A já píšu o tom, jak tu kopeš do Piastriho, ale u Norrise si se k těm věcem nevyjadřoval vůbec.
Ono by stačilo, kdyby Piastri začal přemýšlet o milisekundu dříve, než se tak hloupě rozhodl zatočit volantem pod kola Hulka.
Protože nejsem blbec, abych obhajoval viníka.
Ferdo, nepouzivaj tvrde az urazlive slova, ked ty sam mas paralelnu, vlastnu realitu.
McLaren (Brown) neuznal Oscara za vinnika ako pises, nie je to pravda.
Naopak, v rozpore s tym co pises, McLaren interne uznal Landa za vinnika v Singapure.
Taka je pravda, nasledky/nenasledky…
No a komisari neuznali Oscara za vinnika a s ich rozhodnutim suhlasi drviva vacsina odbornej aj divackej obce, tak naco to vsetko tak silit a hrotit? 
Aha, takže když to způsobí Norris, tak je ticho po pěšině, ale u Piastriho předvádíš hysterku, dobrý vědět o tom blbcovi.
Nebyl si volit tak nemas pravo na ten spravnej nazor.
Prosim ta nezhadzuj sa tu takymito postami.
Po prve, kde Brown explicitne povedal, ze je na vine Piastri?
Po druhe, odkedy ma Brown patent na rozum? To vsetko co povie je pravda? Aj Markovi a ostatnym vsetko co povedia zeries?
Piastri nic nesposobil a na dosledky sa nema hladiet.
Jeezis, ty snad vubec neumis ocenit krasy motorsportu, co se s tebou stalo.
Rieši sa tu podiel Piastriho alebo Hulkovej viny, ale pritom stačilo aby Lando nepokazil štart a ostatní by tam už nemali šancu. Brown začína ukazovať svoju skutočnú povahu, ako správny marketér počul názory na jeho vyjadrenie a tak ho zmenil. Je to ako pri Palouovi, ani Ja neverím Brownovi, lebo na Palouovom mieste určite neposjem bez prísľubu do F1 kde mu hrozí byť rezervným jazdcom, namiesto vyhrávania v Indycar kde je už myslím 4-násobným šampiónom. Keď som videl minule spoločné foto Browna, Hornera a Sulajema, tak som sa smial, že sa stretli traja šéfovia, s rovnakou povahou, len s inou formou komunikácie voči verejnosti.
To mám podle Vaších kritérií Landa obhajovat i když udělal zcela jasnou chybu?
Takhle se chovat opravdu nebudu.
Když to začnem trackovat od samotného začátku, tak opravdu Norris tomu špatným startem určil osud. 
tady ti skupinka landocryboys vysvětlí, že tomu tak nebylo a co se stalo na startu nemělo vliv na T1
To nikdo nechce, ale mohl to byt hezkej moment, ja jen nemam chut hned nekoho za snahu o zavodeni vinit kdyz to nevyjde.
V danym momentu se mohl Piastri rozhodnout opacne, nemenit smer a zatacku bezpecne odkrouzit, to bezpochyby, ale to je nekonecna debatni smycka, kdyby…
Pro mě má větší hodnotu když do cíle dojedou všechny vozy, které po celý závod dělají tu pravou závodní atmosféru.
Hromada šrotu v první zatáčce závod pouze ochudí.
Škoda, že ti po lobotómii zostala schopnosť písať na fórach. Aký by tu bol pokoj 
Jj, napíše ten, co tvrdí, že události na startu nemají vliv na T1 
Existuje, Piastri to včera dokázal. A stávajú sa aj rôzne nezmyselné divebomby, ktoré nikto nepredvída.
Pozerať sa nemusí, stačí si uvedomiť, že nejaké autá tam asi sú. Tak ako si napríklad Hulk uvedomil, že tam je Alonso.
Verstappen - Norris - Hulk - Hamilton. Všetci v jednej stope a všetci nechávajú dosť miesta na vnútrajšku. Oscar si zvolil vonkajšok, rovnako ako Russell a ostatní za nimi, ale nikto okrem Oscara nespravil takéto kamikadze prekríženie, lebo vedeli, že sú tam aj ďalšie autá.
A od Norrisa to neboli žiadne veľmi neskoré brzdy, to len Oscar brzdil skôr, lebo ho chcel prekrížiť. Keď si raz zvolil vonkajšiu stopu, tak v nej mal pokračovať a nechať sa prípadne aj vyviezť z trate. Ak by bol na apexe skôr, tak by mu Lando musel pozíciu vrátiť, lebo ho vytlačil.
Jednoznačne je vinník kontaktu Piastri, tak ako bol minule vinník Norris, ale oba sú to racing incidenty z prvého kola, takže za mňa správne oba správne bez trestu.
Také ťukance ako mal Norris v Singapure sa dejú každý pretek a je to bežné pretekanie pre mňa. 
Skrátim to, súhlasím s Buttonom:
„Problém je, že Oscar vidí Landa, ako neskoro brzdí. V tej chvíli si povie: ‚Lando bude široký, takže spomalím a dostanem sa pod neho.‘ To je absolútne v poriadku v normálnom súboji jeden na jedného na trati, ale keď máte za sebou sedemnásť áut a všetky sa snažia brzdiť čo najneskôr, tak to nikdy nebude fungovať, pretože vždy budete mať nejakého jazdca po svojom boku,“ povedal Button .
V 20. kole pretekov keby tam boli sami dvaja, by to bol pekný manéver od Oscara, ale nie v prvom kole v prvej zákrute.
x
ok, to dává smysl
Neskoré nie sú veľmi neskoré. Ale chápem, dojazdy zo včera a nevieš prečítať už ani celú vetu a vypadávajú ti slová.
Chápu, že jsi zase ukázal svojí blbost a snažíš se to shodit na slovíčka. No Button ptovrdil co jsem tu včera psal já o Landovi a jeho brzdách do T1.