Clovek by si vzdy mel davat pozor na to co si preje. Aby se mu toi nesplnilo.
Vavrovo “Kladivo na carodejnice” by si mel Zak pustit, aby vedel, jakou pandorinu skrinku otevira,
Tak ja ti ted Zaku popisu jak by to presne probehlo.
Brown : Tak Johne, my vime ze jsi 12 cervence v parc ferme neco steloval. Tady nam podepis, ze jsi steloval / nesteloval svetlou vysku.
John : Ja ji steloval. FIA : Kdo ti to naridil Johne?
John : Sefmechanik Oscar
FIA : Oscare naridil jsi to? Oscar : Ano
FIA: Kdo to po tobe chtel Oscare? Oscar : Horner, mezi ctyrma ocima.
FIA : Christiane, naridil jsi to Oscarovi? Horner : Ne, kategoricky odmitam.
FIA : OK RBR je DSQ ze sampionatu
Horner : Oscare sejdeme se u soudu, zpusobil jsi miliardovou skodu, budeme ji na tobe vymahat.
Oscar : Prosim pane Browne, pomuzete mi?
Brown : Ja bych hrozne rad Oscare, ale nemuzu, nasi majitelne maji prisne moralni zasady a ty jsi se dopustil podvodu Oscare.
Zaver? Oscar na mizine, zniceny zivot, jeho deti bez moznosti pokracovat ve studiu, jeho dcerka byla vyborna violancelistka, zena ho opustila.
Charles bere titul a Fred krepci radosti, protoze mezitim Fabiano po teze anabazi dosvedcil, ze kridlo McLarenu skutecne vykazovalo mezeru a dolozil to zaznamy mereni McLarenu. DSQ ve trech zavodech pro McLaren.
Spravedlnosti bylo ucineno zadost. Budiz tma.
Edit: Wikipedia rok 2030 - heslo Formula one
Formula one - byla zrusena v roce 2028. V roce 2024 byla zrizena komise pro vysetrovani nesportovni cinnosti motorsportu, ktere se prezdivalo “malleus maleficarum” . Po vlne vysetrovani nelegalnich postupu jednotlivych teamu, ktere byly sledovany patnact let zpetne, doslo k vlne sebevrazd zamestnancu jednotlivych teamu a FIA. V dusledku vysetrovani, byly meneny vysledky sampionatu, jak jezdcu tak konstrukteru.
V roce 2028 byly vsechny teamy kompletne suspendovany, za vetsi ci mensi prohresky proti etickym a sportovnim pravidlum FIA a to od roku 1986.
V dusledku toho, byla cela Formule one, zrusena.