Brown tlieska komisárom: Čo je veľa, to je veľa | Magazín F1 - F1online.sk

Ak to pochopil ako útok na neho, tak potom som asi trafil klinec po hlavičke a asi som nebol tak ďaleko od pravdy s tým tapetovaním a jednostranným zaslepeným opakovaným útokom voči RB ktorý sa tu praktikuje či?

Lebo ak to tak nie je, potom sa ho to nemá čo dotknúť lebo vie, že on nič také nerobí.

So @Situs sme tiež na rozdielnej názorovej strane a myslím si, že sme dokázali (minimálne s môjho pohľadu) udržať úroveň diskusie na vcelku normálnej úrovni.

2 Likes

Ved robite so situsom kazdy den to iste

1 Like

To je sranda. Nikdy by som nepovedal, že fanúšik Red Bull a zároveň hejter Wolffa sa v niečom zhodnú. A nakoniec sa to stalo. A môže za to zloženie a pozadie komisárov FIA. Čo tak preskúmať aj aktivity Masiho? Na akom aute jazdí, či aký showroom vlastní, či prevádzkuje? Možno by stálo za úvahu vyberať komisárov podľa angloamerického súdneho systému. Viď seriál Bull.

2 Likes

Nie. Neboli ste to vy ste krikali ze komisar ma vazby na hondu a RB a teraz je vsetko ok? :joy::joy: chodiaca objektivita

2 Likes

Tieto boje taborov su fakt dokola. Ale z oboch stran. No to co si mu napisal, by sa nepacilo ani mne, aj ked viem, ze mate dlhu historiu vzajomnych konfliktov. Vytkol som podobne nedavno Josovi a nejak sme si to po tazkom porode vysvetlili a da sa… Skuste to aj vy :slight_smile:

@Hedgehog
Ja vzdy pisem co si myslim, resp. ako veci vnimam, bez taboroveho videnia :slight_smile:

2 Likes

Cuckold vo svojej plnej paráde. :joy:

Zas plačeš ďalšiemu užívateľovi na ramene ty chudák? :joy:

Ty si normálne na facku po tom, čo si tu robil v nedeľu. Raz narazíš IRL, tam už hrdina nebudeš ako za klávesnicou. :slight_smile:

Ano, presne v to dufam (mozno utopia) ze nastane aj medzi tebou a HellHogrom a v takom duchu som aj reagoval. A z toho co vidim, to dokazete obaja, preto dufam, ze mu to uslo, kedze ho podrazdil tvoj “utok”, ktory si viacmenej potvrdil :slight_smile:

Asi si zabudol na seba ako si cez velku cenu postoval magnussena vs verstappena časy a trapne komentáre Josovi ze? :joy::joy::joy::joy::joy: ty si plačko neskutočný

4 Likes

Já si toho nejsem vědom, tak mi ukaž kde jsem něco takového postoval. Mě je celkem jedno jaké kdo má vazby, mě záleží jen na tom jak posuzuje věci, a jestli je v rozhodování konstantní. Konstantní myslím v daném provinění, nikoliv ve jménu jezdce :smile:

1 Like

Staci ze napise hogr, ty das srdiecko a ste v tom spolu :smile:

1 Like

Ta tvoje válka je komická, víš to?

1 Like

Aka valka? Ja proti niecomu bojujem?
V com konkretne je komicka?

on ježek funguje podle sebe, zapojuje se skrz lajky a pak bude brečet, že to tak nemyslí, že to dává skrz provokaci

Podme sa bavit o teme clanku, co ty na to?

1 Like

Však tu doslova píšu, v čem je problém postnout informaci bez dodatku o vyplakávání atd.? během závodu jsem tu postoval live timing, co je na tom? vám fakt regulerně hrabe

Jj, však psal že jeho lajky maj jiný význam.

1 Like

Ani ty sa nechces bavit k teme?

Hahhahah jasne z nicoho nic si si povedal ze ides byt kamarat s @Jos_Verstappen a chcel si mu dat vediet jak sa magnussenovi dari v zavode, ze :smile::ok_hand:

Už jsem diskutoval, pak jsem položil otázku kde jsem co postoval a nic jsem nedostal, proto považuji další mou obranu za bezpředmětnou a zbytečnou. Jen kvůli nějaký válce v tom chtít pokračovat nebudu. Když mě neusvědčíte, neměli by jste to o mě psát.

1 Like