Honzíku, odporúčam ti pozrieť toto video a snažiť sa ho pochopiť, ak je to v tvojom prípade vôbec možné. Je tam detailne vysvetlené, prečo neskoré brzdy do T1 sú na COTA výhoda a naopak switchback nevýhoda.
Dnes jsem měl možnost situaci lépe prostudovat.
Piastri situaci nevyhodnotil dobře, a zatočil do Hulka, takže to byla nejvíc jeho chyba. Ale byla to velmi těžká situace, a je to těžká zatáčka, takže racing incident je v pořádku.
Spíš je otázka kam se poděl OP? Poslední 4 víkendy jezdí nějaký jeho duch. Měl by se probrat, však pořád vede šampionát.
Super, takže ani nechápeš kontext situací, tady je hotovo. Taky ti můžu poslat souboje na Monze do T1, když jsou jen dva monoposty a tvrdit, že se takhle jezdci měli chovat při startu. Jinak dobrý příklad 2022 startu, kdy Sainz dostal ze zadu hit od Russella, co tam Sainz udělal špatně? nic.
Přitom stačilo mírně ubrat plyn a viděli jsme napínavý celý závod.
Ty už nefetuj. Button jasne povedal, že vinníkom je Oscar (resp. má najviac viny) a ty si od začiatku hádzal vinu na Hulkenberga a ešte dokonca aj na Norrisa ty prefetovaná hlava pikerská.
Button hovorí úplný opak toho čo ty.
Ešte aj Puff ti to teraz popísal úplne trefne:
Já chápu, že jsi agresivní blb co nedokáže pochopit ty věci, ale ještě jednou si přečti co řekl Button o Landovi a jeho brždění do T1 a přečti si, co jsem psal o Landovi a brždění já. Jinak nereflektuj tu neustále tvoje životní selhání, nikoho nezajímá, že jedeš na tvrdých drogách
No ale zrovna ten sprint, tomu bych zavod nerikal, pak uz tam byl jen Russelluv utok a krasnej manevr Lewise.
Landove brzdy sú z pohľadu vzniku kolízie úplne jedno. Lando brzdil pekne, celý čas mal auto pod kontrolou a ani na moment neprebrzdil.
Button označil za vinníka kolízie Piastriho, that’s it.
Problém je v tvojej žaluďovej hlave, že si si z Piastriho urobil druhého Alonsa a upol si sa na neho tak strašne, že si tým kompenzuješ nejaký nedostatok z detstva.
PS: Nezabudni mi zas napísať DM ty chudák. 
To už je jiná věc. Pravdou je, že jsme mohli být v napětí mnohem déle, než do první zatáčky ve které závod skončil.
Já vím, že nemáš koule odepsat v DM, ty potřebuješ, aby ti někdo dělal oporu, jinak fňukáš.
Dobrý, nerozumíš závodění a F1, jen to potvrzuješ, když tvrdíš, že pozdní brzdy Landa nic nezměnily na situaci. Logicky, kdyby nebyl tak pozdě na brzdách, tak by Piastri mohl zatočit dřív, ale pochybuju, že máš kapacitu na to tohle pochopit
To, že si špina a nula ti kľudne napíšem aj sem, na to ti nemusím vypisovať DMs ako zúfalec.
Ale nejako nemáš oporu ty, tak počkaj na svojich zelených, aby si tu zas nedostal výprask od všetkých ako včera.
Hej hej, včera nikto nerozumel, ani Button nerozumie.
Včera zas išli všetci v protismere po diaľnici oproti tebe.
Dobrý, nemusíš tu dál ukazovat, že nechápeš nic z toho co píšu. Prostě jsi jen agresivní vypatlanec, hezký den
To nechápe nikto. Včera ťa tu vypráskali úplne všetci.
Copak, budeš tu teď ještě reflektovat svoje traumata z dětství? Chudinko 
Takže tu provozujete skupinovou šikanu. Noted!
Nerozlúčil si sa náhodou už so mnou?
Či to si mi len tak random poprial pekný deň? 
Čo už s vami, keď si ju zaslúžite. Aj Button vás vyšikanoval včera vy zúfalci. 
Dnes si nejako dlho liezol z kanála na pomoc Honzimu.
Edit: Pozerám, že už ste aktivovali aj tretieho reta.rda nech vám to tu príde olajkovať. 
K tomuto záveru si sa ako dopracoval?
Nevidíš co mi tady píše Jos? Fakt máš radši potřebu zareagovat na mě? Funny.
Ja sa pýtam na skupinovú šikanu a tú si vytiahol ty, takže áno reagujem na teba.