Brown stiahol svoje vyjadrenie na Hülkenberga. Nemal som kam uhnúť, bráni sa Nico | Magazín F1 - F1online.sk

X

X    

X

2 Likes

U zelených platí, že akonáhle píšu až tak veľkú hlúposť, že drvivá väčšina má presný opak a verejne im to tu napíše, tak ide pre nich o šikanu.

Väčšinový iný názor je pre zelených libtardov totižto šikana.

Doprial by som im ale skutočnú šikanu, nech vedia čo to je a nedehonestujú toto slovo a reálne obete šikany.

Honzi ju možno aj od detstva zažíval, lebo sa správa presne tak ako sa zvykne správať časť ľudí, ktorí boli šikanovaní počas dospievania v škole. Ale už je dospelý, a to že je čurák je jeho problém.

image
@HellHogr @spineIesssheep @Situs pre vas troska na pobavenie a zdvihnutie nalady :smiley:

4 Likes

takže vyhovuje? Asi jo, nějak tě to umlčelo. :neutral_face:

1 Like

Alonso má tu smůlu už vybranou…určitě ano. :expressionless:

2 Likes

neviem akoze za mna to je pretekovy incident… ta T1 v austine je ako stvorena na incidenty po štarte, pretože tam je viacero stôp, ktorymi moze prebiehat suboj… podla mna proste sa stretli sva suboje, hulk/alo a pia/nor a vysledkom bol kontakt, proste racing incident tak ako v singapure za mna a ide sa dalej

Videl si ma niekde, že by som to obhajoval?

Jo to je ten problém, nikdo z vás se na tohle co tu předvádí nevyjádříte.

1 Like

Ako toto spĺňa podstatu skupinovej šikany? Toto sú vaše obvyklé naťahovačky s Josom nič iné.

4 Likes

Adame, měl jsem tě za slušnýho diskutujícího, co je nad věcí, ale po včerejšku o tom silně pochybuju. Sám si do mě kopal, jak si vymýšlím, přičemž jsem uznal, že u Landa a nedodržení tratě jsem se hodně sekl. No ty jsi pak nebyl schopný uznat to, že ve stoupání byl Piastri před Norrisem, ani to, že k T1 přijížděl Pia jako druhý po Maxovi, což jsem tvrdil.
Jako koruna tady k tomu všemu je, že tu na mě nalítlo x lidí, jak jsem zaslepenej a jiný urážky. A četl jsem tu i to, že Lando nebyl pozdě na brzdách, že je to můj výmysl. No, nikdo se potom neomluvil, když se to potvrdilo z vícero stran a nikdo neměl ani snahu to tu nějak narovnat. A Evap, která tu nedávno psala, že dostala skupinovou šikanu, když jsme vyjádřili nesouhlas s ní, tak se jí tu x lidí zastalo. Tady jedou od večera hnojomety a Spin jen ukázal na pokrytectví i tady v tom a tvoje reakce je taková? Fakt nechápu.

2 Likes

Ok, tak odpověď na skupinovou šikanu máš od Hella…jen poukazuju na vyrazy které tu byly použity jako absurdní přirovnání, ale kdo ví proč, tam to bylo v pořádku. :smiley:

Proč ses neozval tam? Já asi vím proč, ale řešit to dál nehodlám.

2 Likes

Prečo by som sa ja mal k tomu vyjadrovať? Vieš sa snáď obhájiť aj sám alebo nie? Je to medzi vami a Josom ani neviem kedy to začalo, riešte si to sami nie som vaša matka, ste dospelí ľudia, aj keď sa tak často nesprávate.

3 Likes

Ja som do teba nekopal, povedal som, že si vymýšľaš veci, ktoré sa nestali. Áno máš pravdu, uznal si, že si sa sekol, ale to až v tej druhej správe (píšem to len preto, že z konextu tejto tvojej správy to znie, že to bolo naopak). Nekopal som do teba, ani do teba kopať nebudem, prečo by som to robil? Vyjadril som názor, ktorý bol v rozpore s tvojim, to nie je kopanie, ale diskusia a výmena názorov.

5 Likes

Ten už si ju vyberá skoro 20 rokov. Jednému by až napadlo, že už to ani nemusí byť smola. :sweat_smile:

Lenže zatiaľ čo Hulk - Alo si dali priestor navzájom a aj všetkým naokolo, tak v súboji Pia - Nor jeden z nich zabudol, že je to prvá zákruta po štarte a nie sú tam sami a skúsil prekríženie ako v 30. kole pretekov kde široko ďaleko nie je nikto iný.

Ale racing incident bez trestu súhlas.

To nie je diskusia, ale skupinová šikana, lebo si mal názor, ktorý bol vo väčšine. :smiley:

Asi sa budem opäť snažiť na určitý čas nemať názor lebo človek sa tu zbytočne naštve viac ako pri nezmyselných vyjadreniach Browna.

5 Likes

Ten sprint me nenadchnul ani neurazil, zavod snad prinese vic, Leclerc avizoval ze nema co ztratit a po startu to tam pusti, i kdyz neni moc kde a navic s tema jejich brzdama :yum: mozna to tam zase nekdo pokosi.

Ty jsi nevyjádřil něco v rozoporu s mým názorem. Ty jsi napsal tři body a k tomu si dodal, že jsem si vymyslel co se stalo. U dvou bodů ze tří jsem ti to opětovně prokázal, no na to už si se dál nevyjadřoval a ano, u třetího jsem uznal, že jsem se sekl. Já nemám problém uznat svojí chybu, ale asi je ode mě naivní to tu očekávat i od jiných. A co se týče toho, proč bys to dělal - netuším, nějak jsem si nevšiml, že by si takto reagoval na jiné, když si cíleně vymýšlí, hádají se u toho a shazují. Ale to je samozřejmě tvoje nastavení, proč se ozvat jen na něco a takovým způsobem, thats all

Pochop to, že si pre väčšinu ľudí potrat, no nie každému sa chce ti to napísať a radšej ťa budú ignorovať alebo ukončia diskusiu po pár príspevkoch.