X
X
X
X
X
X
U zelených platí, že akonáhle píšu až tak veľkú hlúposť, že drvivá väčšina má presný opak a verejne im to tu napíše, tak ide pre nich o šikanu.
Väčšinový iný názor je pre zelených libtardov totižto šikana.
Doprial by som im ale skutočnú šikanu, nech vedia čo to je a nedehonestujú toto slovo a reálne obete šikany.
Honzi ju možno aj od detstva zažíval, lebo sa správa presne tak ako sa zvykne správať časť ľudí, ktorí boli šikanovaní počas dospievania v škole. Ale už je dospelý, a to že je čurák je jeho problém.
takže vyhovuje? Asi jo, nějak tě to umlčelo. 
Alonso má tu smůlu už vybranou…určitě ano. 
neviem akoze za mna to je pretekovy incident… ta T1 v austine je ako stvorena na incidenty po štarte, pretože tam je viacero stôp, ktorymi moze prebiehat suboj… podla mna proste sa stretli sva suboje, hulk/alo a pia/nor a vysledkom bol kontakt, proste racing incident tak ako v singapure za mna a ide sa dalej
Videl si ma niekde, že by som to obhajoval?
Jo to je ten problém, nikdo z vás se na tohle co tu předvádí nevyjádříte.
Ako toto spĺňa podstatu skupinovej šikany? Toto sú vaše obvyklé naťahovačky s Josom nič iné.
Adame, měl jsem tě za slušnýho diskutujícího, co je nad věcí, ale po včerejšku o tom silně pochybuju. Sám si do mě kopal, jak si vymýšlím, přičemž jsem uznal, že u Landa a nedodržení tratě jsem se hodně sekl. No ty jsi pak nebyl schopný uznat to, že ve stoupání byl Piastri před Norrisem, ani to, že k T1 přijížděl Pia jako druhý po Maxovi, což jsem tvrdil.
Jako koruna tady k tomu všemu je, že tu na mě nalítlo x lidí, jak jsem zaslepenej a jiný urážky. A četl jsem tu i to, že Lando nebyl pozdě na brzdách, že je to můj výmysl. No, nikdo se potom neomluvil, když se to potvrdilo z vícero stran a nikdo neměl ani snahu to tu nějak narovnat. A Evap, která tu nedávno psala, že dostala skupinovou šikanu, když jsme vyjádřili nesouhlas s ní, tak se jí tu x lidí zastalo. Tady jedou od večera hnojomety a Spin jen ukázal na pokrytectví i tady v tom a tvoje reakce je taková? Fakt nechápu.
Ok, tak odpověď na skupinovou šikanu máš od Hella…jen poukazuju na vyrazy které tu byly použity jako absurdní přirovnání, ale kdo ví proč, tam to bylo v pořádku. 
Proč ses neozval tam? Já asi vím proč, ale řešit to dál nehodlám.
Prečo by som sa ja mal k tomu vyjadrovať? Vieš sa snáď obhájiť aj sám alebo nie? Je to medzi vami a Josom ani neviem kedy to začalo, riešte si to sami nie som vaša matka, ste dospelí ľudia, aj keď sa tak často nesprávate.
Ja som do teba nekopal, povedal som, že si vymýšľaš veci, ktoré sa nestali. Áno máš pravdu, uznal si, že si sa sekol, ale to až v tej druhej správe (píšem to len preto, že z konextu tejto tvojej správy to znie, že to bolo naopak). Nekopal som do teba, ani do teba kopať nebudem, prečo by som to robil? Vyjadril som názor, ktorý bol v rozpore s tvojim, to nie je kopanie, ale diskusia a výmena názorov.
Ten už si ju vyberá skoro 20 rokov. Jednému by až napadlo, že už to ani nemusí byť smola. 
Lenže zatiaľ čo Hulk - Alo si dali priestor navzájom a aj všetkým naokolo, tak v súboji Pia - Nor jeden z nich zabudol, že je to prvá zákruta po štarte a nie sú tam sami a skúsil prekríženie ako v 30. kole pretekov kde široko ďaleko nie je nikto iný.
Ale racing incident bez trestu súhlas.
To nie je diskusia, ale skupinová šikana, lebo si mal názor, ktorý bol vo väčšine. 
Asi sa budem opäť snažiť na určitý čas nemať názor lebo človek sa tu zbytočne naštve viac ako pri nezmyselných vyjadreniach Browna.
Ten sprint me nenadchnul ani neurazil, zavod snad prinese vic, Leclerc avizoval ze nema co ztratit a po startu to tam pusti, i kdyz neni moc kde a navic s tema jejich brzdama
mozna to tam zase nekdo pokosi.
Ty jsi nevyjádřil něco v rozoporu s mým názorem. Ty jsi napsal tři body a k tomu si dodal, že jsem si vymyslel co se stalo. U dvou bodů ze tří jsem ti to opětovně prokázal, no na to už si se dál nevyjadřoval a ano, u třetího jsem uznal, že jsem se sekl. Já nemám problém uznat svojí chybu, ale asi je ode mě naivní to tu očekávat i od jiných. A co se týče toho, proč bys to dělal - netuším, nějak jsem si nevšiml, že by si takto reagoval na jiné, když si cíleně vymýšlí, hádají se u toho a shazují. Ale to je samozřejmě tvoje nastavení, proč se ozvat jen na něco a takovým způsobem, thats all
Pochop to, že si pre väčšinu ľudí potrat, no nie každému sa chce ti to napísať a radšej ťa budú ignorovať alebo ukončia diskusiu po pár príspevkoch.