Brown si rád staví na odchod Verstappena z Red Bullu, svoje peniaze by dal na Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Hell mě nedávno vzal v Taycanovi pro čerstvý bagety.

1 lajk

To nevím kolik se toho vejde do kufru, ale myslím si, že ten, kdo má auto za 60 mega, tak má aut víc. :smiley:

Zrovna dneska jsem koukal na video Astonu, kde Andy Cowell říkal, že je moc zvědavý, jak se vyřeší chybějící mgu-h, protože to ti dokázalo hlídat otáčky turba, takže jsi neměl turbo lagy.
Takže je zvědavý čím to budou regulovat, protože budeš potřebovat nějaký antilag systém na turbo.
Jestli se to bude řešit přes vysoké otáčky motoru nebo nějak jinak.
Takže je zvědavý na testy do Barcy, kde kdo a jak.

Možností je fůra. Stále můžou připojit turbo na elektro motorek. Baterií tam mají dost. Expanzní nádobu na využití přebytečného tlaku mají myslím už dnes. Kdysi jsem to řešil s Hlawiczkou na News. Snad jsem mu nezkomolil jméno.

Willaims, Haas, Alpine, Aston.

To nebylo zase tak těžké.

Wi.. who? :smiley:

Nech toho. Radši mi řekni, kdo bere do Číny největší přítlak zadního křídla a kdo nejmenší.

No skoro přesné. :blush:

1 lajk

Řeknu ti, že FIA prodloužila DRS na nejdelší rovince o 75m

@Ferda si může procvičit španělštinu

RB zase vylepšil své asymetrické brzdy, že se může brzdit později? :crazy_face:

Nemám vedle sebe žádného Alonsa, kterého bych mohl chytit za bradku. :wink:
Mimochodem roztažnost železa je zhruba jeden cenťáků na 10 metrů. Roztažnost plastu je deset cenťáků na 10 metrů.
Roztažnost asfaltu bude různá, podle poměru asfalt kámen-písek-drcený beton, nebo nějaký jiný materiál.

• McLaren představil inovativní konstrukci přední nápravy, která optimalizuje tepelný management a zvyšuje výkon pneumatik. Systém usměrňuje proudění vzduchu zevnitř kola prostřednictvím kanálků, což umožňuje účinnou výměnu tepla s brzdovými komponenty.

• Toto jedinečné uspořádání zlepšuje aktivaci přední nápravy a zajišťuje optimální udržování teploty pneumatik. Konstrukce, která zahrnuje dva preferenční kanály rozdělené hranou, zvětšuje teplosměnnou plochu, což přispívá k vynikajícímu řízení pneumatik McLaren.

• Tato výhoda se projevila v Melbourne, kde George Russell zaznamenal výjimečný výkon pneumatik McLaren v posledním sektoru. Jejich schopnost udržet úroveň přilnavosti lépe než soupeři podtrhuje účinnost tohoto systému.

• Tým také implementoval aerodynamické doplňky, které usměrňují proudění vzduchu směrem dolů a zmírňují turbulence od předního kola. Toto řešení zabraňuje tepelné asynchronizaci mezi nápravami, což je problém, kterému Red Bull čelí kvůli agresivnímu nastavení odpružení proti stoupání.

• Udržováním stálých teplot na přední nápravě McLaren čelí běžnému problému u nastavení s vysokým přítlakem a zajišťuje optimální výkon pneumatik během závodů. Tento inovativní přístup poskytuje pneumatice MCL39 výraznou výhodu v závodních podmínkách.

4 lajkov

Takže tým, který neuměl udělat brzdy, takže byli furt v garáži, tak má nejlepší brzdy.

Z toho vyplývá ponaučení… Nikdy se nevzdávej Honziku. Není důležité kolikrát spadneš, ale kolikrát se zvedneš a jdeš dál.

Počkej až se dozví všichni, že to je i aktivní zavěšení

Jestli ta výhoda je tak velká v pneu a Melbourn není tolik o pneu, tak to rip závody v Číně, Japonsku, Barceloně :smiley: dobře abych to doplnil, tak ještě rip Silverstone, Hungaroring, Singáč a Qatar

Tak proto to zlato v karbonu kolem brzdových kotoučů. Každý wattík tepla se hodí.

Ten Hradec je s Bolkou strašně trapnej