Zdravim, napsal jsem, ze se domnivame, jelikoz nekteri na foru jsou stale nazoru , ze byl pouzivan nelegalni system . Obrat domnivame byl pouzit zamerne, abych nikoho nejmenoval jen poukazal na fakt, ze ne vsichni maji stejny nazor … takze paklize nejsi ucitelka cestiny , myslim , ze mi rozumis a neni potreba rozebirat kazde slovo co jsem napsal ( zvlast do uvozovek).
Ze jsem mohl polozit otazku jinak? No samozrejme , kazdy jsme jiny a kazdy mluvime jinak … a to je na tomto foru krasne, vsichni piseme tak jak piseme/uvazujeme , kdybychom psali vsichni naprosto stejne tak forum neexistuje.
Co se tyka konspirovani … to je nekonecne tema, ja napisu neco a beru to jako nazor/otazku a nekdo jako konspiraci… Nekdo jiny napise neco jako jeho nazor a ja to mohu povazovat jako konspiraci.
Neni potreba byt super hyperkorektni, ja jsem jen poukazal na to, ze dva tymy v posledni dobe byli jinymi tymy narceni z pouzivani ne-legalnich komponent a z toho u jednoho tymu nevidim zadny vyrazny propad za to u druheho JA OSOBNE , vidim mirne zhorseni co se tyka rychlosti/ ovladatelnosti auta … Samozrejme se mohu plest , ale na to mam snad svoje pravo ne ?
Pokud si to prectu jeste jednou , nikoho jsem nejmenoval, na nikoho jsem nereagoval , jen jsem napsal to co se mi honilo hlavou …
Hezky den