Brown stiahol svoje vyjadrenie na Hülkenberga. Nemal som kam uhnúť, bráni sa Nico | Magazín F1 - F1online.sk

Jako nejde rict ze by to byl umyslnej incident ala Emil, na tom se vsichni shodnem.

Proste Hulk kdyby se necpal do top 5 mezi elitu tak by se Piastri krasne protahul, taky pohled :yum:

Tak ti nevim Raptore jestli to nebyla hloupost. Mam za to ze vyradil sebe, sveho kolegu a zbytecne ztratili dalsi body pred Maxem.

Tento manevr by byl super v desatem kole, urcite ne v kole prvnim.

Kdyz se podivas jak se chova napriklad Lewis, nebo Fernando, tak ti se snazi to objizdet az kolem mesice. Hulk vlastne taky, viz jeho vyjadreni.

Hulk to tam popisuje jasne. Uhybal jsem Fernandovi, protoze jsem vedel ze tam je, ale nevidel jsem ho. Takhle se to dela.

Oscar asi tezko zapomel ze tam nekdo je. Proste to neresil. V prvni zatacce. Nic chytreho v tom nebylo.

Za tohle se nechvali.

3 Likes

V prvej zakrute prveho kola podla mna neexistuje nepredvidatelny manever. Nikto sa nepozera dozadu aj ked vie, ze tam tie auta su.

Nechcem aby to vyznelo ako acohentizmus, ale ak je tuto vinnik Piastri tak Norris mal minuly zavod dostat 2x po 10 sekund alebo stop and go. Piastri mal auto pod kontrolou po cely cas a takpovediac nabehol na auto za sebou ktore nemal sancu vidiet. Jasne, vedel o tom, ze tam niekde je, ale nemal tucha kde. Norris minuly zavod kolidoval s dvoma autami ktore VIDEL, mal ich pred sebou resp. vedla seba a este aj stratil kontrolu nad autom. Tam to vsak vsetci odignorovali lebo to bolo bez materialnych skod

5 Likes

Ano, v minulem zavode si Lando koledoval, ale trest nedostal. Ted si koledoval Oscar a trest take nedostal. Za me spravne rozhodnuti (nebo spis nerozhodnuti) komisaru.

2 Likes

Z Piastriho strany to hlupost nebola. A dosledky mu tiez mozu vyhovovat. Aktualne je Piastriho vacsi problem Norris, nie Verstappen. 55 bodov so siestimi pretekmi do konca sezony je priepast. Tam musi uplne vsetko hrat Verstappenovi do karat aby to dal. 21 bodov ktore straca Norris je ovela vacsi problem, staci jeden zly vikend kedy Norris zaboduje a Piastri nie a je pruser.

Navyse stale budem tvrdit, ze McLaren Norrisa protezuje, cize Piastri bojuje sam a keby sa Norris nanho dotiahne, tak ten titul neuhra. Nejako by ho Brown so Stellom vysachovali aby to podlo Norrisovi

Já se na chorobomyslné pouze dívám.
Jen si nejsem jistý jestli sleduji hlupáky, nebo narkomany.
Ale v důsledku je to celkem jedno. Obojí je nemoc.

Jses zbytecne upjatej, o nic nejde tak hned vsem nenadavej do idiotu.

Ja som tiez za, ze sa netrestalo. Uviedol som to ako priklad, kedy by bol trest viac na mieste a netrestalo sa.

Prostr za mna to bol obycajny postartovy incident kde kazdy prispel ale vinnik nie je de facto ani jeden

Třeba Palmer tuším řekl doslova, že to byla definice racing incidentu, to je taky narkoman nebo hlupák? :grinning:

3 Likes

Neuvěřitelný, jak tu někdo chce upalovat Piastriho za každou cenu a bude tu urážet všechny co nesouhlasí

3 Likes

Tak ja to jako minimalne neaivitu Landa vidim, ale o tom se hadat nebudeme.

Ze je pro Oscara vetsi problem Lando je jasne, to vnimame vsichni a ten hype okolo Maxe je jen pro zpestreni a mne se na nem libi, jak se mnozi superlativy od motoristicke obce na Maxe :grin:.

Co se tyce protezovani Landa. No ja ten nazor nemam, ale je fakt ze otazky na toto tema se v F1 mnozi. Ja si ale jeste pockam, zatim v tom ma, z me, McLaren jenom bordel, nic vic.

1 Like

Jenže Palmer je tam trochu v pozici politika.
I Brown se Hulkovi omluvil, že chyba nebyla na jeho straně, ale Piastriho a to je šéf McL, který má povinnost Piastriho chránit.
Přitom Piastrová chyba ohrožuje celý tým v boji o PJ. Ještě jsem nepřipomenul škody na obou vozech, které ukrojí z koláče pro vývoj vozu příštího roku.
Když se člověk dívá na včerejší chybu Piastriho, tak je vlastně větší škodná než se na první pohled zdá.

Že si takhle nepsal u nehody Landa :thinking:

3 Likes

Ne Palmer je v pozici komentátora.

2 Likes

Protože se Landův incident při kterém se mu odlouplo pouze kousek křídla se kterým se dal odjet celý závod vůbec nedá srovnávat s Piastricho zlikvidováním obou vozů.

Kdyby to Piastrimu vyslo zapsal by se do dejin krasnym manevrem.

To by všichni jezdci za Piastrim museli začít brzdit aspoň o padesát metrů dříve.

to se nedá srovnávat no

Asi by stacil ten Hulk kdyby tam byl pozdeji, pak by se v pohode protahl, Alonso by mu prostor uz dal.

Psal jsem o minulém závodě.