Brown stiahol svoje vyjadrenie na Hülkenberga. Nemal som kam uhnúť, bráni sa Nico | Magazín F1 - F1online.sk

On je rakovina fora a som presvedceny,ze toto forum by fungovalo vcelku normalne,keby tuto individum prestalo dehonestovat fanusikov Maxa, Norisa, Ferrari a vsetkych,ktori sa odvazia napisat kritiku na jeho modly, Falonsa a Oskarka. Chyba mu elementarna vlastnost diskutera a tou je schopnost prijat iny nazor, pricom sa neustale snazi presadzovat ten svoj aj cenu, ze ho vacsina upozorni na jeho nezmyselnost. Potom vacsina clenov fora tu musi citat jeho plac na adresu ostatnych, cim zase zahlcuje forum, comu sa vsak najviac tesia na f1.sk. Je to taky iniciativny b_b fora. Chapem, ze aj takych tu obcas treba, ale aby tu blbol neustale, to je na fore neprijatelne. Nastastie mame demokraciu a pokial ho ta odtialto nevyhlasuje von, tak moze blbnut aj dalej a my mame smolu. Ale aspon sa vieme na nom dobre zabavit😄

1 Like

A co je pro tebe Jos? :smiley:
K němu máš tuhle “zpověď” (pláč)? LOL

1 Like

x

no jo, žumpa nikdy nemůže mít IQ vyšší, než houpací kůň

Tak se s nima nehadejte. Napis sem nazor, vetsina lidi si ho rada precte, protoze to co pises ty nebo vetsina ostatnich, ma hlavu a patu. Ale nemusis se nechat zatahnout do nejake konverzace, ktera ma jediny ucel. Urazit te a vyprovokovat. Jos tohle zatim bohuzel nepochopil a presto ze je bezesporu chytrej kluk, tak sklouznul k chovani, ktere ma tahle trojice vzite a ma to za normu.

Tohle je jejich zivot.

\ 45x45

Situs :green_heart: 1,1tis 853 0 687 228 7,7tis 30
\ 45x45

HellHogr HellHogr king fóra

Mestari 1,0tis 1,4tis 0 1,0tis 199 7,1tis 30
\ 45x45

spineIesssheep spinelesssheep 852 782 0 532 203 8,1tis 30

Tak jim ho nechte.

Situs ma vice nez 36 prispevk za den. Kdyz vezmeme, ze musi spat a snad neco ji a dodrzuje nejakou hygienu, tak napise za hodinu cca 2 az 3 prispevky den co den. Neuveritelne.

Hellhoger je na tom podobne a sheep o trosku lepe. Proc chces tohle nekomu brat, vezmi to jako folklor. Stejne na to tohle forum dojede, uz sem spoustu lidi neprispiva, za chvili to bude soukromej klub. :grin:

5 Likes

Kde jsem urážel @Adam ?

2 Likes

LOL

Proto je to multiban. Ty jsi fakt totálně mimo.

2 Likes

A tu chytrost ukazuje v každým svým příspěvku. @tiMur si tu klasicky vymyslí, že jsem tu někoho urážel, aby zase jel tu svojí pohádku o zlých fans a chudáčcích na foru :smiley:

2 Likes

To musí být jen další jeho stand-up, jinak to neni možný.
Ale tak asi to něco ukazuje o ubohosti, pokud se tady musí opírat opravdu o Jose a reagovat “tichou poštou” přes něj. Tomu říkám bublina.

1 Like

Jos má také chovanie ale len k tým, čo si ho zaslúžiam nie ku všetkým. A to je ten podstatný rozdiel. :slight_smile:

Ja vim ze ano Josi, proto se s tebou bavim. Ale tve reakce jsou zbytecne. Clovek ma pravo na emoce a reakce, pokud je vyprovokovan. Ale pokud to nikam nevede, tak v ramci nejake vnitrni moralni hygieny by s tim mel prestat.

Pokud jsou chlapci uz tak poskozeni, ze na svem chovani nic spatneho nevidi, nema cenu reagovat. Ale je to proces kterym si musis projit sam. Ja ti mohu jen poradit. Drzim palce. :+1:

4 Likes

Rozumiem tomuto tvojmu nazoru a vdaka. :slight_smile:

2 Likes

2 Likes

Na konci videa si ty s Honzíkom alebo s Michalom? :joy: