Browna znepokojuje zužujúca sa spolupráca medzi Red Bullom a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

No, nejazdi sa tak sa premysla o blbinach

No právě, sezóná se blíží, tak každý můhl házet nějaké zajímavé info o svých týmech nebo i o jiných.
Místo toho se řeší, kdo víc nebo míň podvádí.
Paradoxem toho je, že jsou podvodníci úplně všichni od A-Z. :smiley:
Takže nevím, kdo kde prospal několik let. Ale pokud se někdo probudil z 30 letého kómatu nebo je nový, tak to chápu, že to někoho překvapuje.

1 Like

Trochu deprese do te F1?

No neni to podvod no. Stejne jako vyuzit moznosti danoveho odectu. Muze to byt chucpe, pokud si miliardar, ale muze to byt legalni a neni to podvod.

No ani ne tak haklivy na samotne slovo podvod, jako na slovo podvod ve spojeni se svym protege. :grin:

1 Like

Idiotů co jsou neustále mimo téma (zaměřené na útoky na uživatele) nebo jen v negativech či jen ve zbrani už je fakt dost.

3 Likes

2 Likes

Nie je celkom pravda, ze UEFA zakazuje mat jedneho majitela pre 2 timy z roznych krajin. Lebo sak Red Bull ma tim v Salzburgu a polovicu timu v Lipsku (Zas ten Red Bull), Ale nie napriklad aj taky Manchester City a Girona patria do portofilia tych istych majitelov.
Spat k RB a AT v F1. Mne to neprekaza vobec. Konspiruje sa tu, ze su 2 timy pod “jednou strechou”, ani nebudu pod jednou strechou. Ale tak je to logicke, ze ked maju jedneho majitela a ten chce prestahovat druhy tim do UK, tak hlada najviac logicke riesenie. Urcite zdielaju data a diely v ramci pravidiel. v Red Bulle boli mudri, kupili druhy tim, ako s nim nalozia je na nich, ak to robia v ramci pravidiel, je to v poriadku.
Mne sa celkovo paci, ako to RB robi v roznych sportovych odvetiach. Vyrobca napojov, malinovkari a tolko uz do sportu globalne investovali, ze je to az sialene.

3 Likes

Kokpit stále moc vepředu, to bude neúspěch :smiley: Ale jinak pěkně to vypadá, i s tím triple DRS.

To je fanouškovský koncept designu. :slight_smile:

Takže tak pěkný v reálu to nebude :grin:

Tak to ti dám písemně, že ne. :smiley:

Ještě tam je jeho návrh na McLaren. Taky hodně pěkný. Hezčí než mají.

1 Like

Prej navrh livery :face_with_hand_over_mouth:

Ten mcl je delo, tajne som dufal, ze tento rok prejdu ku striebornej v kombe s papajou ale aspon odstranili tu nepodstatnu modru a ze tabakar Velo im uz neprispieva tolko penazi sudiac podla velkosti loga na aute

Já čekal nějakou revoluci, když slibovali revoluci.
Ke konci sezony už měli myslím livery bez tyrkysový nebo jaká to je.

Vzacne sebekriticke, jen houst a vetsi kapky.

Vzdy jsem premyslel o tom co vede cloveka k tomu ze nazve ostatni idioty a jako duvod uvede ze jsou idioty proto, ze ostatni nazyvaji idioty.

Chapu ze nekdy clovek v emocich a notabene treba i bez nich pouzije jadrnejsiho vyrazu, i to ze odboci od tematu, ale tohle nepochopim nikdy.

To dotycnemu nedochazi jak smesne to zni?

2 Likes

Tak barvou se šetří, mělo by to smysl :smiley: Je tam jistě podprahové sdělení, jako bylo u Marlboro :thinking:

Mělo by se asi definovat slovo podvod, abychom si nastavili stejné rozlišení.

Máme tady totiž jak skautíky, kteří těžce nesou i opisování a potom lotry jako jsem já, kterým nevadí skoro nic , kromě bezpráví…
Těžko se pak domluvit :wink:

Asi mi to je jedno. Každý ať si to definuje dle potřeby. :smiley: