Tak to das konecne pokoj s redbullackym hejtovanim podla tohto
Alebo niesi chlap a tvoje slovo neznamena nic?
Tak to das konecne pokoj s redbullackym hejtovanim podla tohto
Alebo niesi chlap a tvoje slovo neznamena nic?
To je zbytečný. Tady vidíš, jak tu běžně lžou i o tom, co tu bylo před dvouma dnama. Já tu postoval čistě live timing ze zavodu a podívej co z toho udělali. Před týdnem jsem psal, že vidím problém v tom, když má komisař vazby na jednoho z účastníků MS, a tady kluci lžou o tom, jak jsem psal o podpoře RBR skrz v tomhle kontextu, přičemž jsem to nepsal.
Říkám, tvoje válka mě nezajímá. U RedBullu jsem háter jen když zmíním že měl Max dostat v Austinu pentli, nebo to prostě měli nechat být. Jen kvůli tomu jsem háter a antiRedBull. To je váš boj, nejste schopni na adresu Maxe či RedBullu, ani vedlejším efektem, slyšet vůbec nic negativního. S tím se poper jak chceš. Vidím že teda konkrétně co jsem k vazbám komisařů napsal se nedočkám, děkuji a pěkný den.
Ja nesom rbr fan, tak mi tu neadresuj tvoje mylne dojmy, vdaka
Pekny den aj tebe, pozdravujem aj maleho honzieho, urcite ste spolu na obede
Kde jsem psal že jsi RBR fan?! Kde jsem psal o vazbách komisařů?! Neodpovídej, to bylo spíše konstatování.
Tak logicky ked je niekto fan tak nechce pocuvat kritiku
Toto je ale jezko ako konstruktivne?
Situs podla mna celkom vecne a slusne argumentoval.
A preco hned nema mat svoj nazor, ked ini mozu mat nazor, napr. McLaren je nelegalny, ma ficuru na svetlu vysku, Brown je pokrytec, Stella saso, Lando amater, zosmiesnovanie Alonsa ci Hamiltona pravidelne, to vraj hejterstvo nie je a tam som uprimne ani raz od teba kritiku nevidel.
Ako chapem co myslis a nemyslim to v zlom, ale toto je prave ten taborovy boj, ked sa navzajom kritizujete strany za to, co robievate…
Určite v tom nebol útok na neho. To že som napísal niečo vágne, všeobecné a našiel sa v tom je jeho .
Mám ho v ignore, mesiace neviem čo píše okrem toho, čo vidím a tak nejak vie človek vydedukovať z odpovedí ktoré mu chalani sem píšu. Takže ja záujem o žiadnu diskusiu s ním nemám. Keby rovnako dodržiava svoj ignore list, bol by tu klud.
Znova, ak sa v tom našiel, tak je to čisto jeho problém ktorý by si mal vyriešiť v sebe. Ja som na nikoho konkrétneho nepoukazoval (duplom asi tažko možem nepriamo označiť jeho keď netuším čo tu píše). A bezohľadu na to, že to bolo všeobecné, písať niekomu o Darwinovej cene len tak niekomu inému, je na zamyslenie.
Whatever.
Ako vravim, za mna si nic zle dnes neurobil a kritiku na jeho slovnik som vyjadril.
Len tym, ze ja ho (ani nikoho) bloknuteho nemam a “vsetko” citam, mam pocit, ze sa snazi posledne nebyt tak osobny a byva vecny (uznavam, ze hodnotim len najma posledne obdobie a co som tu aktivny) a jeho tiez kde kto zatahuje do konfliktu, kde nie je, a co si on musel o sebe citat, o tom ani nebudem pisat…
A podla mna, mozem sa mylit, pre tieto historicke krivdy obe strany lahko uletia a uz sa uraza - dnes sa to stalo jemu.
Celkovo je to tu prilis osobne a spolu s tou historiou je to komplikovane, skoda
Moc presladene na mna
Neoredbehol ani len pred jim v apexe nebol. Tak ake predbehnúť. Pustil to tam a vedel ze nemoze dobrzit. Mimo trate ho predbehol a nepustil spat. Msl dostať 10 sec