevím, že nějaký bílý kratom existuje. :slight_smile:
Tak díky, že jsi mě navedl. :wink:

2 Likes